EPSON KVITTERINGSPRINTER BANNEREpson kan prale af nogle af de allerbedste kvitteringsprintere på markedet og det er da også derfor, at du kan se et stort udvalg af dem her på siden. Med en kvitteringsprinter fra Epson kan du akkumulativt spare mange penge, da de er udstyret med højteknologisk udstyr, der gør dem enormt hurtige og effektive. Derudover kan disse kvalitetsprintere fås til meget fair priser, så står du og mangler en kvitteringsprinter, og er du interesseret i at spare tid og penge, kan vi kun anbefale, at du ser nærmere på vores mange funktionelle, stilsikre produkter fra Epson, som alle er i høj kvalitet og lækkert design.

Resultater: 52
Resultater: 52


loader

Gør dit arbejde nemmere med en Epson kvitteringsprinter

Hvis man har en virksomhed, hvor der skal udstedes kvitteringer til daglig, så er det altid en god idé at købe en rigtig kvitteringsprinter. Her får du den bedste løsning til professionelle situationer, og du og dine kunder får nemme kvitteringer, som kan lige det, de skal kunne. 

Der er flere slags at vælge imellem, så det er smart at sætte sig ind i, hvilke fordele og ulemper der er ved de enkelte slags. Du kan du være sikker på, at du får en kvitteringsprinter i høj kvalitet, når du vælger en fra Epson.

Termisk eller dot-matrix?

De fleste ved nok ikke lige, hvad disse ord betyder, og det er også kun vigtigt, når du skal vælge en kvitteringsprinter. Der er primært to slags, og det er termiske og dot-matrix. Begge kan være fine løsninger, men der er visse forskelle. Her kan du læse mere om de to, så du vælger den rette til dine behov. Der er fordele og ulemper ved begge. Du skal derfor vurdere. hvad der passer til din butik.

Termisk kvitteringsprinter

Der er flere muligheder, når det kommer til kvitteringsprintere. Mange vælger i dag en termisk printer. Fordelene ved denne er, at den printer på termisk papir med varme. Det betyder, at den ikke printer med blæk, så prisen på blæk og de trælse skift af patroner er sparet. En termisk kvitteringsprinter kan desuden printe mere detaljeret end en dot-matrix printer, og det er især godt, hvis du ønsker et detaljeret logo på dine kvitteringer. 

De termiske printere er desuden smarte til mindre og stille butikker, da de er mere stille end andre kvitteringsprintere. Det kan være rart for både ansatte og kunder, at den ikke larmer, hver gang en kvittering printes.

Dot-matrix kvitteringsprinter

En dot-matrix kvitteringsprinter fra Epson er også et godt valg. Den printer med blæk, og det synes mange stadig er rart. Den er langsommere end den termiske variant, men den kan sagtens følge med. En af fordele ved denne printer er klar prisen, da den er billigere end en termisk printer, og det kan være en fordel for mindre firmaer og butikker, der er ved at starte op. Går det godt, så kan man jo altid opgradere senere.

Skal din kvitteringsprinter være mobil?

Kvitteringsprintere kommer i forskellige størrelser og typer. For nogen er det rart, at den står stor og fast ved kassen, men det kan også være en fordel at vælge en mobil kvitteringsprinter. Vil du kunne bevæge dig rundt i butikken, eller lade dine tjenere tage kvitteringsprinteren med ned til et bord på restauranten, så vælg en af de små, lette kvitteringsprintere, som kan komme med rundt. Hvis du også har en mobil dankortterminal, så kan en tjener nemt have dem med rundt i hænderne eller i lommen på et forklæde. Det er smart og rart, og kunderne slipper for at skulle rende rundt for at betale for deres måltid. De vejer ganske lidt, så de er heller ikke et problem at bære rundt på for de ansatte.

Hvordan skal dine kvitteringer se ud? 

Det er helt op til dig. Med vores store udvalg af printere fra Epson, kan du nemlig selv vælge, hvor store eller små dine kvitteringer skal være. Sælger du til erhverv, er det oplagt at vælge en printer som printer større kvitteringer, hvor der er plads til alle detaljerne, uden at kvitteringen bliver en meter lang. Det er også ofte valget til tandlæger og andre klinikker, hvor detaljerne skal være tydelige. 

Skal der blot stå et kort varenavn og pris, så kan du vælge en printer til de små, smalle kvitteringer, som man kender dem fra supermarkedet. De findes også endnu smallere, så det er helt op til dig at overveje, hvad dit behov er. 

Er det svært at vælge?

Bare fordi man har behovet for en kvitteringsprinter, så betyder det jo ikke, at man ved alt om printere, og er man nyopstartet, så kan det være svært at vurdere behovet. Derfor står vi altid klar til at vejlede dig, når du skal vælge en printer. Her har du hele fire muligheder for at komme i kontakt med vores dygtige medarbejdere, som kompetent kan vejlede dig til valg af din nye kvitteringsprinter, så du ender med den, som passer bedst til dit specifikke behov.

I vores åbningstider kan du desuden chatte med os live via hjemmesiden, og du kan også fange os på telefon 70 60 60 64. Har vi lukket, eller foretrækker du blot en e-mail, så skriv endelig til os på kontakt@fcomputer.dk.