En Brother laserprinter egner sig perfekt til både private, såvel som små og mellemstore virksomheder, der skal printe mange tekstdokumenter. Laserprintere fra Brother kan selvfølgelig også printe grafiske emner i en fornuftig kvalitet, men styrken ved en Brother laserprinter ligger i den høje hastighed af udskrifterne og den lange holdbarhed. Vi hjælper selvfølgelig altid gerne med at finde en model, der passer til dine behov, og skulle du have spørgsmål i forhold til vores sortiment, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Se hele vores udvalg af printere fra Brother, og find det du skal bruge allerede i dag.

Resultater: 112
Resultater: 112


loader

Hvad er en laserprinter?

En laserprinter er en specifik type printer, som fungerer en smule anderledes end en blækprinter. Mange mennesker kender til de helt almindelige blækprintere, men de senere år er laserprinteren virkelig vundet frem i danskernes hjem. 

Laserprintere bruger ikke blæk, men toner. Man kan forestille sig, at toner er en form for blæk i pulverform. Du køber derfor en toner med et tørt pulvermateriale i, som printeren derefter bruger til at sætte toneren fast på papiret med. Når du sætter din laserprinter til at udskrive, går det derfor lynhurtigt, fordi teknikken bag er hurtigere end en blækprinter. 

De fleste laserprintere er væsentlig billigere i drift end en blækprinter, da der bliver anvendt meget mere blæk i en blækprinter, end toner i en laserprinter. Du skal derfor skifte dine blækpatroner ud langt oftere end tonerne, og det er dyrt. 

Køb en Brother laserprinter hos Føniks

Hvis du mangler en god printer, så skal du gå efter den populære producent Brother. Når du skal købe en ny printer, så er der flere faktorer du skal tage højde for. Hvor ofte printer du, hvad skal du printe osv?

Ved at købe en Brother laserprinter, får du en lynhurtig og effektiv printer, som kan udskrive utrolig mange dokumenter, inden der skal skiftes toner. 

Hos Føniks finder du altid et stort udvalg af vores laserprintere fra Brother, så du kan finde den størrelse og den prisklasse som passer til dig. 

 

Hvad koster en laserprinter fra Brother?

En brother laserprinter koster fra 1.000 kr og opefter. Du kan få den billigste sort/hvid laserprinter her hos Føniks. Men er du mere til en stor multifunktionel laserprinter, kan du få en printer med en pris a 13.600+. Du kan derfor vælge mellem et meget bredt sortiment af laserprintere fra Brother, hvad end du skal bruge en printer til kontoret eller hjemme i privaten. 

 

Hvad er forskellen på en laserprinter og blækprinter?

Der er flere forskelle mellem en laserprinter og en blækprinter. De overordnede forskellige er måden hvorpå printeren udskriver. 

De fleste har en blækprinter derhjemme, fordi den er billigere i indkøb. Dog er flere og flere begyndt at købe laserprintere, fordi toneren er væsentlig billigere end blæk.

 

Der er flere forskellige på de to typer printere:

 

En blækprinter bruger, som navnet antyder, blæk. Når du siger til din computer at den skal udskrive et dokument, sender den data ned til printeren. Printeren skyder derefter blæk ned på papiret med små nåle. Du får derfor et print med en blækprinter, som går væsentlig langsommere end med laserprinteren,

En laserprinter fungerer på en anden måde. Når du giver besked om dit udskriv, så begynder der en tromle der sætter print ned på papiret. I den her tromle er der toner i, som med et elektrisk aftryk sætter toneren på papiret. Det går lynhurtigt, i forhold til blækprinteren. Køber du en helt standard laserprinter, som hverken er den største eller mindste på markedet, kan du alligevel printe 40 A4 sider pr. minut. Skal du printe dokumenter med mange sider i, kan det derfor sagtens betale sig med en Brother laserprinter frem for en blækprinter. 

Hvorfor skal jeg vælge en laserprinter?

Du skal helt sikkert vælge en Brother laserprinter, hvis du gerne vil have en printer der er hurtig, og som ikke skal have skiftet blæk hele tiden. Når du først har købt en laserprinter, så skal du meget sjældent skifte toner. Vælger du en printer fra Brother, så får du en gennemtestet og yderst pålidelig printer. Du kan nemt få fat i ny toner, fordi producenten er kendt. 

 

Når du skal have din nye laserprinter fra Brother, kan du vælge mellem forskellige modeller, alt afhængig af, hvad du skal bruge printeren til.

Er printeren til virksomhedsbrug, hvor mange mennesker ofte skal printe, kopiere og lignende, så anbefaler vi dig at købe en multifunktionel laserprinter. Er dit behov mindre, måske sidder du på et lille kontor og i printer ikke særlig tit, så er en mindre og helt almindelig printer et godt valg. 

Hos Føniks kan du vælge både de helt store multifunktionsprintere med laser, eller du kan vælge en mindre almindelig laserprinter fra Brother. 

 

Skal du bruge din nye printer til erhverv?

Hvis du er på udkig efter en stor printer til din virksomhed, så anbefaler vi dig at købe en Brother multifunktionsprinter med laser. Har du brug for hjælp og gode råd, så kontakt gerne vores erhvervsafdeling - så vil de hellere end gerne vejlede dig til det rette køb. 

Du kan kontakte dem på tlf: 70605464 eller mail. 

Hvilken printer er bedst til hjemmebrug?

Hvis du skal udskrive helt almindelige word dokumenter, og gerne mange sider på en gang, så er en laserprinter helt sikkert vejen frem. Du bliver med garanti mest glad for din laserprinter, i forhold til altid at løbe tør for blæk i din blækprinter.

Med en laserprinter kan du både vælge en i farve og i sort/hvid. Hvis du forestiller dig, at du aldrig skal printe i farve, så kan du sagtens vælge en i sort/hvid. Skal du en gang imellem printe et billede eller en invitation til fest, så skal du helt sikkert vælge en Brother laserprinter i farve.

Har du brug for hjælp?

Hvis du skulle brænde inde med spørgsmål efter at have læst vores tekst her, eller du måske har klikket lidt rundt på siden, så tag endelig kontakt til os. Vi vil altid gerne vejlede dig så godt vi overhovedet kan. I vores kundeservice sidder vores dygtige personale klar til at svare på dine spørgsmål, hvad end du så skulle finde på at spørge om.

Du kan altid kontakte os på tlf: 70 60 60 64 . Er du mere til at skrive en mail eller en chatbesked, så sidder vores kundeservice også klar på tasterne hver dag, så de kan hjælpe dig bedst muligt, til det køb der passer bedst til dig.