Her hos Føniks Computer har vi et bredt udvalg af de bedste printere og nedenfor kan du se alle vores printere fra HP. HP har i mange år været en af de førende leverandører af printere, både til hjemmebrug, det lille kontor og til den store virksomhed. Du kan få både alt-i-en printere til hjemmets opgaver og store printere til virksomhedsbrug eller maskiner til print i højeste kvalitet. Hvad end du leder efter, har vi sikkert en HP printer til dig. Kontakt gerne vores kundeservice, hvis du har spørgsmål vedrørende valg af produkt. Så er du på udkig efter en virkelig god printer, så kig på siden her. 

Resultater: 313
Resultater: 313


loader

Find din HP printer hos Føniks Computer

Det gælder om at vælge den rette printer, som passer til dine ønsker og behov i forhold til effektivitet, omkostninger og kvalitet. Udbuddet af lynhurtige printere med et væld af smarte funktioner er stort, og HP printere har i mange år hørt til den absolutte top inden for branchen. Når det handler om driftssikre og effektive printere, går man ikke galt i byen med en HP printer. Uanset, om du skal bruge din printer til mindre opgaver i hjemmet eller til hele personalegruppen i din virksomhed, har vi hos Føniks Computer et stort udvalg af HP printere, alle sammen i HP’s velkendte, pålidelige kvalitet.

Vi gør det nemt at vælge den rigtige HP printer til hjemmet

Der er flere ting, der er fornuftige at overveje, inden du køber en ny printer. Vil du have en enkel og brugervenlig printer, der er nem at sætte op? Her kan en printer fra HP DeskJet serien være et oplagt bud. Vil du gerne lidt mere med din HP printer og skal du bruge den til at printe, scanne og kopiere hverdagsdokumenter, lektier eller fotos fra dine forskellige elektroniske enheder? Så tag et kig på en af de smarte HP multifunktionsprintere i vores udvalg. Her kan printere i HP OfficeJet serien være et bud på en alsidig og driftssikker printer til en meget fornuftig pris. En anden oplagt mulighed er en af vores modeller fra HP Envy serien af kompakte og smarte printere, der kan det meste og er nemme at betjene for alle i familien. Med deres flotte design og overkommelige størrelse vil de passe perfekt ind i hjemmet hos de fleste.

Skal du købe en HP blækprinter eller HP laserprinter?

Spørgsmålet, om du skal vælge en HP printer med blæk eller med laser, er i dag ikke så afgørende som det var tidligere. Før var det ofte sådan, at laserprintere blev brugt i virksomheder og større kontormiljøer og blækprintere blev benyttet til mindre printopgaver i hjemmet. I dag har den hastige udvikling inden for printteknologien bevirket, at en printer med blækpatroner sagtens kan bruges på kontoret, og at laserprinterne har gjort deres indtog i privaten hos mange. Det vigtigste spørgsmål for dig, når valget står mellem en HP printer med blæk eller laser, er ganske enkelt hvilke opgaver, printeren skal udføre.

Som en tommelfingerregel kan det siges, at laserprinteren er velegnet, hvis du har brug for en printer med stor kapacitet og høj hastighed. Den er generelt et godt valg, hvis du skal printe større opgaver flere gange om ugen. Blækprintere er dog kommet godt med de sidste år, og kan også være en fornuftig løsning, selv når du skal printe tit og meget. En HP blækprinter printer med høj billedkvalitet og moderne blæk, og printet tværer derfor heller ikke ud på samme måde som tidligere. En anden stor fordel i forhold til flere af de HP blækprintere, som vi har i vores udvalg er, at de har individuelt udskiftelige blækpatroner. Derfor skal du ikke skifte et helt batteri af printpatroner ud på én gang. På den måde er du med til at skåne miljøet og din egen pengepung.

HP printere til hjemmekontoret eller den lille virksomhed

Mange er begyndt at arbejde hjemmefra eller er skiftet til hybridarbejde, hvor arbejdslivet er delt mellem arbejdspladsen og hjemmet. Det har dels medført, at vi er begyndt at stille øgede krav til udstyret på vores hjemmekontor og dels til, at vi gerne vil kunne tilslutte os printeren mange forskellige steder fra. I vores udvalg af HP printere er der masser af muligheder for trådløs opkobling, og de dage, hvor man skulle stå i kopirummet og trykke på printknappen, er for længst forbi.

Uanset, om du har indrettet dit hjemmekontor i et hjørne af køkkenet, eller om du ejer en mindre virksomhed, findes der en printer, der passer til dig og dine behov. Vores HP printere fås i forskellige størrelser og modeller, fra de fikse HP OfficeJet printere til de lidt større og mere kompakte i HP Enterprise serien.

En HP multifunktionsprinter er til dig, der ønsker at være online og kommunikere med kolleger og kunder nemt og effektivt. Med fax- og printfunktion direkte fra din e-mail, er du altid forbundet med omverdenen. Med kopi- og scanningsfunktion, dobbeltsidet print og understøttelse af de fleste papirformater er du klar til at producere mange forskellige printede materialer, alle i en flot, skarp kvalitet

HP printere: Sikkerhed på topniveau til mellemstore og store virksomheder

Med deres egne ord hører en HP printer til verdens sikreste i forhold til integrerede sikkerhedsfunktioner, firmware, muligheder for overvågning og implementering af din virksomheds sikkerhedspolitikker. HP printere i blandt andet HP Enterprise serien kommer med et væld af sikkerhedsløsninger, der beskytter dine dokumenter og data. Samtidig vil IT-afdelingen være glade for de mange smarte muligheder, de har for at administrere brugere og sikkerhed på printerne på en tryg og overskuelig måde.

HP printere for fleksibilitet og bæredygtighed

Moderne virksomheder har brug for fleksible trådløse printløsninger, hvor medarbejderne kan tilgå printeren mange steder fra og fra mange forskellige mobile enheder. Mange af HP’s printermodeller kan tilgås med følgende cloudløsninger: HP ePrint, Apple AirPrint™, Mopria™, Wi-Fi® Direct-print og Google Cloud Print™.

HP printere er et oplagt valg, når du viser omtanke i forhold til økonomi og miljø. HP’s innovative blækpatroner kan genbruges og gør det derved muligt at spare på ressourcerne. HP printere i for eksempel HP Enterprise serien kommer med følgende miljø mærkninger: ENERGY STAR®-certificering, CECP og EPEAT® Silver. Udover deres enestående ydelse og energieffektivitet kommer mange af vores HP printere med avancerede muligheder for genanvendelse af printpatroner, chips og elektroniske kredsløb. På denne måde kan også din virksomhed være med til at gøre en ekstra indsats for miljøet og for fremtidige generationer på vores planet.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar ved telefonen, på e-mail og på chatten og besvarer gerne alle dine spørgsmål vedrørende vores udvalg af HP printere generelt, eller til specifikke modeller. Du kan finde vores kontaktoplysninger øverst og nederst på siden. Har du lyst til at komme forbi vores fysiske butikker i København eller Aarhus, så skal du være meget velkommen. Vores fantastiske personale står klar til at hjælpe dig.