Hos Føniks Computer har vi et stort udvalgt af billige Brother multifunktionsprintere, og her på siden kan du se hele vores sortiment. Har du brug for en alt-i-en maskine, der ikke bare printer, men også kan kopiere, scanne og endda faxe? Så er du kommet til det rette sted, for Brother multifunktionsprintere kan meget mere, end man lige går og tror! Det giver dig mulighed for at spare på pladsen, og så slipper du for at købe en helt masse ekstra maskineri - du kan nøjes med én printer, der kan det hele. Om du skal bruge en blækprinter, der er velegnet til farveprint og grafisk print, eller en laserprinter der hurtigt og effektivt kan printe et hav af sider til dig, så kan du finde det her på siden. Tjek vores forskellige modeller og se om du ikke finder noget, du kan bruge.

Resultater: 303
Resultater: 303


loader

Print i hjem og på arbejdet

Vi kan alle i ny og næ have brug for at printe noget ud. Det kan være en tale til en stor begivenhed, invitationer du vil sende med posten eller flyers til en kampagne du tror på. Mængden af grunde til at printe er utallige. Nogen gange kan du klare det på det lokale bibliotek, eller hvis en ven med en printer lige gider hjælpe til. Andre gange, og det gælder sig især for dig, der ofte ønsker at printe ud, er disse muligheder bare ikke gode nok.

I så fald bliver du nødt til at få dig en printer til hjemmet. Heldigvis er en hjemmeprinter intet problem at anskaffe disse dage. Hos Føniks Computer har vi et stort udvalg af billige printere, så du uden problemer kan finde lige det, du går og leder efter.

Printer du forholdsvist ofte, men ikke i særlig store mængder? Så er en blækprinter nok lige sagen for dig. Blækprintere er ofte billigere end laserprintere. Det største problem du støder på, når du køber en blækprinter, er, at blækpatronerne kan tørre ud, hvis printeren sjældent ser brug. Hvis du ofte bruger din printer, er dette dog ikke et problem. Hvis du bruger den virkelig meget, skal du måske alligevel se i en anden retning.

Teknologien med laserprintere er kommet langt. Det betyder også, at de, ud over nogle specifikke situationer, nærmest altid vil være de bedre printere på sigt. En laserprinter er dyrere at købe direkte, fordi den simpelthen koster mere. Til gengæld bruger den toner i stedet for blæk, hvilket har nogle betydelige fordele, og på sigt er det ofte billigere at købe en laserprinter end en blækprinter.

Toner er en slags for blæk på pulverform, som din laserprinter kan binde til papiret ved hjælp af statisk elektricitet. Der er nogle essentielle forskelle imellem toner og blæk, der kan være med til at afgøre, hvorvidt du foretrækker en laserprinter eller en blækprinter.

For det første er toner billigere i længden. Så hvis du regner med at beholde din laserprinter i flere år, og du i løbet af den her periode får brugt den en betydelig del, så værdsætter din bankkonto købet af en laserprinter. Toner koster mere end blæk per patron, men der er så mange flere print i toner, at det i længden er meget billigere. Toner kan, modsat blæk, heller ikke tørre ud. Det betyder, at du sparer penge, fordi du ikke pludselig skal købe ny toner, og du undgår også irritationen over at sidde med røven i vandskorpen, hvis du virkelig skal bruge din printer, men blækket er tørret ud.

En laserprinter er også langt hurtigere end en blækprinter. Så hvis du har brug for en printer, der virkelig kan få fart på, og som spytter massevis a print ud per time, så er en laserprinter vejen frem for dig. Noget andet ved en laserprinter, der også øger hastigheden af, hvor hurtigt du modtager og kan bruge dine print, er, at toner, modsat blæk, ikke kan smudse ud på papiret lige efter print.

Brother multifunktionsprintere hos Føniks Computer

Nogen gange er en alt-i-en løsning et optimalt valg. Det gælder også for printere. Her kommer multifunktionsprintere ind i billedet. En multifunktionsprinter har et væld af forskellige muligheder, der gør, at den er perfekt til dig, der ikke bare vil have en printer, men faktisk mere har brug for en alsidig maskine, der kan nærmest det hele.

Når du køber en Brother multifunktionsprinter, så får du, selvsagt, en printer. Disse printere er perfekte til at printe hvad som helst ud, du måtte have behov for, og ud over standard A-4 kan de ofte også håndtere A-3 samt helt andre størrelser. Derudover kan multifunktionsprintere ofte også kopiere. Så sidder du med et allerede udprintet ark eller lignende, som du gerne vil have en hel del flere af, så er det bare at komme i gang ved printeren og kopiere alt det, du har brug for.

Andre af de ekstremt brugbare funktioner du ofte kan finde i multifunktionsprinterne fra Brother, er faxfunktion og mulighed for at scanne. Det at faxe bliver sjældent brugt disse dage. Sidder du alligevel og har brug for adgang til fax i ny og næ, eller måske ofte, så virker det stadig fjollet at købe en maskine bare til det. Så er det nemmere at anskaffe sig en multifunktionsprinter, der kan håndtere ikke bare fax, men også et væld af andre opgaver. Skal du hurtigt have noget du har fysisk på dig uploadet, er det også lækkert at have scanningsfunktion i din Brother multifunktionsprinter – hvilket de fleste af dem heldigvis har. Der er bare aldrig nogen grund til at købe en masse forskellige maskiner, hvis du kan have dem alle samlet i én fantastisk Brother multifunktionsprinter.

Multifunktionsprintere til erhverv

Der hvor Brother multifunktionsprintere virkelig har deres hjem, er på arbejdspladsen. Det betyder, at de er perfekte til erhverv. Det er sjældent man sidder i hjemmet, og har brug for ikke bare en printer, men en printer der også kan scanne, faxe og kopiere. Det sker selvfølgelig, men det er ikke ofte. På arbejdspladsen er en Brother multifunktionsprinter til gengæld uovertruffen.

Alt efter hvor stort et kontor I har med at gøre, så skal der minimum en printer, men måske i virkeligheden flere printere, til. Har I på nogen måde behov for at scanne, kopiere eller faxe – og lad os bare være realistiske, en eller flere af de her funktioner er i den grad nødvendige for jer – så kan I lige så godt anskaffe jer så mange Brother multifunktionsprintere, som I har behov for.

Det er en fordel at blive erhvervskunde ved Føniks Computer, hvis I som et firma gerne vil købe produkter af os. Det giver os mulighed for at arbejde sammen med jer, så I får lige præcis det eller de produkter, I skal bruge. Samtidig får erhvervskunder specielle tilbud, alt efter hvilke behov I har, samt mange andre goder. Hvis I er interesseret i at blive erhvervskunde hos Føniks Computer så læs mere her.

Om det er til erhverv eller privat, så er der her på siden mulighed for, at finde lige den Brother multifunktionsprinter man mangler. Vi har et bredt udvalg i forskellige prisrækker, og så snart der er bestilt, sender vi printeren fragtfrit med GLS. Hvis der er nogen spørgsmål så hiv fat i vores kundeservice – vi vil med glæde svare på spørgsmål og guide i den rigtige retning.