Er du på udkig efter en printer, der kan lidt af hvert så er en multifunktionsprinter lige noget for dig. Med en multifunktionsprinter kan du både scanne, kopiere og selvfølgelig printe – med et rigtig flot resultat. Vores sortiment består både af blæk og laser multifunktionsprintere, og som altid kan du finde produkter fra de bedste mærker på markedet. Du har mange muligheder hvad angår udskrivningsteknologi og med vores priser kan alle være med. Vi forhandler varianter i begge ender af prisskalaen så uanset budget og behov bør du ikke gå glip af et kig på vores mange kvalitetsmodeller. Se nærmere på udvalget nedenfor og find lige præcis den model, der matcher dine behov.

Resultater: 848
Resultater: 848


loader

Multifunktionsprinter – praktisk og brugervenlig

Hvis du har brug for både at kopiere, scanne og printe – kan du med en multifunktionsprinter få dækket alle behovene i én og samme løsning. Hos Føniks Computer kan du finde smarte multifunktionsprintere til meget lave priser, men også avancerede varianter til kontorer og institutioner. Mange virksomheder benytter multifunktionsprintere da alle opgaver bliver samlet samme sted. Derudover har den naturligvis en pladsbesparende funktion, da man slipper for at have tre forskellige maskiner stående. Uanset om du skal bruge en farve eller sort / hvid multifunktionsprinter, kan du finde en række praktiske modeller på denne side. Vi kan tilbyde modeller med forskellige udskrivningsteknologier, herunder både blæk, LED, laser og andet. Kunne du tænke dig en med indbygget fax, kan dette naturligvis også lade sig gøre.

Kvalitet til skarpe priser

Hos Føniks Computer kan du altid forvente en høj produktkvalitet – også når det gælder multifunktionsprintere. Dette gælder både i den billige og i den avancerede ende, da vi har samlet markedets mest erfarne producenter. Vælg blandt andet imellem multifunktionsprintere fra Brother, Lexmark, Hewlett-Packard, Intel, Canon og mange flere. Udvalget opdateres løbende så du altid kan finde de nyeste varianter på denne side. Vil du se udvalget af modeller med fax funktion eller har du en specifik udskrivningsteknologi i tankerne, kan du gøre brug af vores filterfunktion til højre på siden. Du er desuden meget velkommen til at kontakte vores kundesupport, skulle du have spørgsmål i forbindelse med valg af produkt.