En Brother labelprinter giver dig et hav af muligheder, og det er stort set kun fantasien, der sætter grænser, for hvad du kan bruge den til. Sender du f.eks. mange pakker og breve, kan det ofte blive anstrengende for dit håndled at skrive alle adresserne på de forskellige kuverter og pakker, men med en Brother labelprinter, kan du let og enkelt printe én eller flere etiketter ud, som klistres direkte på det der skal sendes. En labelprinter fra Brother er også optimal for markering af hylder, mapper og andet på kontoret og kan derfor også være optimal til kontorarbejde. Uanset om du skal label mapper, navneskilte, ID kort, eller noget helt andet, bør du tage et kig på vores udvalg af prisvenlige modeller. Der er sikkert også noget for dig.

Resultater: 106
Resultater: 106


loader

En Brother labelprinter giver dig uendelige muligheder lige ved hånden

Med de smarte labelprintere fra Brother har du nu muligheden for at printe dine helt egne labels som du nemt og enkelt kan bruge til et hav af muligheder. Der findes et utal af forskellige modeller, hvor nogle byder på muligheden for at skrive teksten og udskrive den direkte fra labelprinteren. Hvor du med andre Brother labelprintere kan sende teksten fra din mobiltelefon, tablet eller bærbar pc gennem wi-fi eller Bluetooth. 

Med en Brother labelprinter kan du printe labels til enhver funktion som for eksempel: 

 • Navneskilte

 • Stik og kabler

 • Opmærkning af arkiver og hylder

 • Udstyr og materiale 

 • Mapper, kasser og USB-stik 

 • Eksterne harddiske 

 • Og meget meget mere 

Hvis du ofte arbejder på farten, så er en af de smarte mobile labelprintere rigtig smart da de virkelig er kompakte og lette at have med dig i tasken eller i hånden, hvis du for eksempel færdes på et lager hvor du skal markere hylder eller andet. 

Du kan se vores store udvalg af blandt andet etiketprintere, etiketmaskiner, og kvitteringsprintere her på siden.

Labelprinter til kontoret 

Hvis du arbejder i et kontormiljø, så kan en labelprinter fra Brother være næsten helt essentiel til at holde orden på kontoret. Du kan med en Brother labelprinter nemt og sikkert printe nogle ret så holdbare og farverige, hvis du er til det, labels som du kan bruge til opmærkning. 

Da det er nogle holdbare labels fra Brother, så kan du uden problemer bruge dem til opmærkning af mapper, hylder, it udstyr, affaldsspande, opbevaringskasser og meget mere. Det kan virkelig hjælpe med at holde styr på kontoret, især med hvor vigtige dokumenter skal efterlades eller hvilke affaldsspande der bruges til hvad.

En labelprinter kan også printe essentielle mærkater ud, til opbevaringen i køkkenet hvis der er fælles køkkenfaciliteter på kontoret og man gerne vil separere de individuelle medarbejders kaffekopper, poser med te eller kaffe, snacks og så videre.

Du kan altså med en labelprinter imødekomme næsten alle dine behov for opmærkning på kontoret, hvor du kan vælge mellem en hel del forskellige muligheder for labels alt efter hvilken model du er interesseret i. Så kig endelig vores udvalg igennem, hvis du gerne vil have mere orden på kontoret.

Labelprinter til hjemmet 

En Brother labelprinter kan også være rigtig smart i dit eget hjem, hvor du kreativt kan udtrykke din stil ved hjælp af personlige labels. For eksempel kan du med en Brother P-Touch Cube labelprinter blandt andet printe pæne og personlige etiketter og stilfulde satinbånd. Disse kan bruges til opmærkning af opbevaringskasser, arkivmapper eller andet, hvor du gerne vil have der skal være en personlig label der indikerer hvad der er i opbevaringskassen. 

Du kan også være kreativ med stilfulde labels eller bånd til blandt andet bryllup, fødselsdag, juleaften og fester. Her kan du printe personlige navneskilte eller sjove hilsner, der kan bruges i sammenhæng med bordopdækning eller som en del af gaveindpakningen. 

Alt efter hvilken labelprinter du er interesseret i, så er der forskellige opsætningsmuligheder. Men de fleste af labelprinterne fra Brother byder faktisk på nem Bluetooth opsætning så du let og hurtigt kan forbinde din mobiltelefon til labelprinteren. Du kan også på forhånd designe de labels eller bånd på din mobiltelefon som du er interesseret i at printe ud. 

Der er altså utallige muligheder ved at bruge en Brother labelprinter derhjemme. Den kan bruges, som sagt, til større arrangementer men du kan også bruge den til almindelige gøremål i hjemmet hvor du mangler markeringer. Som for eksempel, mærkater ikke kun opbevaringsbokse men også krydderikrukker. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Håndholdte labelprintere til kabler og elektriske paneler - til dig der er elektriker

Brother har også produceret flere modeller af P-Touch labelprintere der lever op til industristandarderne og som derfor er essentielle for dig som elektriker. De producerer holdbare og tilpassede labels, så de passer til det arbejde du foretager dig - så det holder, er sikkert og overholder de forskellige krav og standarder på området. 

Der er rigeligt med gode grunde til hvorfor en P-Touch labelprinter er godt at have og Brother har også selv givet 6 gode grunde til hvorfor du bør bruge P-Touch labels: 

Skab overblik: Med P-Touch labels kan du efterlade dit arbejde tydeligt og ordentligt opmærket. Du kan blandt andet skabe labels til kabler, ledninger, sikringsskabe, advarselsskilte, rør og til vigtige kontaktoplysninger. 

Forbindelse: Ved at bruge originale P-Touch labels med din Brother labelprinter kan du få holdbare mærkater på dine kabler, så du nemmere kan skabe en sikker forbindelse, der er korrekt, hvor du minimerer fejlfindingstiden idet du har markeret kablerne. 

Overholdelse af regler: Du kan med “Cable Label Tool” appen sørge for at de labels du skaber imødekommer de krav der er i EU-regulativet om elektriske installationer. 

Vedligeholdelse: Det bliver nemmere at sørge for vedligeholdelse når alt er synligt markeret, så man lettere kan se hvad man arbejder med. 

Fare: Med P-Touch labelprinterne kan du printe tydelige labels med letlæselige tekster på farvet label, der indikerer fare. Du kan altså printe et advarselsskilt om fare der er synligt. 

Information om offentlig sikkerhed: Når du vælger de rette Brother labels, så kan du printe iøjnefaldende advarselslabels og placere dem dér hvor det er nødvendigt. 

Du kan finde flere forskellige modeller af Brothers smarte P-Touch labelprintere der hver især kan give dig de specifikationer du leder efter, så de kan dække dine behov. Hver af de håndholdte labelprintere til professionel brug sikrer tydelig og holdbar opmærkning, hvor du kan efterleve de labels krav der er stillet for dit arbejdsområde. 

Alt efter hvilken model af P-touch labelprinteren du kigger på, så kan den printe labels med op til enten 12, 18 eller 14 mm bredde. Se specifikationerne for hver model, for at finde den du skal bruge. 

Uanset hvilken labelprinter du vælger, så kan den i hvert fald gøre sit arbejde. Du kan yderligere efterleve de relevante krav, ved også at udvælge den rette tape der skal bruges til dit arbejde. Her kan du kigge efter professionelle labels der efterlever identifikationskravene i forhold til stærkstrømsbekendtgørelsen, specialtapes udviklet til omvikling af kabler, eller sikkerhedstape der efterlader spor når det fjernes. 

Brother har udviklet enhver slags tape, både med forskellige bredder og farver, så det er bare med at sætte i gang med at finde den der passer til dine arbejdsbehov.

Du kan derfor med Brother P-Touch labelprintere udføre dit arbejde på en professionel måde.

Få mere holdbarhed med TZe-tape til din label printer fra Brother 

Når du bruger en Brother labelprinter, så kan du med fordel også benytte dig af deres smarte og holdbare TZe-tape til labelprinteren. Brother byder på en holdbar label tape der kan anvendes både udenfor og indendørs. Hvor den, med dens klare og laminerede toplag, vil beskytte dit label under selv de mest ekstreme vejrforhold. 

Brother har testet deres P-touch laminerede labels under ekstreme forhold og de kan derfor modstå lidt af hvert - ikke kun hårde vejrforhold, men også kemikalier og slid. Brother label tape kan blandt andet modstå: 

 • Vand

 • Sollys

 • Kemikalier

 • Slitage

 • Ekstreme temperaturer (-80 grader til +150 grader)

Du får altså virkelig kvalitet for alle pengene når du både har en labelprinter og TZe-tape fra Brother.

Har du spørgsmål til dit køb af en Brother labelprinter? 

Hvis du har spørgsmål til en af vores mange modeller af labelprintere fra Brother, dens specifikationer, ydeevne eller noget helt tredje, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til vores kundesupport - også hvis det bare er generelle printere du er interesseret i. 

Du kan kontakte Føniks Computers kundesupport gennem mail, telefon eller chatten her på siden. Du finder vores kontaktinformation øverst på siden, hvor du vil kunne bestemme hvilken måde du gerne vil kontakte os på. Vi sidder parat til at vejlede dig med dit køb. 

Er du erhvervsdrivende og leder du efter en ny labelprinter til kontoret, så kan du alitd kontakte vores erhvervsafdeling. Vi tilbyder rådgivning ved køb for virksomheder og vi kommer gerne med et tilbud til dig.