Airfryer vs ActiFry

Sidst opdateret: 11-08-2023 14:56:57
Oprettet: 07-06-2023

Airfryer vs ActiFry banner.

Forskel på airfryer og ActiFry – helt overordnet

Det er meget normalt at være i tvivl om forskel på airfryer og ActiFry. Det er to køkkenapparater, der på mange måder minder om hinanden, men alligevel er de ikke helt det samme. Du kan her hurtigt læse og lære om forskellene og lighederne imellem airfryer vs ActiFry, så du kan finde ud af, hvad der er det helt rigtige valg for dig.

Man kan sige, at alle ActiFryers er airfryers, men ikke alle airfryers er ActiFryers. En ActiFry er nemlig en patenteret maskine, der tilhører franske Groupe SEB. Groupe SEB ejer blandt andet mærkerne Tefal og OBH Nordica, og en Tefal ActiFry er derfor måske noget, du allerede har hørt om. Begge maskiner er forholdsvist små luftristere, der med lidt eller ingen olie samt varmluftteknologi tilbereder nem og lækker mad på en sund måde. Den helt store forskel kommer altså ved patentet fra Groupe SEB, og patentet omhandler deres teknologi med at have en roterende arm i deres ActiFryers, som hjælper maden med at blive lækker og sprød på alle sider.

Forskellene, helt overordnet, kan derfor opsummeres således:

Airfryer

  • Pris: Du kan købe en airfryer fra omkring 400 kroner og op til omkring 3.000 kroner.
  • Design: En airfryer er ofte kantet i design, har varmeskuffe i bunden og et panel til betjening i toppen.
  • Patent: Alle må producere airfryers.
  • Brugervenlighed: En airfryer er rigtig nem at bruge, men det kan godt være, at du skal skal vende eller ryste maden under tilberedning, hvis du vil have de allerbedste resultater.

ActiFry

  • Pris: En ActiFry vil som regel koste omkring 1.000 kroner eller mere.
  • Design: En ActiFry har som regel et rundt design, samt en indbygget roterende arm. Varmeskuffe og betjeningspanel er at finde på bagsiden.
  • Patent: Det er kun Groupe SEB, der må producere ActiFryers.
  • Brugervenlighed: En ActiFry er rigtig nem at bruge, og den roterende arm sørger automatisk for at vende maden under tilberedning.

Alt efter hvad du føler, at du har behov for, skal du derfor kigge dig rundt efter det rigtige køkkenapparat. Heldigvis gør det ikke en kæmpe forskel i det her tilfælde, og uanset hvad du får fat i, så skal du nok få nogle rigtig gode oplevelser i køkkenet og ved spisebordet. Der er ikke megen forskel på airfryer og ActiFry, men der er alligevel lidt.

Airfryer vs ActiFry – vælg det rette køkkenapparat til dig

Der er én ting, der helt klart afgør, hvorvidt du skal have en ActiFry i stedet for en airfryer. Hvis du er sikker på, at du gerne vil have den automatisk roterende arm, der hjælper dig med at vende maden under tilberedningen, så er en ActiFry jo helt klart det oplagte valg. Det er en måde at sikre dig på, at hver en overflade på dine pom frites og lignende bliver sprøde og lækre, uden at du selv behøver tage dig til andet end at sætte maden over. På mange måder er det et oplagt valg til en travl hverdag, hvor du stadig nægter at gå på kompromis med resultatet af madlavningen.

Vil du derimod gerne have en billig løsning, der samtidig stadig giver dig et helt fantastisk resultat, så er en standard airfryer helt klart et oplagt valg. Måske skal du selv lige hjælpe med at vende eller ryste maden deri nogle gange, hvis du vil have det allerbedste resultat, men det tager ikke lang tid, og ligegyldigt hvad får du stadig exceptionelle resultater! Desuden er det ofte nemmere at finde en airfryer, både her ved Føniks men også andre steder, fordi der ikke er patent på at producere dem. Så længe du sørger for, at du får fat i en model, der har nok volumen til den mad, du gerne vil tilberede, så skal begge valg nok blive en succes.

Kæmpe udvalg af airfryers hos Føniks

Hvis du er på udkig efter en airfryer, så er har vi et kæmpe udvalg her hos Føniks. Vores sortiment udvider sig hele tiden med nye og forskellige slags varer, og vi er godt klar over, hvordan mange af vores kunder hungrer efter den nemme og lækre mad, som de kan få ved hjælp af en airfryer. Vi sælger fra flere forskellige mærker, men vi foreslår især at se på vores Ninja airfryers og Philips airfryers. Det er nogle af de mest oplagte køkkenapparater til madlavning, de er lynende populære og samtidig er det den nemmeste måde at få de bedste resultater på i køkkenet. Ligegyldigt hvad der er af forskel på airfryer og ActiFry, så er de begge et køb, der kommer til at forandre din tid i køkkenet for det bedre. Du skal bare lige have fat i en først.