Leder du efter en moderne fotoprinter med alle de nyeste funktioner og features, er du kommet til det rette sted. Her på siden ser du vores sortiment af smarte fotoprintere, der giver dig mulighed for at printe fotos i formidabel kvalitet. Vi er glade for at kunne tilbyde varianter fra de bedste producenter på markedet så du altid kan være sikker på et pålideligt og effektivt produkt. Uanset om du skal bruge en model til hjemmet eller til kontoret, har vi adskillige der matcher dit budget og behov. Se nærmere på vores udvalg af fotoprintere nedenfor og find lige præcis den fotoprinter, der passer til dig.

Resultater: 49
Resultater: 49


loader

Fotoprintere når de er bedst

En fotoprinter er for dig der vil gøre noget ekstra ud af dine billeder. Du kan printe dine yndlingsfotos ud i imponerende kvalitet og hænge dem i ramme, eller give dem som en betænksom gave til dem du deler minder med. Hos Føniks Computer kan vi prale af et bredt udvalg af de bedste fotoprintere. Dette skyldes i høj grad at vi har allieret os med de mest erfarne mærker, der alle er kendte for adskillige serier af omkostningseffektive fotoprintere. Vælg blandt andet imellem modeller fra Canon, Hewlett-Packard, EPSON og Fujifilm, og få et superflot resultat – hver gang. Vi gør vores yderste for at holde os opdaterede i forhold til de nyeste fotoprintere på markedet så du kan få glæde af alle den nyeste teknologi og de bedste funktioner.

Et utal af valgmuligheder

Fra direkte termiske modeller og til varianter med farvesublimering – Hos Føniks Computer har du altid mange valgmuligheder når du skal købe fotoprinter. Vi fører fotoprintere i både den meget billige og i den mere avancerede ende så uanset om du skal bruge en til hjemmet eller arbejdspladsen, kan du finde den her. Flere modeller giver dig endda mulighed for at bruge din tablet til at arbejde med professionelle fototjenester så du kan få et endnu flottere resultat. Er du i tvivl om hvilken variant der bedste vil passe til dine behov eller har du spørgsmål angående specifikke modeller, er du som altid velkommen til at kontakte os.