Resultater: 151
Resultater: 151


loader

Er du på udkig efter en pålidelig laserprinter? Er det nødvendigt for dig, at den kan printe i farver? Så skal du bare kigge dig omkring længere nede på denne side. Vi har et bredt udvalg af Brother farvelaserprintere. Om du skal printe tekst, dokumenter, illustrationer eller alt derimellem, så kan du være sikker på, at en farvelaserprinter fra Brother kan fikse det for dig. Vi fører modeller der egner sig både til erhverv og hjemmebrug, og nogen af dem er særdeles avancerede og har mange ekstra funktioner. Laserprinterne fra Brother printer helt vildt hurtigt, samtidig med at de giver dig et stabilt og godt resultat. Det er desuden en investering, der i længden er meget billigere end en blækprinter. Så tjek hvilke printertilbud vi har - når du finder en billig printer, er det bare at slå til! Så sender vi den fragtfrit til dig.

Brother – en virksomhed ved din side

Det anerkendte selskab Brother har været i gang i en god 100 år. De startede i Nagoya i Japan, men spredte sig til Europa, hvor firmaet virkelig begyndte at få fart på. Nu har Brother været en vigtig del af det Europæiske øjemed i mere end 50 år, og de har været repræsenteret i Danmark siden 1968.

Brother startede ud med at markedsføre skrivemaskiner og strikkemaskiner. Åbenlyst har de dog ikke holdt sig udelukkende der, da deres sortiment nu om dage har meget mere at bryde på. Printere, labelmaskiner, scannere og meget andet har indfundet sig i deres sortiment, men det må dog siges, at firmaet især er kendt for deres printere, og den udvikling de har været med til at skubbe indenfor denne type elektronik. I 1971 producerede de for eksempel verdens første højhastighedsmatrixprinter, så de har skoene fremme og går innovativt til værks – og det med resultater!

Så skal du have et printer tilbud? I så fald bør du se på vores udvalg af Brother farvelaserprintere. Hos Føniks Computer er der mulighed for at få en billig printer, der kører fuldstændig optimalt. Brother er trods alt kendt for at være blandt toppen af markedet, når det kommer til printere, og derfor sørger vi for altid at have et stærkt sortiment, så du uden problemer kan finde lige den printer, du går og leder efter.

Hvad er en laserprinter?

Når de fleste tænker på en printer, så tænker de på en standard blækprinter – du smækker nogle blækpatroner og noget papir i maskinen, og så printer den det ud for dig, som du beder den om.

En laserprinter er dog noget anderledes. Den har ikke blækpatroner i sig, men bruger i stedet toner. Toner kan tænkes på som en slags blæk i pulverform – toneren er altså tør. Laserprinteren bruger derefter statisk elektricitet til at sætte toneren fast på papiret.

Dette giver en farvelaserprinter nogle væsentlige fordele, når man sammenligner den med blækprinteren. Mange vil fortælle dig, at en farvelaserprinter koster mere end en blækprinter, og at det derfor er et økonomisk dårligere valg. Det er dog kun den halve sandhed. Ja, laserprinteren koster mere. Til gengæld får du mange flere print per toner, end du gør per blækpatron, hvilket i længden sparer dig mange penge. Toner tørrer heller ikke ud ligesom blækpatroner, hvis du i en længere periode ikke lige skal bruge din printer, så du slipper for at købe nye på grund af sådan en irriterende årsag.

Du får med en farvelaserprinter også tørre prints med det samme, så lige når printeren spytter papiret ud, er der ingen risiko for, at blækket stadig kan smudse eller på anden måde blive smørret ud over papiret. Laserprinteren er også utroligt meget hurtigere end blækprinteren. Det betyder, at du slipper for at stå og vente i lang tid på at få dit print, og det er især relevant, hvis du printer meget ud på én gang, eller hvis det skal gå hurtigt på arbejdet.

4 gode grunde til at bruge en Brother farvelaserprinter

Nogle gange er det rart at få stillet skarpt, så man nemt og direkte kan se, hvad det er, man får ud af noget. Derfor giver vi hos Føniks Computer dig her hurtigt 4 gode grunde til at købe en Brother farvelaserprinter.

  1. Få en alt-i-en-laserprinter – print, kopi, scan og fax kan alt sammen samles i én handy printer.
  2. En Brother farvelaserprinter giver dig tydelig tekst i høj kvalitet
  3. Høj printhastighed der især er effektivt ved print i store mængder
  4. Spar penge på at købe toner i stedet for blækpatroner – det er et billigere valg i længden

Kort sagt, så er en laserprinter bare det optimale valg på længere sigt, samtidig med at den giver dig de bedste resultater. Derfor foreslår vi udvalget fra Brother, da de laver goder produkter, der tillader os at give dig de bedste printer tilbud. Har du nogen spørgsmål om, hvad du ellers kan forvente af den nye printer, du har forelsket dig i? Så tag endelig fat i vores kundeservice – vi vil hellere end gerne hjælpe dig videre, så du får lige den printer, du har brug for.

Brother farvelaserprinter til hjemmet og kontoret

Alt efter hvad du laver i din fritid, og hvad du arbejder med, så kan du få en Brother farvelaserprinter, der passer til dine behov. Ret skal være ret, hvis du overvejer en printer til hjemmet, og du kun printer et par sider hvert halve år, så er det måske ikke det værd at købe en printer. I så fald er det smartere at se, om det lokale bibliotek ikke kan hjælpe dig, eller om der er muligheder via arbejde, familie eller venner.

Printer du forholdsvist ofte derhjemme, og er det ikke bare tekst, men også sider med billeder eller andet der har brug for farve, så er en laserprinter med farvetoner lige sagen. Du får hurtigt og pålideligt printet lige det ud, du er interesseret i. Teksten kommer til at stå knivskarpt, og hver en farve, du måtte bede printeren om at printe, kommer til livagtigt at springe i øjnene af dig.

Af samme årsager, samt mange andre, er en Brother laserprinter perfekt til kontoret. De hurtige printere med den præcise og velfremstående print er perfekte, når man er på en professionel arbejdsplads. Samtidig er de fortrinlige, hvis I ofte printer i store mængder, da disse produkter ikke bare er hurtige, men samtidig også håndterer de store printjobs gnidningsfrit.

Har jeres virksomhed brug for en virkelig sværvægter af en printer, der kan klare alle de opgaver, man realistisk kan stille en printer samt endnu mere til? Så bør i overveje en alt-i-en-laserprinter fra Brother. Disse supermaskiner kan alt det, du forventer af en farvelaserprinter, samtidig med at der kan være kopi, scan og fax installeret og funktionsbart i printeren. Det er en maskine, der kan alt det, der er brug for på et kontor.

Hvis printere til kontoret kunne have interesse – både nu og i fremtiden, hvis det skal være en enkelt eller mange – kan I overveje at blive erhvervskunde hos Føniks Computer. På den måde kan vi bedre samarbejde med jer om at få opfyld jeres behov, samt komme med eventuelle tilbud, og meget andet. Læs mere om at blive erhvervskunde her, hvis I tror det kunne være i jeres interesse.

Så lyder en farvelaserprinter som noget der kan bruges? I så fald er det bare at se dig omkring her på siden. Vi sælger både til private og erhverv, og der er helt sikkert en printer, du kan bruge i vores store udvalg fra Brother.