Nemme airfryer opskrifter

Sidst opdateret: 19-02-2024 10:22:21
Oprettet: 15-05-2023

banner med airfryer opskrifter

Hos Føniks Computer er vi helt vilde med at lave mad i en airfryer og vi har derfor også et stærkt sortiment af airfryers fra de bedste mærker som bl.a. det populære brand Ninja der producerer de fantastiske Ninja Airfryers – du kan også finde airfryers fra andre mærker som Xiaomi, Philips og en helt masse low-budget mærker. 

Vi synes dog ikke at det er nok bare at sælge airfryers til høj kvalitet, vi mener også at vi gerne vil yde en overordnet god service med fantastiske opskrifter der giver dig kvalitetsmad der både er nem at tilberede, men som også er hurtig at lave! Og så er det til og med også virkelig sundt mad, idet maden er lavet i en airfryer. Du finder vores forskellige lækre opskrifter forneden, så kig endelig vores airfryer opskrifter igennem for at finde en lækker ret eller to som du kan lave for dig selv eller familien. 

Airfryer opskrifter – uendelige mange muligheder for lækkert mad 

Med en airfryer har du muligheden for – uanset mærke – at lave lige præcis det mad, du foretrækker. Om det skal være ovnbagte kartofler, lækre kyllingevinger, sprøde pommes eller næsten syndige ovngrøntsager, så kan du faktisk formå at lave næsten alt det hjertet (og maven) begærer når det kommer til at lave mad i en airfryer. 

Der findes helt sikkert et hav af airfryer opskrifter derude, men vi har samlet kontorets favorit opskrifter som vi synes er helt værd at prøve af i en af vores airfryers. 

Airfryer kartoffelbåde

kartoffelbåde med laks

Tilberedningstid: 25 minutter

Det skal du bruge: 

 • 1,5 kg kartofler med skræl
 • 2-3 spsk smagsneutral olie
 • Dine favorit krydderier (vores er timian!)

Sådan gør du: 

Vask dine kartofler grundigt og skær dem i både i medium størrelse. 

Bland dem godt og grundigt sammen i en skål med olie og dine foretrukne krydderier. Du må gerne blande lidt salt og peber sammen med kartoffelbådene for at fremhæve den gode smag. 

Læg kartoffelbådene i din airfryer og lad dem få 25 minutter. Ryst gerne airfryer-kurven en gang imellem så de kan blive lækre og sprøde over det hele. 

Tag dem ud efter 25 minutter og – voila – så har du nogle lækre sprøde kartoffelbåde, der kan spises sammen med dit foretrukne kød (vi elsker dem med ovnstegte laks!) eller bare for sig selv med en lækker dip, som for eksempel aioli. 

Nem hjemmelavet pizza a la Rasmus

Tilberedningstid: 15-20 minutter

Det skal du bruge:

 • Pizzadej (Gerne færdiglavet på køl for at gøre det hurtigt)
 • Tomatsauce
 • Frisk mozzarella
 • Cherry tomater
 • Rucola
 • Parmaskinke

Sådan gør du: 

Rul pizzadejen ud og sørg for at størrelsen passer til din airfryer. Du kan eventuelt lave flere mindre pizzaer alt efter hvilken airfryer du har. 

Når du har sørget for at din pizzadej er den rette størrelse, så tilsætter du tomatsauce på bunden af pizzaen, hvorefter du topper den med frisk mozzarella og cherrytomater. Sæt den ind i din airfryer i 15-20 min. indtil den er færdig. 

Når din pizza er færdig, tager du den ud og topper den med frisk rucola og parmaskinke for at gøre den ekstra lækker. 

Hurtige airfryer flødekartofler

flødekartofler

Tilberedningstid: 30 minutter

Det skal du bruge: 

 • 5 store kartofler
 • 1 stort løg
 • En lille fløde
 • En knivspids salt og peber
 • Revet muskatnød
 • Evt. ost hvis du foretrækker det i dine flødekartofler

Sådan gør du:

Skær de 5 kartofler og det store løg i tynde skiver og placer dem i et mindre ildfast fad, der passer til din airfryer. Tilføj noget noget salt og peber til kartoflerne og hæld fløden i det ildfaste fad. Riv noget muskatnød på toppen af flødekartoflerne, mængde alt efter hvad man foretrækker, så det giver en lækker mørk skorpe når det er kogt. 

Det tager ca. 25-30 min i din airfryer alt efter størrelsen på dine kartoffelskiver, men så har du også en lækker portion flødekartofler parat til din aftensmad. Vi elsker at servere vores airfryer flødekartofler sammen med en lækker vegetarisk schnitzel og en omgang lækker frisk salat med både surt og sødt i salaten. 

 

Bon appétit.

 

- Skrevet af Ania