Resultater: 19
Resultater: 19


loader

Hvad er PocketBook?

PocketBook er en eBook Reader, der giver dig mulighed for at læse alle dine favoritbøger som ebooks, læse tegneserier og grafiske noveller, og lytte til lydbøger. Du kan finde PocketBooks med alt fra en 6 tommer skærm til 10.3 tommer skærm, hvor den har høj opløsning, der giver dig rigelig med mulighed for at læse ebooks utroligt klart og detaljeret. Ligesom hvis man læste en fysisk bog, men her har du så også muligheden for at zoome ind eller gøre teksten større. 

Det kompakte og lette design af PocketBooks gør det let at bære rundt og læse, hvor som helst og når som helst. Vil du løse på farten? Så kan du nemt have din eBook Reader i din taske. Du kan også nemt og enkelt læse i sofaen eller sengen med din PocketBook, hvor den med dens ergonomiske design, gør det endnu mere behageligt at læse uden stort besvær som du kan have med en fysisk bog - især en stor fysisk bog. 

Det er muligt at koble din PocketBook op til internettet via Wi-Fi, så du nemt kan få adgang til et stort udvalg af ebooks og lydbøger. Den har også en indbygget webbrowser, så du kan gå online og surfe på nettet. Der er også mange andre funktioner, såsom muligheden for at tilføje noter, mens du læser, og du kan også indstille skriftstørrelse og kontrast, så det passer til lige præcis den måde du foretrækker at læse på. 

En PocketBook er en fantastisk løsning for dig, der elsker at læse, da det giver dig mulighed for at læse bøger når som helst og hvor som helst. Det er også et godt valg for dig, der ønsker at spare penge, da du kan købe ebooks til en noget lavere pris end hvad en fysisk bog koster. Ikke kun det, så kan du ofte også låne ebøger gennem dit lokale bibliotek, så kan du læse bøger helt gratis.

Fantastiske fordele ved en PocketBook

Med en PocketBook har du flere fordele end hvad du lige tror. Vi har samlet en kort liste over de 10 største fordele ved at eje en PocketBook som du kan se forneden.

#1 De er lette og kompakte, hvilket gør dem ideelle til at have med på farten. 

#2 De er praktiske, da de har mange funktioner, udover at du kan læse på dem. 

#3 De er billige i forhold til den høje kvalitet du får.

#4 Det er muligt at lytte til både lydbøger og musik på dem. 

#5 Du kan spille flere underholdende spil som Klondike og Sudoku. 

#6 De kan bruges til at skrive noter på når du arbejder eller studerer.

#7 De er nemme at bruge, hvor du kan bruge flere forskellige funktioner for at uploade bøger på din PocketBook. 

#8 Du kan nemt læse alle dine e-bøger gennem PocketBook Reader, deres egen app, hvis du ikke har din PocketBook med dig.

#9 De har en web-browser. 

#10 De er stilrene, elegante og ergonomiske. 

Uendelige muligheder med PocketBooks mange funktioner

En af de vigtigste funktioner ved PocketBook er den intuitive brugergrænseflade. Det er let at finde og organisere dine bøger på enheden med enkel og intuitiv navigation. PocketBook giver dig også mulighed for at organisere dine bøger i mapper, så du nemt kan finde det, du leder efter, uanset hvilken metode du bruger til at organisere dine bøger. Den har også en målrettet søgefunktion, der gør det nemt at finde det, du leder efter.

PocketBook har også en bred vifte af skærmstørrelser, som gør det nemt at finde den størrelse, der bedst passer til dine læsebehov. Der er også mange skærmindstillinger, så du kan justere skærmens lysstyrke og kontrast. En PocketBook har også en god og langt batterilevetid, så du kan læse en hel del bøger uden at skulle bekymre dig om at skulle oplade din eBook Reader med det samme. Det er især smart hvis du skal rejse langt eller endda skal på ferie. 

Ikke nok med at du har forskellige muligheder for læsning, så har du også forskellige muligheder for underholdning. Alt efter hvilken model du har, så kan du blandt andet finde forskellige spil så som skak, Sudoku og Klondike. Så hvis du vil holde en pause fra at læse, men mangler underholdning, så kan du også bruge din PocketBook til dette. 

Er du i tvivl om hvad et ord betyder? Fortvivl ej! PocketBook har en indbygget ordbog, så du nemt kan slå op de ord eller sætninger du ikke kender til om det er på dit eget sprog eller et fremmedsprog. 

En PocketBook er derfor et fremragende valg for dig, der ønsker at læse bøger på farten. Det er let at bruge, har et stort udvalg af bøger tilgængelige, og det har en lang batterilevetid, så du kan læse bøger uden at skulle bekymre dig om at skulle oplade enheden. Se vores store udvalg igennem af forskellige PocketBook modeller som PocketBook InkPad, PocketBook Color, PocketBook Era og PocketBook Touch. 

Hvordan får man ebooks på sin PocketBook?

Det er både nemt og intuitivt at få ebooks på ens PocketBook. Du har nemlig flere forskellige muligheder for det, så du kan vælge den metode der fungerer allerbedst for dig. Du kan bruge følgende metoder for at overføre bøger til din eBook Reader: 

  • Book Store

  • Dropbox PocketBook

  • PocketBook Cloud

  • Send-to-PocketBook

  • USB forbindelse 

Du har altså flere forskellige metoder for at få en ebog på din PocketBook. Du kan vælge at købe, eller læse en af de mange gratis bøger, direkte gennem deres Book Store app. Her har du bøgerne direkte fra appen til din eBook Reader. 

Med PocketBook Cloud kan du nemt, og enkelt, synkronisere dine ebøger mellem din PocketBook og Android eller iOS enhed når du bruger appen PocketBook Reader. Dine eBooks bliver direkte overført mellem enheder når de er tilknyttet til hinanden, så du for eksempel også nemt kan købe bøger gennem Google Books og så synkronisere det med din eBook Reader. 

Send-to-PocketBook er en smart måde hvorpå du også kan sende dine ebøger direkte til din ebogslæser, så du altid nemt kan begynde at læse dine bøger. Du kan også benytte dig af DropBox der fungerer på næsten samme måde. Hvis du mere traditionelt vil overføre bøger, kan du med en USB tilknytning, overføre fra din computer til din PocketBook. 

Der er en del muligheder for at overføre dine eBooks til din PocketBook med den metode du foretrækker så du hurtigt kan gå i gang med at læse.

PocketBook er en populær eBook Reader, der er udstyret med en stor skærm og et brugervenligt design. Den er ideel til dig, der ønsker at læse bøger, magasiner og tegneserier digitalt, da den giver en god læseoplevelse takket være dens farveindstillinger og muligheden for at indstille lysstyrken. PocketBook giver dig mulighed for at læse dine yndlingsbøger, hvor som helst, når som helst. Med schweiziske PocketBook får du muligheden for at vælge mellem flere forskellige modeller, alle i høj kvalitet og i forskellige prisskalaer. Du kan vælge mellem helt traditionelle modeller der, ligesom andre eBook readers, giver dig muligheden for at læse bøger på almindelige facon men du har også muligheden for at finde flere modeller der er i farve. Disse er især perfekte til dig der gerne vil læse grafiske noveller, tegneserier eller magasiner. Se vores fantastiske udvalg af PocketBooks lige her på siden for at finde din nye ebogslæser fra PocketBook her hos Føniks Computer.

Har du spørgsmål til vores udvalg af PocketBooks?

Er du interesseret i en af vores fantastiske PocketBook modeller eller eBook Readers generelt, men har nogle spørgsmål, så er du mere end velkommen til at kontakte vores fagkyndige kundesupport. Her får du masser af vejledning og rådgivning så du køber den helt rette eBook reader der passer til dine behov. Kontakt Føniks Computers kundesupport i hverdagene på mail, telefon eller gennem chatten her på siden.