3d printer

Hos Føniks Computer kan du finde et stort udvalg af 3D printere fra nogle af markedets førende producenter på markedet. Med en 3D printer kan du udskrive tredimensionelle former og objekter i plastik med minimale omkostninger. De dalende priser betyder desuden at de nu ikke blot er forbeholdt institutioner og erhverv – også private kan nu få glæde af den smarte teknologi. Uanset om det er en 3D printer til virksomheden eller hjemmet du leder efter, har vi sikkert en model, der passer til netop dit eller jeres behov. Tag et kig på vores store udvalg af kvalitetsmodeller nedenfor og find den rette variant.

Resultater: 18
Resultater: 18


loader

3D printere i alle prisklasser

Vi har hos Føniks Computer været vidne til en rivende udvikling indenfor 3D printere og anvendelsesmulighederne bliver hyppigt flere og flere. Det har derfor været vigtigt at holde os regelmæssigt opdaterede angående de nyeste modeller af printere, inklusiv 3D printere, så du altid kan få fuldt udbytte af den smarte teknologi. Vi forhandler mange af de nyeste 3D printere og uanset dit budget har vi garanteret en for dig. Du kan finde modeller i både den meget billige og i den meget avancerede ende, fra en række af de bedste mærker i branchen. Vælg blandt andet imellem 3D printere fra 3D Systems, XYZprinting, Inno3D, CraftUnique, m.fl.

3D printer tilbehør i topkvalitet

Mangler du noget ekstra til din 3D printer, som for eksempel forbrugsprodukter eller en særlig komponent, fører vi naturligvis også et solidt udvalg af disse. Du kan blandt andet få omfattende vedligeholdelseskits fra HP, herunder fusing lamps kit, samt UV hærdningskamre i den bedste kvalitet. Er du på udkig efter en platform, forhandler vi flere prisvenlige modeller. Vi tilføjer ofte nyt 3D printer tilbehør så hold øje med siden hvis du vil holde dig opdateret. Har du allerede nu en præference i forhold til eksempelvis producent, kompatibilitet eller forbindelsesteknologi, kan du med vores søgefilter funktion til højre gøre oversigten mere specifik. Vi er derudover altid glade for at høre fra dig hvis du har spørgsmål i forhold til vores 3D printere. Du kan kontakte vores kundeservice både på telefon 70 60 60 64 og på mailadressen kontakt@fcomputer.dk.