EPSON MULTIFUNKTIONSPRINTER banner

Hvis du er på udkig efter en alsidig alt-i-en maskine til kontoret, så er du kommet til den helt rigtige side. Hos Føniks Computer har vi et bredt udvalg af Epson multifunktionsprintere til hvert et behov og hvert et budget. Skal du bruge en Epson multifunktionsprinter med både kopiering, fax og scanner, eller måske et bestemt blandingsforhold af nogle af disse funktioner? Så er det intet problem - der er en Epson multifunktionsprinter i vores sortiment, der passer helt perfekt til dig. Der er også mulighed for, at du kan få en Epson multifunktionsprinter, der virkelig vil noget. Så skal du have fat i en EcoTank - det er den vildeste printertype fra Epson, der uden at gå på kompromis med kvaliteten sparer dig helt enormt på print - både tidsmæssigt og blækmæssigt. Skal du bruge en Epson multifunktionsprinter? Så gå på opdagelse i vores udvalg herunder.

Resultater: 147
Resultater: 147


loader

Epson multifunktionsprinter hos Føniks Computer

Epson har sit udspring ved Suwa søen i Japan. Herfra har deres kanaler flydt ud til resten af verden, og de er nu en af de førende producenter indenfor en lang række maskiner og artikler. Producenten er især kendt for sine printere, men et hav af andet maskineri – eksempelvis projektorer og scannere – bliver også lavet af dem, og de har også kontorartikler som printerblæk og papir.

Epsons printere er uovertrufne på markedet. De er næsten udelukkende blækprintere, hvilket betyder, at du finder meget få laserprintere ved dem. Deres fokus ligger på kvalitet og bæredygtighed, og du kan altid finde et produkt fra dem, der passer til hvem som helst. Om det så skal være en simpel printer til hjemmet eller en vild Epson multifunktionsprinter til kontoret, så har Epson det, du går og leder efter.

Til hjemmet og til erhverv

Det er ikke mange, der har brug for en Epson multifunktionsprinter i hjemmet. Alligevel er både Epson, og også os hos Føniks Computer, klar over, at der faktisk er nogen folk, der har behov for en Epson multifunktionsprinter til deres hjemmekontor. Det kan være på grund af nogle hobbyer, der kræver en hel del af din printer. Det kan også være arbejdsrelateret – enten fordi du arbejder hjemmefra, eller på grund af at du driver egen virksomhed. Under alle omstændigheder skal der være en budgetvenlig Epson multifunktionsprinter til dit hjem, hvis det er der, du har brug for den. Det er heldigvis ikke svært at finde – du skal blot bruge vores sorteringsfunktion og vælge Laveste Pris Først, så er du tæt på målet.

Det er dog til erhverv, at en Epson multifunktionsprinter virkelig stråler. Når dagens travle gang går på kontoret, er der stor sandsynlighed for, at I skal bruge ikke bare en printer men også en kopimaskine, en faxmaskine og en scanner. Her er det rart i stedet at have en Epson multifunktionsprinter. Med en alt-i-en maskine, som jo er det, en Epson multifunktionsprinter er, behøver I ikke gå og lede efter det I mangler – det er trods alt altid lige ved printeren. I slipper med en Epson multifunktionsprinter også for, at der står og ligger en masse maskiner, som fylder over hele kontoret. Når alt jeres maskineri er samlet i én enestående Epson multifunktionsprinter, sparer i derfor mest muligt på pladsen. En Epson multifunktionsprinter er bare det praktiske, og mest effektive, valg.

Hvis jeres firma står og skal til at købe en eller flere Epson multifunktionsprintere, så burde I overveje at blive erhvervskunde hos Føniks Computer. Som erhvervskunde kan I få masser af specielle tilbud – ikke bare på Epson multifunktionsprintere, men på alle vores produkter – samt en seriøs samarbejdspartner, der i dialog med jer gerne vil finde de bedste muligheder. Lyder det som noget for jer? Så læs mere om at blive erhvervskunde ved Føniks Computer.

Epson EcoTank – en Epson multifunktionsprinter med klasse

Hvis du virkelig skal have en Epson multifunktionsprinter, der har klasse, så skal du have fat i en EcoTank. Det er et nyt design af printere fra Epson, der er helt fænomenalt, og fundamentalt er anderledes end andre printere – både fra Epson og fra andre producenter.

I stedet for bøvlet med at udskifte blækpatroner bruger en EcoTank en helt ny form for teknologi. Maskinen har en stor blækbeholder, som man fylder op med blæk fra flasker. Dette lyder simpelt, og det er det måske også, men udbyttet er helt enormt. Når den er helt fyldt op, kan en EcoTank udskrive 14.000 sider, inden den er tør for blæk. Når blækket så løber ud – enten helt generelt eller af en bestemt farve – er det nemt og hurtigt at fylde den igen med en blækflaske. Faktisk svarer én enkelt flaske med blæk til en EcoTank til 72 normale blækpatroner! Mængdeforskellen er så langt ude, at det lyder som fiktion, men den er faktisk god nok.

Når du sjældent skal skifte blæk, samtidig med at det er en totalt gnidningsfri proces, sparer du i længden en masse tid og besvær, hvilket betyder at du helt generelt bare sparer meget. Desuden er der ingen griseri, når du fylder blæk på – printeren er designet smart, så det er helt umuligt at gøre forkert. Desuden får du meget mere print per blækopfyldning med en EcoTank, end du gør med en normal blækprinters blækpatron – du sparer helt op til 90% på prisen af blæk! Skal du bruge blæk til din printer? Så kan du tjekke vores sortiment af blæk og toner.

Det er altså et banebrydende produkt indenfor printerverdenen. Derfor har Epson også sørget for, at de har en bred vifte af EcoTanks. Din Epson multifunktionsprinter behøver for eksempel ikke at være en standard blækprinter. Du kan bare få en Epson multifunktionsprinter, der er en EcoTank. Det er måske ikke så nødvendigt til brug i hjemmet, men for erhvervsdrivende og på kontoret er det en kæmpe mulighed.

For hvorfor nøjes med en standard Epson multifunktionsprinter, når der er uanede mængder af penge og tid at spare med en Epson multifunktionsprinter, der ligeledes er en af de smarte EcoTanks? Svaret er selvfølgelig, at der ikke er nogen grund til at nøjes. Man kan lige så godt anskaffe sig den bedst mulige printer fra starten, især når den er bedst, fordi den sparer tid og penge, uden at du på nogen måde går ned i kvalitet. Printet er stadig knivskarpt, og billedkvaliteten bliver ikke bedre end med blækprint. Så hvis der skal en Epson multifunktionsprinter til, så overvej lige, om det ikke burde være en EcoTank.

Hvilken multifunktionsprinter er bedst?

Det er ikke nødvendigvis ligetil, at lave en guide der automatisk kan fortælle dig, hvilken Epson multifunktionsprinter der er bedst. Det kommer an på din situation, dit budget, hvad du skal bruge den til, hvorhenne maskinen skal bruges, osv.

Hvis du er den mindste smule i tvivl om, hvad det er, du vil have, så kan du altid kontakte Føniks Computers kundeservice på telefon, via mail eller direkte i chatten her på siden. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at finde ud af, hvilken Epson printer der passer bedst til dine behov – eller om du skal bruge en printer fra et helt andet mærke, hvis det er. Sammen skal vi nok finde det rigtige valg til dig.