Resultater: 166
Resultater: 166


loader

Træd ind i en verden af muligheder med en iPad fra Apple 

Med en iPad fra Apple får du en kraftfuld tablet der giver dig utallige muligheder for at være produktiv på farten, hvor den med dens kompakte og tynde størrelse kan passer ned i næsten enhver taske uden at den fylder for meget. Med en iPad får du større frihed end hvis du arbejder på en almindelig bærbar computer, idet den ikke vejer for meget eller er for stor i størrelsen - den giver dig også større fleksibilitet ved at du kan anvende den på den måde der passer dig allerbedst. Skriver du meget? Så kan et smart tastatur være essentiel når du bruger din iPad, da den gør det hurtigere og mere effektiv for dig at skrive længere tekster. 

Hvis du leder efter en tablet der er det perfekte medium til arbejde, underholdning og sociale medier så er en iPad det perfekte valg for dig. Det er ikke kun en hurtig maskine hvor du kan arbejde effektivt på farten, derhjemme eller på arbejdet. Men den fungerer også exceptionel til underholdning i form af streaming af dine favoritserier gennem dine favorit streaming apps, game mobile spil i høj grafik og være kreativ med video eller billedredigering - her kan du selvfølgelig også bruge den smarte Apple Pencil i et tegneprogram for at gøre dine billeder endnu mere interessante! 

Vil du gerne connecte med dine venner på tværs af apps - og oceaner - så kan en iPad være det bindeled der samler dig og dine venner sammen gennem sociale medier, spil eller over iMessage. Du kan nemlig bruge en iPad på samme måde som du vil bruge en iPhone, hvor du kan skrive og facetime med dine venner og veninder gennem iMessage eller andre smarte sociale apps. 

Med en Apple iPad har du verden lige ved hånden og du bestemmer helt selv hvordan du allerhelst vil bruge din iPad: om det skal være til arbejde, studie, underholdning eller noget helt fjerde - det er helt op til dig. En iPad giver dig den frihed, helt selv, at kunne vælge.

Hos Føniks Computer forhandler vi et stort udvalg af forskellige iPad modeller til virkelig formidable priser. Med et brugervenligt interface, stilrene farver og minimalistisk design, er en iPad fra Apple altid et sikkert hit, og derfor kan du også finde mange forskellige modeller at vælge imellem når du handler hos os. Vi fører både ældre og nyere modeller af iPads, hvoraf vi også har upcyclede modeller, og så opdaterer vi også ofte udvalget af iPad modeller når Apple kommer ud med en ny generation. Du kan derfor også finde iPads i begge ender af prisskalaen, så alle kan være med uanset budget. Ta’ et kig på hele vores udvalg her på siden, hvor du kan finde modeller som iPad Pro, Mini og Air.

Apple byder på et ocean af iPad modeller at vælge mellem

Føniks Computer fører et stort udvalg af forskellige modeller og generationer af iPads hvor du kan finde de nyeste Apple iPad-serier som iPad Pro, iPad Air og iPad mini. Eftersom Apple, med deres innovative design, ofte udvikler på nye iPads i takt med at teknologien også udvikles, så holder vi selvfølgelig også et ekstra øje til markedet så vi kan tilbyde dig de nyeste og bedste Apple iPads. 

Da der er flere iPad modeller at vælge imellem, så kan det være en god idé at overveje hvilken iPad der passer til dine behov: 

 • Hvilken model passer til dig: en iPad, Pro, Air eller mini? 

 • Hvilken skærmstørrelse foretrækker du? 

 • Skal din iPad bruges til underholdning, studie, arbejde eller det hele? 

 • Skal der være rigelig med plads på din iPad som f.eks.: 64 GB, 128 GB eller 1TB?

Der er mange tanker at gøre sig når du skal vælge en ny iPad, så det kan være en god ide at overveje præcist hvad du gerne vil bruge en iPad til før du tager dit endelige valg. Men uanset hvilken iPad du vælger, så er de alle kraftfulde og af høj kvalitet, så du kan altid få en iPad der virkelig kan noget - uanset hvad du skal bruge den til. Men det kan stadig være en god ide at overveje nøje, hvad du gerne vil bruge den til, hvis nu du skal have en bestemt skærmstørrelse, lagerplads eller gerne vil have en Apple Pencil der kan bruges. 

Skal du bruge en iPad til studiet eller arbejdet, hvor du skal have den med dig når du ofte rejser frem og tilbage, så kan det være en overvejelse at tage sig om skærmstørrelsen - især hvis du skal bruge den til at skrive på - og så skal lagerpladsen være en ordentlig størrelse, hvis du gerne vil gemme filer og apps på din iPad. Skal du have en iPad der primært skal bruges i sammenhænge hvor du udarbejder grafiske værker til arbejdet, så kan en iPad Pro være et oplagt valg i forhold til dens kraftfulde indre og det at den bruger en Apple Pencil (2. generation). Vil du til gengæld bare gerne have en lille og let iPad til at tjekke sociale medier, e-boks eller læse bøger på, så kan en iPad mini være god for dig - den er kompakt og enkel at bruge. 

Mulighederne er uendelige med Apple iPads, så kig endelig på vores udvalg igennem for at finde den iPad der passer bedst til dine behov

Udfold din kreative potentiale med en iPad og Apple Pencil 

Er du interesseret i det kreative, hvor du selv kan kreere malerier og tegninger, grafisk materiale af høj kvalitet eller vil du gerne tilføje sjove og kreative tiltag til dine selfies? Så kan du med fordel kigge efter en iPad og Apple Pencil hvor du kan være lige så kreativ som du gerne vil være - det er kun din fantasi der sætter grænser!

Hvis du arbejder med det grafiske til hverdag, så kan en iPad Pro være essentiel i dit arbejde, idet du får en avanceret og kraftfuld iPad der byder på smukke og detaljerede pixels når du arbejder. Den har en hurtig ydeevne og høj grafik, der gør dit arbejde endnu nemmere. Hvis du gerne vil være kreativ, men ikke nødvendigvis arbejder med det til daglig eller har budgettet til det, så kan en almindelig iPad selvfølgelig også bruges! 

Du kan med fordel bruge Apple Pencil (1. eller 2. generation) som et tegneværktøj, da den både er intuitiv og præcis når du tegner på din iPad, da den har et eksemplarisk tryk- og hældningsfølsomhed, der tager dit grafiske arbejde til det næste niveau.

Vil du være ligeså dygtig som de store digitale kunstnere på blandt andet Instagram, så kan du udforske dine kreative evner med IOS tegneprogrammet “Procreate” hvor du kan lave grafiske værker i form af tegninger, malerier og animationer. Du får med en Apple iPad, Apple Pencil og Procreate et fantastisk lærred af muligheder som bare venter på at blive udforsket.   

Ofte spurgte spørgsmål om Apple iPads

Har du spørgsmål til iPads generelt så kan det være du kan finde svaret herunder. 

Hvilken iPad skal jeg vælge? 

Du bør vælge den iPad der passer bedst til dine behov - om du skal bruge den mest til arbejde, studie, underholdning eller kreativt arbejde. Uanset hvad du gerne vil bruge din Apple iPad til, så kan du være sikker på at finde den i vores store udvalg her på siden. 

Hvad koster en iPad? 

Alt efter hvilken model eller generation af iPad du køber, så vil prisen på en iPad variere. Men du kan blandt andet købe en brugt iPad hos Føniks Computer ned til 2.000 kr. Så det er muligt at købe en iPad i begge ender af prisskalaen. 

Hvilken iPad kan man bruge Apple Pencil til? 

Du kan bruge en Apple Pencil (2. generation) med: 

 • iPad Mini (6. generation)

 • iPad Air (4. generation og senere)

 • iPad Pro 12,9” (4. generation og senere)

 • iPad Pro 11” (1. generation og senere). 

Og du kan bruge en Apple Pencil (1. generation) med: 

 • iPad Mini (5. generation)

 • iPad (6., 7., 8., 9. og 10. generation)

 • iPad Air (3. generation)

 • iPad Pro 12,9” (1. og 2. generation)

 • iPad Pro 10,5”

 • iPad Pro 9,7”

Du kan også se specifikationer på hver enkelt iPad, for at se hvilke der er kompatible med hvilken Apple Pencil. 

Hvad er forskellen på en iPad Air og iPad Pro?

Den største forskel mellem den nuværende generation af iPad Air (5. generation) og iPad Pro 12,9” (6. generation) er prisen, hvor en iPad Air er i den lavere ende af prisskalaen. En iPad Air fås ikke kun til en lavere pris, den er også mindre i skærmstørrelsen med dens 10,9” og så vejer den mindre.

Der er selvfølgelig også flere forskellige som for eksempel: 

iPad Pro 12,9” (6. generation):

 • M2-chip

 • Face ID

 • Op til 2 TB lagerplads

iPad Air 10,9” (5. generation):

 • M1-chip

 • Touch ID 

 • Op til 256 GB lagerplads

Se yderligere specifikationerne på hver produktside hvis du vil vide mere.

Hvor stor er en iPad mini?

En iPad mini (6. generation) er en kompakt iPad med en Liquid Retina-skærm på 8,3” og en vægt på 293 til 297 gram.

Har du spørgsmål til dit køb af iPad? 

Er du interesseret i en af vores mange iPad modeller, men er i tvivl om det helt rette valg eller hvilke komponenter hver model har, så kan du altid tage kontakt til vores kompetente kundesupport der sidder parat til at vejlede dig med dit køb! Du kan tage kontakt til Føniks Computers kundesupport gennem mail, telefon eller over chatten her på siden. 

Vi ser frem til at hjælpe dig igang med købet af din nye iPad.