REFURBISHED TABLET

Føniks Computer fører flere refurbished tablets og iPads til ret så attraktive priser, så selv studerende kan følge med. Så hvis du leder efter en ny tablet du kan bruge til studie, skrivning, streaming eller andet, så kan du med fordel kigge på vores udvalg herunder. Du får nogle ret gode brugte tablets og brugte iPads, hvor du kan få dem til en mere fordelagtig pris end fra ny og så fungerer de, og ser næsten ud, som helt nye tablets. Hvis du er til læsning, så kan du også se vores udvalg af brugte e-book readers, som giver dig muligheden for hurtigt og smart at læse på farten. Med brugte tablets og ebogslæsere fra upcycle it får du et varieret sortiment der ofte ændres, så kig endelig vores udvalg igennem for at se om vi har det du leder efter.

Resultater: 13
Resultater: 13

loader

Gør studielivet nemmere og billigere med en refurbished tablet fra upcycle it 

Som studerende vil du helt sikker have brug for en bærbar eller en smart lille tablet som du kan bruge til dit daglige gøremål hvor du kan skrive noter, læse tekster og sikker også streame dine favoritserier på. Derfor har vi hos Føniks Computer også et stort udvalg af forskellige brugte tablets der er blevet upcyclet så de fremstår som næsten nye.

Det er ikke billigt at være studerende, langt fra, og der skal spares hvor spares kan. Med en refurbished tablet har du muligheden for virkelig at spare en masse penge, samtidig med at du gør noget godt for miljøet, og ovenikøbet så får en tablet der er virkelig funktionsdygtig. For selvom det er en brugt tablet, så fungerer den lige så fint som en ny tablet. 

Med en brugt tablet har du altså muligheden for at spare lidt flere penge, få den tablet du altid gerne vil have dig men som har været for dyr, samtidig med at du tager et bæredygtigt valg. Det synes vi er virkelig smart. 

For at gøre det nemmere for dig når du køber en refurbished tablet eller iPad så har vi valgt at rangere kvaliteten af den brugte tablet og brugte iPad baseret på 3 niveauer: Grade A, Grade B og Grade C. Hvilket du kan læse mere om længere nede på siden, hvor du kan læse om hvad du skal gå efter alt efter dine præferencer. 

Brugte iPads og andre bæredygtige tablets

Vi fører et stort udvalg af forskellige brugte tablets, hvor sortimentet skifter ofte da det afhænger af hvilke brugte tablets der er blevet upcyclet. Vi har dog som regel altid refurbished iPads fra Apple. Så hvis du er en rigtig Apple entusiast, så kan du også købe en brugt iPad hos Føniks Computer. 

Du kan undersøge produktspecifikationerne for hver tablet model under deres produktside for at finde den brugte Apple iPad som du leder efter. Men du kan dog være sikker på at få den velkendte Apple iOS og multitouch funktion, som du er så vant til fra Apple iPads.

Klik her for vores udvalg af refurbished iPads

Du finder altid flere forskellige modeller af refurbished iPad i vores online sortiment, hvor du ikke kun har muligheden for at vælge iPad efter en bestemt generation, men også har valget mellem flere forskellige modeller. Du kan blandt andet være heldig at finde en refurbished iPad Pro der er er perfekt til dig der gerne vil have en større skærm på din refurbished tablet eller som ofte lave kreative værker på din tablet. Hvis du er studerende eller er på udkig efter en kompakt og let refurbished tablet kan en refurbished iPad Air eller refurbished iPad Mini være et oplagt valg. 

klik for vores refurbished ipad pro udvalgklik her for vores refurbished ipad air udvalgklik her for vores refurbished ipad mini udvalg

Det bæredygtige valg 

Ved at købe en brugt tablet fra upcycle it tager du faktisk det bæredygtige valg, da du køber et produkt der har fået nyt liv og som kan bruges flere år frem, i stedet for at gå ud og købe et helt nyt produkt. 

Det er nemlig dyrt for miljøet at masseproducere elektroniske produkter, det forurener og tager fra jordens naturlige ressourcer, men samtidig så er elektronik og it noget der er enormt vigtigt for at få vores allesammens hverdag til at hænge sammen. Her kommer upcycle it ind da konceptet giver dig muligheden for at tage et overvejet valg om hvordan du vil bidrage til miljøet. Hvor du kan købe en mere bæredygtig tablet men samtidig være med på den teknologiske mode. 

Digital læsning på et budget 

Er du typen der elsker at læse og allerhelst de største og mest tykke bøger, men du har bare ikke pladsen eller pengene til at bruge flere hundrede til tusind om måneden på bøger? Så kan du med fordel overveje en brugt ebogslæser her hos Føniks Computer. 

Du kan med en ebogslæser købe bøger digitalt og så læse dem på farten. Det er både smart og kompakt. Med en brugt ebogslæser, så får du også et endnu billigere og mere bæredygtig alternativ til de nye på markedet. Det er altså både en fordel for din pengepung og miljøet.

Hvilken rangering bør du vælge når du køber en upcycle it tablet? 

Produkter i upcycle it konceptet rangeres efter tre niveauer ud fra produktets æstetiske og kosmetiske kvalitet. Hvor produktets vurderes på at den ingen til nogle brugstegn har, hvor den enten så får en Grade A, B eller C. Læs med her, hvis du gerne vil vide hvad du skal se efter når du vælger din miljøbevidste tablet. 

Grade A er for brugte tablets og brugte iPads der egner sig til dig der gerne vil have en alternativ til nye tablets og iPads, hvor den har ingen til meget små brugstegn. Den vil som regel have et batterikapacitet på 70% af det originale kapacitet. 

Grade B er for brugte tablets og brugte iPads hvor der er sat fokus på værdi for pengene, så der vil være mindre brugstegn til en grad hvor de fleste mennesker vil være fuldt tilfredse. Den vil som regel have et batterikapacitet på 50% af det originale kapacitet.  

Grade C er for brugte tablets og brugte iPads der skal bruges i et fysisk hårdt miljø, hvor den helt sikkert vil udsættes for mere slid, og derfor vil den allerede have tydelig tegn på brug. Den vil som regel have et batterikapacitet på 30% af det originale kapacitet. 

Uanset hvilken rangering du vælger til din tablet eller iPad, så får du stadig en fuldt funktionsdygtig tablet der fungerer som tilsigtet. Du kan derfor trygt vælge den rangering, eller grade som det også hedder, du føler passer bedst til dit behov. Uanset valget, så vil de alle være i virkelig gode prisklasser hvor Grade C tablets især er billige. 

Altid god garanti når du køber en brugt tablet hos Føniks Computer

I modsætning til køb af brugte tablets på for eksempel Facebook Marketplace eller i en genbrugsbutik, hvor du ofte køber som beset, så får du altså 2 års garanti på dine refurbished tablets hos Føniks Computer. Upcycle it produkterne er også testet, så de virker upåklagelige og føles som næsten helt nye produkter. Hvis der dog skulle forekomme en fejl, så er der dog som sagt 2 års garanti på din brugte tablet du køber os hos. Du kan derfor altid handle trygt hos os når du køber bæredygtigt. 

Ta’ det bæredygtige valg og køb din næste tablet brugt hos Føniks Computer

Føniks Computer fører altid et stort udvalg af upcyclede tablets og iPads, hvor du kan vælge mellem et godt udvalg hvor du helt klart vil kunne finde en tablet der passer til dit behov - og især inden for dit budget, da de alle sammen er virkelig billige. 

Så leder du efter en ny tablet til studie, arbejde eller fritid til browsing og streaming, så kan du helt sikkert finde det i vores sortiment af refurbished iPads og tablets. Så kig endelig vores udvalg igennem. 

Har du spørgsmål til upcycle it som koncept eller dit køb af tablet?

Hvis du er interesseret i en brugt tablet fra Føniks Computer men er i tvivl om hvilken du bør vælge, hvad grading systemet betyder for kvaliteten, hvor mange penge du reelt sparer eller noget helt andet. Så er du mere end velkommen til at tage kontakt til kundesupporten her på siden. Du kan stille spørgsmål i vores chatbox eller finde vores mail og telefonnummer øverst på siden. Vores fagkyndige kundesupport sidder parat til at tage imod dine spørgsmål og rådgive dig, så du får den helt rette tablet til dit behov.