Der findes ikke noget bedre end hjemmelavede varme vafler. Her hos Føniks Computer fører vi et bredt udvalg af vaffeljern og andet køkkenudstyr til professionelt samt privat brug. Vores vaffeljern er brugervenlige, og kan lave op til 6 vafler ad gangen, afhængig af, hvilken af vores modeller du vælger. Find et vaffeljern med non-stick belægning, som er super nem at rengøre efter brug. Du kan også vælge en model med aftagelige plader, som tåler at komme i opvaskemaskine. Køber du dit nye vaffeljern her hos os, får du som altid fri fragt på din ordre. Vi har stort lager og butik i både Aarhus og København, og derfor kan du typisk forvente at modtage dit nye vaffeljern allerede indenfor et par dage.

Resultater: 57
Resultater: 57


loader

Vaffeljern i topkvalitet
Hos Føniks Computer kan du altid finde et velassorteret udvalg af udstyr og maskiner til køkkenet. Vi har udvalgt vores sortiment nøje med henblik på gode producenter, som værner om kvaliteten af deres produkter. Derfor kan du som vores kunde vide dig sikker på, at dit nye vaffeljern lever op til høje standarder for både kvalitet, design og funktionalitet. Er du på udkig efter et særligt mærke eller en helt speciel model? Vi er sikre på, at du kan finde, præcis det du søger her i udvalget, som byder på vaffeljern med forskellige tilberedningsformer, justerbare temperaturer og praktiske belægninger. Alt hvad du behøver at vide om vores forskellige modeller, kan du finde inde under hvert enkelte vaffeljern, hvor vi informerer om vægt, dimensioner, farver, materialer, egenskaber og funktioner. Sidder du inde med spørgsmål, som ikke kan besvares ud fra vores udvidede specifikationer, er du altid velkommen til at skrive til os på kontakt@fcomputer.dk eller ringe på tlf. 70 60 60 64. Husk at du naturligvis har 2 års reklamationsret på dit vaffeljern.
Stort udvalg af vaffeljern til lave priser

Skab hyggelige stunder og gode måltider i køkkenet – her hos Føniks Computer fører vi et bredt sortiment af vaffeljern og andre køkkenmaskiner. Vores udvalg af vaffeljern fås i forskellige størrelser, farver og designs. Alt efter dit personlige behov kan du finde det rette vaffeljern med de helt rigtige egenskaber lige her på siden. På vores webshop er du garanteret fordelagtige tilbud – vi mener nemlig, at kvalitet og gode priser, sagtens kan gå hånd i hånd. Vi går op i at yde en god service for alle vores kunder både online og i vores butikker i Aarhus og København. Når du handler her på vores webshop, kan du modtage professionel rådgivning til hver en tid på mail kontakt@fcomputer.dk eller tlf. 70 60 60 64.