Epson printer banner

En Epson printer er det miljørigtige og bekvemme valg. Først og fremmest har de langt færre forbrugsmaterialer end en laserprinter – det er kun blæk og wasteboks, der en sjælden gang imellem skal udskiftes, hvilket markant øger driftsøkonomien og er fantastisk for miljøet. Epson printere har også op til 83% mindre strømforbrug og CO2-forbrug i sammenligningen med en laserprinter, da de ikke skal bruge tid på opvarming. Det betyder også, at første print sker på blot et øjeblik. Og bare rolig, der er ingen grund til at frygte udtørret printerblæk. Så længe din Epson printer er i brug, eller er tilsluttet strøm og står i stand-by tilstand, så er blækket altid klart og parat til print.

Resultater: 208
Resultater: 208


loader

Find din Epson printer hos Føniks Computer

Der er mange godere printere på markedet, og uanset om du skal bruge en til hjemmet eller til erhverv, så er det ikke altid nemt at vælge. Man skal overveje hvad printeren skal bruges til, om det skal være blæk eller laser og hvilket mærke, man bedst kan lide. Her vil vi altid foreslå at se på Epson.

Epson printere har i mange år hørt til den absolutte elite, når det handler om driftssikre printere til virksomheder, forretninger og i hjemmet. Fra dette brand får du altid innovative løsninger og gennemtænkte funktioner, samtidig med at ydeevnen er tårnhøj. De byder på meget godt, og du behøver aldrig gå på kompromis med noget.

Ud over dette er vedligeholdelse og udskrivningsomkostninger reduceret til et minimum ved Epson printere. De har et meget lavt strømforbrug, og de er utroligt effektive, når det kommer til blækforbruget. Det mindsker ikke bare dine udgifter, det er er også godt for miljøet.

Uanset hvilke krav du stiller til din printer, har vi hos Føniks Computer et stort udvalg af omkostningseffektive Epson printere af fremragende kvalitet, og de er alle til konkurrencedygtige priser.

Blæk eller laser?

Der er altid en del debat om, hvorvidt laserprintere eller blækprintere er bedst. Folk snakker om fordele og ulemper ved begge dele, og krigen om den bedste type printer kan virke nærmest endeløs. Det er Epson her for at få afsluttet, og de beviser, at blæk vinder over toner.

Det kan måske være svært for nogen at tro, men de har det sort på hvidt, og det er derfor ikke til at komme uden om. Investerer du i en Epson printer, kan du derfor se frem til:

  • Et miljøvenligt valg
  • Færre forbrugsmaterialer
  • Ekstremt lavt strømforbrug
  • Hurtig print og høj ydeevne

Der er altså virkelig meget at se frem til med en Epson printer, og det er især på den miljøvenlige og pengebesparende ende. Disse faktorer, samt det faktum at du ikke går på kompromis med ydeevnen for at drage fordel heraf, gør en Epson printer til det oplagte valg.

Det miljøvenlige valg – en Epson printer

Der er meget, som er med til at gøre en Epson printer til et miljøvenligt, og dermed også økonomivenligt, valg. For at gøre det nemt, så vil vi derfor blot starte fra en ende af, og forklare helt præcist, hvad du kan se frem til, når du investerer i en Epson printer.

Først og fremmest er der meget få forbrugsmaterialer i en Epson printer. I en standard laserprinter har du både toner, tromle, bælte, wasteboks, fuser og maintenance kits – og disse skal alle skiftes ud i ny og næ. Det koster penge hver gang, og det giver en masse spild, der er dårligt for miljøet, samt en masse spildtid for dig.

I en Epson blækprinter er der derimod kun blæk og en wasteboks, du skal skifte ud en gang imellem. Og du slipper for at smide udtørret blæk ud, for blæk i en Epson printer tørrer ikke ud, så længe printeren er i brug eller står i standby funktion. Det er mindre forbrug, og det er godt for CO2 regnskabet.

Samtidig bruger Epson printere op til 83% mindre strøm end en laserprinter. De er altså de optimale valg, hvis man mangler en god printer, samtidig med at man gerne vil spare på pengene og gøre noget godt for miljøet.

Enormt høj ydeevne

Én ting er at være miljøvenlig, men det er ikke meget værd, hvis man bliver nødt til at gå på kompromis med ydeevnen. Heldigvis er dette ikke tilfældet, når det kommer til en Epson printer. Her får du nemlig det bedste fra begge verdener.

Først og fremmest, så kommer du rigtig hurtigt i gang med en Epson printer. Det er nemlig ikke nødvendigt med opvarmning i dem, hvilket betyder det blot tager 5 sekunder indtil første print.

Derudover har Epson printere også en enorm ydelse i deres blækpatroner. Du slipper derfor for at skifte dem ud hele tiden, så der er færre driftstop, og samtidig sparer det penge i driftsøkonomien, fordi hver patron yder mere, end man lige går og regner med.

Skal der effektivt og billigt print på bordet, samtidig med at bæredygtighed er i fokus? Så er det en Epson printer, der skal til.

Epson EcoTank – slip for blækpatroner

Hvis du vil have en af de bedste Epson printere på markedet, så bør du overveje en Epson EcoTank. De viser med bravus, at Epson printere med blæk overgår laserteknologien. Disse Epson printere er også det perfekte eksempel på producentens dedikation til exceptionelt udstyr, der samtidig er godt for både miljøet og pengepungen.

En Epson EcoTank har en helt fantastisk pris per printet side, og med op til 90% besparelse på blækomkostninger. Med en af disse Epson printere kan du ligefrem printe 20 sider i farve for blot én enkelt krone! Det har aldrig været billigere og mere effektivt at få flot print i høj kvalitet.

En Epson EcoTank er også anderledes end din gængse blækprinter. I stedet for blækpatroner har de en stor blæktank, du fylder op med de medfølgende – eller tilkøbte – blækbeholdere. Disse blækbeholdere, sammen med den rummelig blæktank, har en meget høj kapacitet, der gør det muligt at printe tusindvis af sider, før det er nødvendigt at fylde på igen.

Dette sparer dig både tid og penge, samtidig med at det også er en god måde at værne om miljøet på. Det er enkelt og nemt at genopfylde med blæk, det kræver ingen rengøring og man får print i høj kvalitet. Det er super fedt med en Epson EcoTank.

Du kan se forskellen – bogstavelig talt!

Hvis du leder efter en ny Epson printer, så er det smart at orientere sig om, hvilke modeller der bedst opfylder dit behov. Vores kundeservice vil med glæde hjælpe dig på vej, og du er altid mere end velkommen til at se dig omkring her på siden. Du kan dog også lade Epsons smarte beregnere hjælpe dig.

De har nemlig lavet to forskellige beregnere, så du kan se, hvor meget du sparer, når du bruger en Epson printer. Der både er en oplagt EcoTank-beregner til hjemmet, samt en en mere avanceret CO2-beregner til virksomheder. Det er den nemme og smarte åde at vælge printer på.

Der er trods alt en Epson printer til hvem som helst. Uanset om du skal bruge en Epson kvitteringsprinter til butikken, en avanceret Epson multifunktionsprinter til arbejdspladsen eller en standard Epson printer til hjemmet, så finder du det lige her hos Føniks Computer.

Muligheder til kontoret derhjemme

Der er utroligt mange Epson printere, der er helt perfekte til hjemmebrug. Om det er en EcoTank, en Expression eller en helt anden version, så kan du helt sikkert finde lige det, du har behov for hos Føniks Computer.

Hvis du er på udkig efter en budgetvenlig printer, vil vi foreslå at se på en prisvenlig model, der ikke nødvendigvis er særlig avanceret, men som kan hjælpe dig med at få de print i hjemmet, du skal bruge. Med en Epson printer bliver dette ofte en billig fornøjelse, da det lave strømforbrug går hånd i hånd med et utal af print per patron/opfyldning. Du kan se vores forskellige printer udvalg – og deres priser – igennem forneden.

Se vores multifunktionsprintere fra Epson herSe vores EcoTank modeller igennem herSe vores kvitteringsprintere igennem her

Epson printer til erhverv

Hvis der er et sted, hvor en Epson printer altid har hjemme, så er det på arbejdspladsen. Der er mange forskellige Epson printere til mange forkskellige formål, hvilket betyder, at I altid kan finde en, der passer perfekt til jer.

Hvad end der er tale om en multifunktionsmodel, en kvitteringsprinter eller nogle ganske almene EcoTanks – eller måske endda en blanding af flere forskellige – så har vi helt sikkert noget, I kan få rigtig meget ud af.

Her kommer Epson printeres høje ydeevne virkelig til gavn, og vi kender intet firma, der har noget imod at spare på materialer og strøm, samtidig med at de behandler klimaet godt. Kort sagt, så er en Epson printer en oplagt erhvervsprinter.

Erhvervskunde hos Føniks Computer

Hvis I gerne vil købe en eller flere Epson printere hos os, så foreslår vi at se på muligheden for at blive erhvervskunde hos Føniks Computer. Så kan vi sammen finde ud af, hvad der er bedst for jer, samt sætte jer op til en stærk samarbejdspartner fremefter.

Vil du vide mere om vores Epson printere?

Hos Føniks Computer lægger vi os altid i selen for at hjælpe dig med dit køb. Du er derfor meget velkommen til at kontakte vores kundeservice med dine spørgsmål vedrørende vores udvalg af Epson printere. Har du spørgsmål til specifikke Epson printere, svarer vi selvfølgelig også på dem.

Du kan få fat på os via telefonen, på mail og i chatten her på siden. Kontaktoplysningerne kan du finde øverst på vores side. Føniks Computer står som altid parat til at rådgive dig i dit køb. Uanset om det så er en Epson printer eller en helt andet slags printer.