På denne side finder du vores udvalg af storformatsprintere. Hos Føniks Computer har vi et bredt udvalg af kvalitetsprintere til alle formål og i den forbindelse er storformatsprintere ingen undtagelse. Vi kan tilbyde varianter fra en lang række af markedets bedste og mest anerkendte mærker, til aldeles skarpe priser. Vi har både professionelle modeller, samt storformatsprintere til hjemmet – begge med de nyeste funktioner. Skal du have lavet print i stort format, er der derfor ingen tvivl om, at du er kommet til det rette sted. Se nærmere på hvad du kan forvente nedenfor og find den printer, der passer til dine eller din virksomheds behov.

Resultater: 109
Resultater: 109


loader

Tænk større med en storformatsprinter

Det er ikke altid helt nok med print i A3 størrelse. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde storformatsprintere med et væld af smarte funktioner og features. Har du for eksempel brug for print i plakatstørrelse så er en storformatsprinter ikke til at komme udenom. Du kan naturligvis finde modeller med indbygget Wi-Fi, samt både kablede og trådløse varianter. Ikke alle modeller printer lige stort, men vi er sikre på at du uanset ønsket format kan finde den helt rigtige løsning, hos Føniks Computer. Hvad end du har brug for en maks. horisontal dokumentstørrelse på 432, 610, 914 eller 1117 millimeter, går du ikke galt i byen med vores sortiment af storformatsprintere.

Kvalitet fra de største mærker

Uanset om du skal bruge en storformatsprinter til hjemmet eller kontoret, er det naturligvis vigtigt at kvaliteten er i top. Derfor har vi samlet et solidt udvalg fra de bedste producenter i branchen. Vi byder blandt andet på modeller fra Canon, EPSON og Hewlett-Packard, der alle er sværvægtere på markedet. Den høje kvalitet går dog ikke udover vores stærke priser og vi forhandler både varianter i den helt billige samt i den teknologisk avancerede ende. Ved du allerede nu hvad du skal bruge i forhold til maks. dokumentstørrelse, kompatibilitet og forbindelsesteknologi, kan du med fordel benytte dig af vores filterfunktion.

Vi holder os løbende opdaterede i forhold til de nyeste produkter på markedet når det kommer til printere, så du altid har adgang til de bedste modeller også storformatsprintere, når du handler med os.

Erhvervskøb af storformatsprintere? 

Er du interesseret i en storformatsprinter til virksomheden, så kan du tage kontakt til vores erhvervsafdeling i forhold til indhentning af tilbud i forhold til samarbejde. Hos Føniks Computer kan du forvente høj service, personlig rådgivning og en kontaktperson i vores erhvervsafdeling der kan sit om storformatsprintere til erhverv.