Resultater: 511
Resultater: 511


loader

Ofte stillede spørgsmål om tablets

Der er mange forskellige tablets i verden, og de er helt generelt utroligt populære. På grund af dette, så modtager vi ofte en masse spørgsmål, når det kommer til disse smarte maskiner.

Herunder har vi svaret på de spørgsmål, vi oftest støder på, når det kommer til tablets. Finder du ikke svar på dit spørgsmål? Så læs mere længere nede på siden, eller spørg vores kundeservice til råds. Vi hjælper dig gerne i den rigtige retning.

Hvad koster en ny tablet?

Du kan finde utroligt billige tablets helt ned til 700 kroner, og samtidig er der også vildt avancerede modeller helt op til 28.000 kroner. De fleste køber dog en tablet, der koster imellem 1.200 og 10.000 kroner.

Hvor mange GB skal en tablet have?

Når du investerer i en ny Tablet, så bør den have mindst 32 GB lagerplads (også kaldet hukommelse). Hvis du skal opbevare mange billeder, videoer, data og lignende på din tablet, så er dog en god ide med 128 GB, 256 GB eller endnu mere plads.

Hvad er forskellen mellem en tablet og en iPad?

Den største forskel imellem en tablet og en iPad, er at de har forskellige styresystemer, hvilket giver forskellige brugeroplevelser. Tablets kører stort set altid på Androids styresystem, og en sjælden gang imellem på Windows, hvorimod en iPad kører på Apples iOS.

Find din nye tablet hos Føniks

Hvis du er ude efter en ny tablet, så er det oplagt at se vores sortiment igennem. Vi har et bredt udvalg af tablets i mange forskellige prisklasser og til mange forskellige typer personer.

Du kan derfor helt sikkert finde noget, der er helt perfekt til dig. Vi har masser af gode tablet tilbud, så det er bare at se dig omkring. Eventuelt vil vi også rigtig gerne hjælpe dig med at finde det, du går og har brug for.

Tablet eller iPad?

Der er mange forskellige mærker af tablets, men den store forskel kommer, når du skal vælge, om du helst vil have en standard tablet eller en iPad. For selvom de kan meget af det samme, så er de ikke helt ens.

Mange har allerede en mening om, hvorvidt de vil have Apples produkter eller ej. Hvis du ikke er fast besluttet allerede, så vil vi gerne lige præsentere dig for fordele og ulemper, uanset hvad dit valg så ender med at være.

iOS

Den store forskel er, at iPad kører på iOS styresystemet, hvorimod de fleste andre tablets kører på Androids styresystem. iOS er meget intuitivt, og det har generelt begrænsede muligheder, så du ikke kommer til at rode i alt muligt underligt.

Det er derfor elsket af mange, da det flotte design er nemt at finde rundt i, samt at du har adgang til lige præcis det, du skal bruge en tablet til. Du kan også nemt og bekvemt downloade apps fra Apples App Store.

Android

Android giver dig muligheden for at vælge en tablet fra mange forskellige producenter, da det ikke kun er et firma, der gør brug af Androids styresystem. Det giver dig altså utroligt mange muligheder at vælge imellem.

Derudover er Android et styresystem, der er kendt for sin tilpasningsdygtighed og alsidighed. Du kan derfor nemt ændre på din tablet, så den passer perfekt til dit behov.

Du kan også downloade apps til din Android-tablet fra for eksempel Googles Play Butik, så du har alt det du skal bruge lige ved hånden. Uanset dit valg, så har vi helt sikkert en billig tablet liggende klar til dig.

Bliv inspireret af vores guides

Det er altid godt med gode ideer. Derfor har vi lavet tre guides til tablets, du kan drage inspiration fra. Tablets er trods alt alsidige maskiner, og du kan derfor bruge dem til rigtig meget forskelligt.

knap til guideknap til guide refurbished tablets

Populære mærker

Hvis du ikke vil have en af Apples iPads, så er det en god ide, at se på de mest populære mærker af Android baserede tablets. Vi har rigtig mange forskellige at vælge imellem, men vi synes især, at du bør se på følgende mærker:

Især Lenovo med deres populære Lenovo Tab M10 og Samsung med deres kvalitetsbevidste Samsung Galaxy Tab A8 er virkelig oplagte valg for langt de fleste. Der er dog flere muligheder fra alle de ovenstående producenter, som det helt klart er værd at se på!

5 gode råd til valg af tablet

Er du i tvivl om, hvilken tablet du skal vælge? Vores kundeservice med glæde vejlede dig, men ellers har vi her 5 gode råd, som du kan overveje, inden du investerer i en tablet. Der er tale om følgende punkter:

 • Styresystem
 • Hvad er dit behov?
 • Størrelse
 • Opløsning
 • Lagerplads

For selvfølgelig vil du gerne have en god og billig tablet, men ud over det, så har de forskellige specifikationer, der virkelig er med til at afgøre, om en bestemt model lige er noget for dig.

Styresystem

Vi har været over det, men styresystemet er altid noget af det første, man bør overveje, når man køber en ny tablet. Find hurtigt ud af, om Android eller iOS er bedst for dig. Så bliver det meget nemmere for dig at tage et godt valg.

Dit behov

Det lyder måske oplagt, men når du skal have en ny tablet, så bør du i den grad overveje, hvad du skal bruge den til. For du kan bruge en tablet til utrolig meget, for eksempel:

 • Browsing af internettet
 • Til at høre musik
 • Til at chatte, tjekke din mail, m.m.
 • Læse e-bøger
 • At skrive opgaver og tage noter
 • Streame film og serier
 • Redigering af billeder og videoer, samt grafisk design

Derudover kan du også bruge en tablet til en helt masse andet. Der er altså meget du kan tage dig til, men din tablet skal matche dit behov. For en tablet blot til at svare på dine mails og browse internettet, er i en noget anden prisklasse end en, der kan bruges til grafisk design.

Det er derfor virkelig vigtigt, at du overvejer dit behov, og baseret herpå sørger for at anskaffe dig en tablet der passer helt perfekt til dig.

Størrelse

Er skærmstørrelsen på din tablet vigtig for dig? Nogen kan nøjes med en billig tablet, hvor skærmen ikke er særlig stor. Andre vil gerne have den så stor som mulig.

Dette har en betydelig indvirkning på prisen, og det er derfor altid værd at overveje, om du skal have en standard 10 tommer skærm, en stor 12 tommer skærm eller en lille skærm på under 10 tommer. Det er op til dit buget og dit behov.

Opløsning

Skærmens opløsning kan være endnu vigtigere end størrelsen. Opløsningen indikerer mængde af pixels på din tablets skærm, og tommelfingerreglen er, at jo flere pixels jo flottere et skærmbillede.

En høj opløsning på din tablet er især vigtigt, hvis du bruger den til at streame film og serier, eller hvis du bruger den til grafisk arbejde. Her er et flot og skarpt skærmbillede essentielt, hvis det skal blive en god oplevelse for dig.

Lagerplads

Mængde af plads til at gemme filer, altså lagerpladsen eller hukommelsen, kan også have en stor betydning for nogen. Surfer du mest på nettet og bruger et par enkle apps, så gør det nok ikke den store forskel for dig.

Tager du derimod en masse billeder og film, eller har du store filer grundet arbejde eller hobbier, så har du nok brug for en vis mængde hukommelse. Sørg derfor for, at den tablet du køber har nok GB at gøre med – ellers løber du hurtigt tør for plads.

Underholdning, arbejde og studiet

Som du nok er klar over, så kan en god tablet bruges til mange ting. Derfor er der også mange forskellige slags folk, der bruger dem til en masse forskellige opgaver. Her er underholdning, arbejde og studiet de helt store vindere.

Det er især i hjemmet, at tablets bliver brugt til underholdning. Man kan se film og serier, spille spil, chatte med vennerne og meget mere. Derfor er der også lavet tablets til børn, så selv de helt små kan være med!

På arbejdet er en tablet ligeledes en stor vinder. Det giver dig muligheden for at tage dit arbejde med dig over alt, og touchskærmen er utroligt effektiv, når der skal kreativt arbejde fra hånden. Friheden giver mange muligheder, og det nyder erhvervslivet godt af.

Ligeledes er en tablet et godt alternativ til en laptop, når det kommer til studietiden. Du kan sagtens logge på et trådløst netværk, hvorfra du kan browse internettet, tage noter og endda skrive opgaver. Samtidig kan en tablet også bruges, når du er på farten i den offentlige transport.

Refurbished – et bæredygtigt valg

Hvis du leder efter et utroligt tablet tilbud, så er en refurbished tablet lige noget for dig. Det er en brugt tablet, der er blevet repareret, renset og på andre måder fikset, så den fungerer næsten så godt som ny – der er blot tale om en smule reduceret batterilevetid.

Ud over at der er tale om virkelig gode tablet tilbud, når du køber en refurbished model, så er det også et bæredygtigt valg. Hvert år bliver der smidt enorme mængder af IT og elektronik ud, og det afhjælper dit klimaaftryk enormt, hvis du køber brugt.

Find et tablet tilbud hos os

Hos Føniks Computer kan du altid finde et godt tilbud. Vi har et bredt udvalg af mange forskellige mærker, så du altid kan finde lige det, du går og leder efter.

Har du nogen spørgsmål om en bestemt tablet, eller vil du gerne vide mere om vores sortiment generelt? Så kan du ringe til vores kundeservice indenfor vores åbningstider, eller sende en mail eller chatbesked, som vi svarer på hurtigst muligt.