Tablet og eBook-reader

Her på siden kan du tage et kig på vores brede udvalg af blandt andet eBook readers, tablets, håndholdte computere og datasamlingsterminaler. Uanset hvad du skal bruge, så kan du sikkert finde det, der passer til dine behov her på siden. Vi kan tilbyde tablets, eBook-readers og andre håndholdte elektroniske produkter fra de bedste mærker på markedet, herunder Apple, Dell, Acer og mange flere. Hvad end du har et beskedent budget, eller høje krav til din tablet eller eBook-reader, bør du tage et nærmere kig på vores mange produkter. Du kan finde hele vores samlede udvalg lige her på denne side.

Resultater: 1361
Resultater: 1361


loader

Praktiske tablets og eBook-readers

Tablets og eBook-readers er populære som aldrig før og her hos Føniks Computer er vi glade for at kunne tilbyde vores kunder et omfattende udvalg fra markedets mest populære producenter. Med en tablet har du nem og praktisk adgang til underholdning på farten og de mere avancerede modeller kan endda også klare en lang række arbejdsopgaver, uanset hvor du befinder dig. Er det specifikt en tablet du mangler så fører vi modeller fra både Acer, Apple, ASUS, Dell, Fujitsu, Hanns.G, HP, Lenovo, Logitech, Microsoft, Samsung, Wacom og mange flere.

Vi kan blandt andet tilbyde Surface Pro 4 serien fra Microsoft, der kombinerer det bedste fra bærbar og tablet. Resultatet er en lækker og kraftfuld bærbar / tablet hybrid med en høj billedkvalitet og et væld af smarte funktioner. Du kan også finde Dells Venue tablet serie, der byder på modeller der er specielt udviklet til arbejdsopgaver. Derudover har vi også Samsung Galaxy Tab, de populære ZenPads fra ASUS og Acers ICONIA ONE tablets.

En eBook-reader er et praktisk alternativ til bogen, især under transport og så har mange modeller en imponerende lang batterilevetid.  I vores eBook-reader kategori finder du blandt andet producenter såsom BenQ, HP, Kobo, Pocketbook og Tolino, der alle er kendte for eBook readers med flotte skærme, til skarpe priser. Vi holder os jævnligt opdaterede i forhold til de seneste tablets, eBook-readers og håndholdte computere på markedet så du får de bedste produkter at vælge mellem, når du besøger Føniks Computer. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål i forhold til udvalget.