Mangler du en farvelaserprinter i super kvalitet så kan den findes på denne side. Hos Føniks Computer kan vi lokke med en lang række smarte farvelaserprintere fra nogle af markedets bedste og mest anerkendte mærker. Uanset om det er hjemmet eller virksomheden, der skal have en farvelaserprinter går du ikke galt i byen med vores udvalg. Vi forhandler naturligvis også meget forskelligt tilbehør og udstyr til stærke priser og vi hjælper gerne med gode råd, hvis du skulle have nogle spørgsmål i forhold til valg af printer. Se nærmere på dine mange valgmuligheder nedenfor og find den, der passer til dine behov.

Resultater: 126
Resultater: 126


loader

Farvelaserprintere fra de bedste mærker

Hos Føniks Computer går vi ligeså højt op i kvalitet som vores kunder og dette gælder naturligvis også for vores farvelaserprintere. Du kan derfor finde modeller fra en bred vifte af markedets absolut bedste producenter, der tilsammen har mere end 100 års erfaring i branchen. Vælg blandt andet imellem varianter fra Brother og Hewlett-Packard, der er iblandt vores helt store favoritter. Vi tilbyder også farvelaserprintere fra Lexmark, Canon, EPSON, Kyocera, Konica Minolta og OKI – alt sammen i brugervenlige og stilfulde designs. Vi fører ofte flere serier fra samme mærke. Uanset din foretrukne medietype, maks. mediestørrelse og kapacitet, kan vi garanteret imødekomme dine ønsker. Udvalget bliver jævnligt opdateret i takt med at nye farvelaserprintere ser dagens lys og du vil ofte kunne finde særlige tilbud på udvalgte modeller, hos Føniks Computer.

Tilbehør i alle afskygninger

Mangler du noget særligt ekstra udstyr eller tilbehør til din farvelaserprinter, har vi garanteret lige det du søger. Vi byder for eksempel på billige kort til ordineringsemulering, finisher med hæftemaskine, kortadaptere og mediebakker / fødere. Vil du slippe for reparationsregninger, kan det også være vi har lige den reservedel du har brug for. Har du særlige præferencer i forhold til for eksempel producent, kan du benytte vores filterfunktion til højre på siden. Har du derudover spørgsmål i forbindelse med særlige produkter eller udvalget generelt, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du kan både ringe på telefon 70 60 60 64 og sende en mail til kontakt@fcomputer.dk.