Her på siden finder du vores sortiment af blækprintere fra Brother. En Brother blækprinter, eller en inkjet printer som det også kaldes, er det perfekte valg for dig, der gerne vil have mulighed for at printe grafiske print. Brother blækprinterne laver rigtigt flotte farveprint og giver dig muligheden for at have dit eget lille trykkeri for enden af skrivebordet. Brother blækprintere findes i mange forskellige modeller og kommer med de nyeste funktioner, som for eksempel scanner, kopimaskine eller fotoprint. Hos Føniks Computer finder du både store printere til erhverv, små printere til privatbrug eller alt-i-en printer med alle funktioner samlet i en enhed.  Har du spørgsmål vedrørende hvilken printer der passer bedst til dig, er du velkommen til at kontakte os. Se vores store udvalg herunder og find den Brother blækprinter, der passer til dit behov. 

Resultater: 30
Resultater: 30


loader

Stort udvalg af brother printere hos Føniks Computer

Hos Føniks Computer har vi altid et stort udvalg af fantastiske printere fra det kendte mærke Brother. Brother er især kendt for deres yderst funktionelle og brugervenlige blækprintere, og derfor har vi hos Føniks Computer naturligvis valgt at føre et stort udvalg af producenten Brother. Brother producerer inkjet printere til forskellige behov, og både private og erhverv kan have stor glæde af en blækprinter fra Brother. 

Hvilken printer skal du så vælge? Det er altid et spørgsmål om, hvad formålet med din printer skal være. Hvis du skal bruge den til at printe en opskrift eller en skoleopgave i ny og næ, så kan du få stor glæde af de mindre modeller, som også typisk er i din billige ende. Skal du købe ind i din virksomhed, og i ofte printer store regnskaber, brochurer eller andre dokumenter med mange sider i, så vil vi anbefale dig at købe en af de store modeller.

Køb en alt-i-en printer fra Brother

Hos Føniks Computer kan du få lige den type printer, du står og mangler. Vi har helt almindelig blækprintere, som ikke fylder særlig meget, og så har vi også de større modeller alt-i-en printer. Med en alt-i-en printer får du både print i høj kvalitet, kopiering, scanner og fax - til dem som stadig måtte bruge det. Når du køber en kvalitets printer fra Brother, så får du en blækprinter, som kan printe i farve i utrolig skarp kvalitet. Du kan derfor sagtens anvende printeren til fotos og dokumenter med meget farverigt grafik. 

Brother alt-i-en er derfor en perfekt blækprinter til virksomheder. De fås i mange forskellige størrelser, og kan enten printe A4 eller A3. Du skal derfor ikke gå på kompromis, hvis du køber en blækprinter fra Brother. 

Få plads til en blækprinter på din arbejdsstation

Sidder du på hjemmekontor, eller på at kontor med begrænset plads til en printer? Så skal du kigge efter en helt almindelig inkjet printer fra Brother. Fordelen ved de almindelig inkjet printere er, at du får mange af de samme funktioner som de helt store modeller - for eksempel er der stadig scanner, fax og kopiering. Forskellen ligger ofte i størrelsen og antal print - men selv de mindre modeller kan have 750 stk papir i papirskuffen, og printe med en høj hastighed, op til 22 ipm (billeder i minuttet). 

Køb en inkjet printer fra Brother til skarpe priser

Når du skal vælge hvilken blækprinter du gerne vil købe, så har prisen som oftest en stor betydning - i hvert fald hvis du handler som privatperson. Brother printere er kendt for sin høje kvalitet, skarpe udprint og så er de meget brugervenlige. Når du køber en Brother blækprinter, så får du i hvert fald en god printer for pengene. 

Hos Føniks Computer er vi altid skarpe på priserne, og derfor sælger vi også Inkjet printere fra Brother virkelig billigt. Hos os starter priserne for en Brother blækprinter fra ca. 1.200 kr. 

Er du løbet tør for blækpatroner? 

En blækprinter bruger naturligvis blæk til at printe med, og jo mere du printer, jo oftere skal blækpatronerne skiftes ud. Hos Føniks Computer har vi heldigvis også et stort udvalg af billige blækpatroner fra Brother, som du nemt og enkelt kan skifte selv. Hos Føniks kan du vælge mellem mange forskellige farver af blækpatroner, så det passer til det, du skal printe. Er du interesseret i blækpatroner fra brother, så har vi selvfølgelig også et udvalg af blækpatroner fra Brother. 

Hvordan virker en blækprinter?

En blækprinter, eller en inkjet printer som det også kaldes, bruger blæk til at printe med. En blækprinter skyder små dråber af blæk ned på papiret, der hvor den har fået fortalt skriften eller billedet skal være. Med det blotte øje kan mennesker ikke se de små dråber, og for os ligner det blot et helt bogstav eller et helt billede. 

Når printeren får at vide hvad den skal printe, kører den horisontalt hen over papiret, samtidig med, at den skyder dråberne på papiret. En almindelig blækprinter tager mellem 20 sekunder og 1 min til at printe en side. 

Fordelen ved en blækprinter er den høje kvalitet blækket giver. Så printer du mange billeder eller grafik ud, så er det klart en fordel at vælge en blækprinter. 

Hvad er forskellen på en laserprinter og en blækprinter?

Man kan overordnet sige at der findes to typer printere på markedet - laserprintere og blækprintere. 

Blækprintere er det man typisk finder hjemme på kontoret, og som de fleste danskere har. Men laserprinterne bliver også mere og mere populære. 

Men hvad er forskellen så? 

En blækprinter anvender blæk, og drypper det ud på papiret med små “nåle”. En laserprinter anvender toner. Når du sender besked til laserprinteren om det der skal printes, så køres der en tromle der er strømladet henover, og ligesom sætter et aftryk. Dernæst køres der toner henover. Det går utrolig hurtigt med en laserprinter, og de er typisk også væsentlig hurtigere end en blækprinter. 

Så udover hastigheden, hvor laserprinteren er hurtigere end blækprinteren, hvilke forskelle er der så?

Der er forskel på prisen. En blækprinter er ofte billigere end laserprinteren i indkøb. Men i drift er blækprinteren ofte dyrere.

Blækpatroner koster mere end toner, og skal skiftes oftere.

Vi anbefaler dig at købe en blækprinter fra Brother, hvis du ikke har brug for at printe særlig meget derhjemme - fordi den er billigere. Og så anbefaler vi en blækprinter til dig, som skal printe mange fotos i høj kvalitet. 

Har du spørgsmål angående blækprintere fra Brother? 

Hvis du er i tvivl om hvilken Brother inkjet printer du skal vælge, så vil vi naturligvis altid gerne hjælpe dig. Når du kontakter vores kundeservice, så sidder vores eksperter altid klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål. Mangler du råd og vejledning til, hvilken blækprinter du skal vælge, så skal du ikke holde dig tilbage.  Vi kan altid kontaktes på mail, i vores chat eller på tlf: 70 60 60 6. Vores personale vil gerne rådgive dig.