Mangler du en printer? Tag et kig på vores laserprintere fra Brother i sort/hvid, og find lige den printer du står og mangler. Hos Føniks kan du vælge mellem mange forskellige modeller, og vi har både printere specifikt til virksomheder og specifikt til private. Derfor kan du få lige præcis den printer, som passer til dit behov. 

Vælg en topkvalitetsprinter fra Brother, og få en laserprinter i sort/hvid, der kan udskrive dine dokumenter lynhurtigt. Hos Føniks finder du altid laserprintere fra de bedste producenter, til de bedste priser. Derfor kan du trygt handle her hos os, uanset om du er privatperson eller virksomhed. 

Tag gerne et kig på siden her, og se vores store udvalg af laserprintere i sort/hvid fra den populære producent Brother. 

Resultater: 237
Resultater: 237


loader

Køb en sort/hvid laserprinter fra Brother hos Føniks

Når behovet er begrænset til sort/hvid udprint i både store og mindre mængder, så er en sort/hvid laserprinter fra Brother en både økonomisk og kvalitetsorienteret løsning. Med deres gode holdbarhed, tydelig tekst og lette udskiftning af toner så har man her et fantastisk værktøj til både hjemmekontoret og de større kontorer.

Når produktivitet er i fokus, så er Brothers sort/hvid laserprintere vejen frem. Med deres høje printhastigheder, store fødebakker og forskellige tonerstørrelser af behov, så er man sikker på at nedetiden er minimal. Med deres særdeles gode pålidelighed og alsidige papirhåndtering, så er man helgarderet når man erhverver sig en Brother sort/hvid laserprinter til kontoret.

Har du brug for en printer, der både kan scanne og printe?

Uanset om der kun er behov for print eller hvis man har brug for scan og kopi, så har Brother en printer, der passer perfekt til dig. Brother kører med et intuitivt navnesystem for deres modeller, der betyder at man hurtigt har et overblik over printerens egenskaber og muligheder. Der er naturligvis altid spændende detaljer om hver model fra printhastighed, størrelse på fødebakke, understøttede arkstørrelser og meget mere.

Det er nemlig muligt at få Brothers sort/hvid laserprinter der både kan udskrive, scanne, kopi samt fax. Til både A3, A4 og mange andre størrelser og skulle det være et problem med at trække et kabel til printeren, så kan man nemt se på modelnavnet om den understøtter Wi-Fi.

Hvor meget toner bruger en Brother sort/hvid laserprinter?

Med Brothers sort/hvid laserprintere er det nemt at holde overblik over forbrugsstoffer, da det eneste man skal være opmærksom på er en enkelt sort toner, en tromle og at der er papir på. Med starttonere på ca. 700 sider og forskellige størrelser toner til serien, kan man vælge tonere efter printer behov så man altid har sider nok til at få alt udskrevet. Med et fordelagtigt modulært system som tillader flere forskellige printere dele samme tonere gør det nemt og overskueligt at erhverve sig den korrekte.

Gør det nemt at gennemskue, hvilken Brother printer du skal købe 

Når du kigger på vores produkter, og skal gennemskue hvilken en du gerne vil have, så har vi her et par forkortelser, så du hurtigt kan gennemskue det. 

L – Laserprinter

J – Blækprinter

HL – Print

DCP – Print, kopi og scan

MFC – Print, kopi, scan og fax

Bogstaver efter modellen: 

D – Duplex

N – Kablet netværk

W – Wi-Fi

C – Farve

Du kan naturligvis også altid bruge vores filterfunktion i højre side, men her var lige et godt lille tip. 

Derfor skal du vælge en laserprinter fra Brother i sort/hvid, frem for en blækprinter 

I mange år har de mest brugte printere været blækprintere, da det var den mest kendte model. En blækprinter er ofte billigere i indkøb, men dyrere i drift, da blæk koster væsentlig mere end toner, og samtidig holder i kortere i tid. Derfor er flere også begyndt at købe laserprintere til både hjemmet og kontoret, da det ofte bedre kan betale sig i længden. Derudover er en laserprinter hurtigere end en blækprinter, og kan printe mange flere sider pr. minut end en blækprinter. 

Du skal derfor vælge en laserprinter fra Brother i sort/hvid, hvis du har et stort printbehov, gerne vil have det hurtigt overstået, og hvis du kun skal printe i sort/hvid farve. 

Har du behov for at kunne printe i farve, så skal du se vores farve laserprintere fra Brother. 

Stort udvalg af Brother sort/hvid laserprintere hos Føniks

Hvis du er blevet interesseret i en laserprinter i sort/hvid fra Brother, så kig videre på siden her. Vi har et meget stort udvalg af de populære printere fra Brother, og derfor kan du helt sikkert også finde en der passer til dig.

Skal du bruge en ny laserprinter til kontoret, hvor i ofte er mange mennesker om den samme printer, så anbefaler vi en multifunktionsprinter. Det smarte ved multifunktionsprintere kan både printe, scanne og kopiere, og er derfor ideelt til den store arbejdsplads, hvor mange mennesker har brug for en stor printer. Har du et lille kontor eller mangler en printer til dit hjemmekontor, så har vi naturligvis også det her hos Føniks. Du kan købe en helt almindelig laserprinter i sort/hvid fra Brother her hos os, til de skarpeste priser. Fordelen ved de mindre modeller er helt sikkert, at de kan stå på dit skrivebord, eller gemmes væk i et skab, hvis du ikke vil have den synlig. 

Det giver dig derfor stor værdi, at vælge en laserprinter fra Brother, fordi du kan få den model der passer til dit behov.

Så behøver du ikke bruge penge på unødige funktioner, som du slet ikke har behov for. Har du derimod netop behov for en stor multifunktionsprinter, så kan du få mange forskellige varianter, som kan dække det behov din virksomhed har. 

Har du spørgsmål til valg af sort/hvid laserprinter? 

Ved du hvilken printer du gerne vil vælge, eller er du stadig i tvivl om det skal være en laserprinter, i enten farve eller i sort/hvid, eller måske ved du stadig ikke, om du stadig er mest til en blækprinter. Uanset hvilke spørgsmål du måtte brænde inde med, så kan du altid kontakte vores fantastiske kundeservice. Der sidder de klogeste medarbejdere, som ved alt om vores sortiment og som altid gerne vil hjælpe dig, til at gøre det bedste køb. 

Du kan altid kontakte os på vores mail eller skrive en chatbesked. Vores kundeservice sidder klar ved tasterne hver mandag-fredag, så fang dem endelig, de vil hellere end gerne hjælpe dig. 

Er du mest til en snak, så kan du naturligvis også ringe til os på tlf: 70 60 60 64.

Handler du i virksomhedsøjemed?

Vi har her hos Føniks stor erfaring med, at handle med erhverv, og derfor kan du naturligvis få en god snak med vores erhvervsafdeling. Ring til os på tlf: 70605464 eller skriv en mail, så guider vi dig til den rigtige laserprinter fra Brother i sort/hvid, som passer perfekt til erhverv.