blækprintere

Her finder du vores sortiment af blækprintere til skarpe priser. Føniks Computer har et stort udvalg af kvalitets blækprintere fra en række anerkendte og populære producenter, blandt andet Epson, HP, Canon og mange andre af de førende mærker på området. Vi gør os umage med løbende at holde os opdaterede i forhold til de seneste udviklinger på markedet, så du har adgang til de nyeste og mest effektive produkter på markedet. Du har med vores søgefunktion til højre på siden, mulighed for at vælge medietype, maks. mediestørrelse, kapacitet, og meget mere. Se nærmere på udvalget nedenfor og find netop den blækprinter, der passer til dine behov.

Resultater: 565
Resultater: 565


loader

Et væld af muligheder

Hos Føniks Computer ved vi hvor stor forskel der kan være på den enkeltes behov når det kommer til printere. Derfor har vi samlet Inkjet printere i alle afskygninger så du har god mulighed for at finde den helt rigtige model. Er det for eksempel butikken der har brug for en ny kvitteringsprinter, kan vi tilbyde adskillige brugervenlige varianter. I den forbindelse kan vi også nævne vores etiketprintere, der er udstyret med en række smarte funktioner. Vi forhandler naturligvis også fotoprintere til stærke priser, herunder kompakte modeller med farvesublimering. Er det en stor-formats eller arbejdsgruppeprinter der er brug for, er dette lige siden for dig. Du har naturligvis også mange valgmuligheder hvad angår mediestørrelse – fra A3 og A3/Ledger, til A4, A4/Legal og A4/Letter.

Blækprintere i topkvalitet

Uanset dit budget skal din Inkjet printer naturligvis være i topkvalitet. Dette sørger vi for ved at alliere os med de mest anerkendte og erfarne mærker i branchen. Du kan blandt andet vælge imellem modeller fra Brother, Epson, HP og Canon, der alle er iblandt de absolut bedste producenter i verden. Flere af disse mærker står både bag sort/hvid og multifunktionsprintere med farve, og vi har garanteret lige den du leder efter. Har du særlige ønsker i forhold til for eksempel dokument- og mediehåndtering eller producent, kan du med fordel gøre søgningen mere specifik ved hjælp af vores søgefilter til højre. Du er desuden altid velkommen til at kontakte vores kundesupport på telefon 70 60 60 64 og via mailadressen kontakt@fcomputer.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.