Kunne du tænke dig en effektiv, pålidelig og brugervenlig printer til en skarp pris så får du her hos Føniks Computer en lang række modeller at vælge mellem. Her på siden finder du specifikt vores termiske printere og DYMO’er. Med vores termiske printere kan du altid være sikker på at kvaliteten er i orden og priserne er heller ikke til at tage fejl af. Giv dine prints et eksklusivt look - se udvalget fra vores mange populære producenter nedenfor og find den termiske printer, der passer til dine behov og ønsker. Vi er sikre på at du kan finde den helt rigtige model hos os.

Resultater: 559
Resultater: 559


loader

Lave forbrugsomkostninger med en termisk printer

Termiske printere benyttes ofte til stregkoder, etiketter og andre former for trykning, og det er der flere gode grunde til. Da termiske printere hverken kræver toner eller blæk, er omkostningerne der forbindes med disse ikkeeksisterende. Dette gør dem til oplagte valg når store mængder information skal udskrives. Hos Føniks Computer forhandler vi derfor flere forskellige former for termiske printere så vi har noget til enhver virksomheds behov. Har du for eksempel brug for en termisk etiketprinter eller kvitteringsprinter så er vores udvalg lige noget for dig. Du kan også finde særlige plastikkortprintere med adskillige smarte funktioner, samt kompakte fotoprintere og personlige printere til gode priser. Vi kan både tilbyde termiske printere med monokrom og flerfarvet kapacitet, og vi tilføjer med jævne mellemrum nye produkter til samlingen.

Kendte mærker og skarpe priser

Hos Føniks Computer er vi stolte over vores tilfredse kunder. Vi mener at den høje kvalitet får folk til at komme igen, hvilket i høj grad skyldes vores erfarne og innovative producenter. Vi fører blandt andet termiske printere fra ikoniske mærker som Brother, EPSON, Canon, Citizen, Hewlett-Packard og mange flere. Du er derfor altid i gode hænder når du handler hos os. Har du en særlig producent i tankerne eller stiller du specifikke krav til scannerbånd eller printertype, kan vi anbefale at du gør brug af vores filterfunktion til højre på siden. Skulle du have spørgsmål vedrørende valg af printer, er du desuden altid velkommen til at kontakte os.