Resultater: 0
Resultater: 0


loader

Ingen produkter fundet

Nyd de nyeste ebooks med en tolino af god tysk kvalitet

Tolino er en smart og elegant ebogslæser der gør det muligt for dig at læse ebøger og lytte til lydbøger når du er på farten eller når du er derhjemme. Med en tolino får du et let og transportabelt læseværktøj, der gør din læsning endnu mere effektiv. Nu behøver du ikke længere at have en tung fysisk på med dig eller bestemme hvilken bog du allerhelst vil fragte med dig frem og tilbage.  Er du interesseret i godt tysk håndværk, der bare virker som det skal og som er lavet af ordentlige kvalitetsmaterialer? Så er du kommet til det rette sted. En tolino giver dig den velkendte kvalitet og håndværk som man kender fra Tyskland. Du får en eBook Reader der er enkel og elegant, ergonomisk at holde, og som gør hvad den skal. Så er det ovenikøbet også en budgetvenlig eBook Reader da du kan finde den til en virkelig formidabel pris i vores sortiment. 

Med en tolino kan du læse alle de nyeste eBooks på markedet på en virkelig behagelig og bekvem måde derhjemme og på farten. Du har adgang til tusindvis af bøger på nettet, som du nemt kan tilgå på en tolino eReader uden de store problemer. 

Hvis du leder efter en eBook Reader der er behagelig at holde, er af god kvalitet og pæn at kigge på, og som også er budgetvenlig. Så er en tolino lige noget for dig. Med en tolino får du en eBook Reader der kan have alle dine yndlingsbøger lige ved hånden - uden at de skal veje for meget eller du skal vælge hvilken du allerhelst vil have med dig. Se vores stærke udvalg af tolino eReaders her. 

Med tolino kan du læse dine favoritbøger uanset format

Med en tolino kan du læse alle de bøger du vil, men du kan dog så vidt som muligt kun vælge mellem bestemte fil formater når det kommer til de e-bøger du gerne vil låse på din tolino eReader. Med en tolino kan du læse størstedelen af de meste brugte eBook formater som blandt andet ePUB og PDF. De er nemlig fuldt ud understøttet af ebogslæseren. Det er også muligt at læse filer i TXT format. 

tolino har en intuitiv og brugervenlig grænseflade, der gør det nemt at organisere og søge efter eBooks. Så når du har dem downloadet på din tolino eReader, så kan du også nemt finde dem når du gerne vil læse dem. Du organiserer dem bare som du har lyst til og som giver mening for dig.

Vil du gerne støtte op om dit lokale bibliotek? Du har nemlig muligheden for at læse alle dine biblioteks e-bøger på din tolino eReader. Du låner blot dine eBooks via dit biblioteks egen hjemmeside og så downloader du dem bare til din tolino. Det er simpelt og nemt. Du kan også bruge den indbyggede web browser i din tolino, hvor du kan låne, downloade og aflevere dine lånte eBooks tilbage.

tolino giver dig uendelige muligheder 

Med en tolino har du næsten uendelige muligheder for at læse alt det du lyster. Der er rigelig med plads i ebogslæseren, den er komfortabel og let, og så kan du nemt tage den med dig hvor end du rejser hen. Du har muligheden for at tilgå dig et ocean af bøger på alle mulige sprog, af alle de helt store og små forfattere i verdenen, og så kan du også få dem til nogle virkelige gode priser. eBooks er nemlig rigtig budgetvenlige i forhold til fysiske bøger og dette er smart hvis du er typen der kan læse flere hundrede til tusinde bøger om året.

Med tolino har du nemlig adgang til tusindvis af digitale bøger, som du kan købe eller leje fra forskellige dele af internettet. Det betyder, at du ikke længere kun behøver at begrænse dig til at købe bøger fra din lokale boghandel. Du kan læse så mange bøger, som du ønsker, og du har altid adgang til helt nye titler med det samme. Du kan også finde flere titler fra dit lokale bibliotek, så det er bare med at gå i gang. 

Hvis du læser meget så kan du kun blive glad for en tolino. Alt efter model og lagring så kan en tolino eBook Reader have mellem 2.000 og 6.000 e-bøger downloadet på én gang. Og du har muligheden for at have endnu flere e-bøger liggende i din tolino Cloud, parat til at blive downloadet, hvis du har endnu flere bøger end 6.000! Du kan derfor også trygt fjerne dine downloadede bøger, da de altid er at finde i din tolino Cloud.

Når din tolino eBook Reader er i “sleep mode” så kommer der en pauseskærm op. Denne kan du helt selv vælge. Så hvis du har et favoritbillede der bare skal være din baggrund, kan du nemt tilføje den til din tolino via USB tilknytning med din computer. 

Der er derfor næsten helt uendelige muligheder for at gøre din læseoplevelse med en tolino til noget helt specielt. 

Undersøg tolinos smarte funktioner når du læser

Med en tolino får du også en lang række af funktioner der gør det endnu mere lækkert at læse på en eBook Reader. Der er, for eksempel, en indbygget lydfunktion der gør at du har muligheden for at lytte til lydbøger når du bruger din tolino. Så ikke nok med at du kan læse eBooks, så kan du også lytte til de allernyeste lydbøger på markedet. Det er smart. 

Er du også helt vild med at markere alle dine favoritsteder i en bog, annotere sætninger der betyder noget helt specielt for dig, og skrive små noter hver gang du kommer til et punkt i bogen du synes er vigtig? Så er en tolino et godt valg for dig. Her får du nemlig også muligheden for at gøre alt dette, samt markere med et digitalt bogmærke dine yndlings sider i bogen, så du altid kan huske de vigtigste detaljer i din ebog. 

Vil du gerne have muligheden for at slå ord og sætninger op, der er på et fremmedsprog, som du ikke kender? Så har du muligheden for at downloade flere forskellige smarte ordbøger direkte på din tolino. Hvis du læser bøger på et fremmedsprog eller er i gang med en bog, der engang imellem har ord på andre sprog, så kan du altid slå op hvad de betyder hvis du er i tvivl. 

Vælg helt selv hvordan din læseoplevelse skal være med en tolino eReader

Du har muligheden for helt selv at vælge hvordan du helst vil læse på din tolino. Du kan derfor redigere i måden hvorpå du vender siden på - du kan på en simpel og nem måde bare trykke ned på højre side når du vil læse den næste side, men nogle modeller giver dig også muligheden for at gå til næste side ved andre metoder. Du kan derfor vælge hvad du foretrækker alt efter model og settings. Er du venstrehåndet? Så kan du også sørge for at du kan vende bogen om med din venstre hånd i stedet for din højre hånd!

Du kan, som altid, ændre fonten, størrelsen på skriften, lysstyrken, baggrundsfarven og endnu mere. 

Det er også muligt at dele alle dine bøger op i forskellige mapper, hvor du helt selv vælger hvilken metode de skal opdeles på. Vil du have alle bøger der omhandler dyr i en mappe? Så laver du bare en mappe der for eksempel hedder “Dyr” og tilføjer alle bøger omhandlende det ind i mappen. De vil altid være at finde i dit overordnede bibliotek, men det er smart for dig der kan lide at have overblik.

Har du spørgsmål til vores udvalg af tolino eReaders?

Er du interesseret i en tolino eller en anden eBook Reader fra vores sortiment, men er i tvivl om hvilken der er helt perfekt for dine behov, så er du mere end velkommen til at kontakte Føniks Computers dygtige kundeservice.

Vores kundeservice sidder parate til at rådgive dig med dit køb i hverdagene mellem kl. 11-17 på mail, telefon eller over chatten her på siden.