Resultater: 329
Resultater: 329


loader

HP printer – den rigtige maskine til dig

Hvis du leder efter en ny printer, så er der mange gode mærker at vælge imellem. Brother og Canon er altid pålidelige valg. Epson har også meget at byde på, og Kyocera og Lexmark er altid værd at overveje.

Det gælder dog for rigtig mange, at en HP printer er det helt rigtige valg. Det er det mest populære mærker, når det kommer til printere, og det er ikke en titel, man lige kommer sig sovende til.

HP printere bliver brugt verden over, og de bliver brugt af alle og enhver. Uanset hvor og hvornår noget skal printes, så kan du være sikker på, at der står en HP printer klar og parat til at sætte tekst og billeder på siderne.

Modeller til alle behov

Der er helt sikkert en HP printer, der passer til dit behov. Det ved vi, fordi producenten sørger for at lave mange forskellige modeller, så der er noget til hvem som helst.

  • Til hjemmet
  • Til mindre virksomheder
  • Til markedets store spillere

Hjemmebrug

Hvis du nogen gange gerne vil have printet noget derhjemme, og egentlig bare skal bruge en billig lille sag, så er en HP printer et ekstremt godt valg.

For blot 500 kroner kan du investere i en HP printer, der mageligt kan sidde på et lille bord, eller på gulvet, i hjemmekontoret. Og selvom prisen er lav, så får du stadig skarpe print, som du kan være rigtig glad ved.

Hvis du gerne vil have en printer, der lige kan lidt mere, så er der også flere modeller, der koster imellem 1.000 og 2.000 kroner. Så om det er sangtekster til familiefesten eller billeder til hobbyprojekterne, så skal en HP printer nok klare skærene.

Erhvervslivet

Til tider er en mindre HP printer mere end rigeligt til erhvervslivet. Så er det bare at bestille en passende model, og så kan i hurtigt printe hverdagens småting.

Det er dog ikke alle erhverv, der kan nøjes med en lille HP printer. Nogen gange skal der en stor og ekstremt effektiv maskine til, og det kan også nemt ske, at I skal bruge en multifunktionsprinter.

Uanset hvad så er der en HP printer, der helt sikkert kan klare jeres behov, når det kommer til print. Det kan være storformat der skal printes, det kan være en HP printer der virkelig bare kan klare det hele – der er i sandhed bare en HP printer til alle.

Hvis I er interesseret i at investere i en eller flere HP printere, så foreslår vi at se på muligheden for at blive erhvervskunde hos Føniks Computer.

Bredt udvalg hos Føniks Computer

Når HP printere er de mest populære i verden, så er der en stor sandsynlighed for, at vores kunder leder efter lige netop efter disse. Derfor sørger vi for altid at have et bredt udvalg af HP printere, så du med sikkerhed kan finde noget, der opfylder dit behov.

Skal du bruge en standard HP DeskJet eller LaserJet? Vi har rigeligt med modeller at vælge imellem. Er det en smart HP OfficeJet eller HP ENVY til kontoret, så sidder vi også parate til at hjælpe dig. Samme gode service gør sig selvfølgelig gældende, når det kommer til DesignJet og HP Stitch til de store formater.

Det ville være en stor overraskelse, hvis sortimentet her på siden ikke byder på din nye HP printer. Så se dig endelig omkring, brug filterfunktionen til højre i toppen, hvis du søger efter noget helt specielt, og så bare bestil når du har fundet din nye HP printer.

Blæk eller laser?

Hvis du ikke er ude efter en 3D printer, og der ikke er snak om en termisk printer til kvitteringer og lignende, så er det helt sikkert en blækprinter eller en laserprinter, du skal have fat i. Det kan dog godt betale sig at overveje, hvilken af de to typer der passer dig bedst.

Se vores HP laserprintere herSe vores HP blækprintere her-

For mange er en HP laserprinter det oplagte valg. Laserteknologien giver hurtigere print, hvilket især kan være vigtigt på arbejdspladsen. Samtidig tørrer toner heller ikke lige sådan ud, i sammenligning med blæk der godt kan tørre ud, hvis man ikke bruger det ofte.

Til gengæld har HP blækprintere ofte et klarere og mere skarpt print, og de kan derfor være et godt valg, hvis kvaliteten på printet er vigtigere end kvantiteten.

Det skal dog siges, at teknologien indenfor både laserprint og blækprint er blevet meget bedre med tiden, og det gælder i den grad også for HP printere. Så selvom der er fordele ved det rigtige valg, så kommer du aldrig til at gå helt galt i byen, uanset hvad du så vælger.

Alt det gode ved HP printere

Der er mange fordele at se frem til, når man investerer i en HP printer. Derfor vil vi gerne remse de vigtigste af dem op her, så du hurtigt kan få et overblik over alt det gode ved HP printere.

  • Høj kvalitet
  • Bredt udvalg
  • Brugervenlige
  • Holdbare

Først og fremmest kan du regne med ekstrem høj kvalitet, når du investerer i en HP printer. Du får hurtige og skarpe print, der er velfungerende og flotte, om du så har at gøre med tekst eller billeder.

Samtidig, som vi har været inde på, er der et ekstremt bredt udvalg af forskellige HP printere at vælge imellem. Det giver en kæmpe fordel, fordi der er noget, som passer til hvem som helst, og til et prisleje alle kan have med at gøre.

Brugervenlighed er vigtigt, og derfor er den blevet skruet helt i vejret på HP printere. De er nemme at tilslutte og komme i gang med, og de er intuitive at gøre brug af. Der er blevet tænkt meget over designet, og det kan man godt fornemme.

Ingen gider gå og købe nye printere hele tiden. Det er ikke bare træls, det er også dyrt. Derfor er HP printere bygget til at være holdbare, så de ikke lige går i stykker, og man kan derfor godt regne med, at man får flotte print i mange år fremefter, når man står med en af disse imponerende maskiner.

Har du spørgsmål?

Har du nogen spørgsmål, når det kommer til vores printere? Om det er en bestemt HP printer, hele udvalget eller en printer fra et andet mærke, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig på vej.

Vi sidder klar ved telefonen, på e-mail og i chatten, så vi kan besvare alle dine spørgsmål. Du kan finde vores kontaktoplysninger øverst og nederst på siden. Vores personale står klar til at hjælpe dig med hvad som helst, for ingen bør gå uden printer, hvis de står og skal bruge en.