Mangler du en ny iPad eller tablet? Og har du overvejet at købe en brugt? Så er du kommet til den rette side. Her hos Føniks Computer har vi udviklet vores eget refurbished brand upcycle it. Upcycle it er brugt it udstyr som vi sætter i stand, og sælger utrolig billigt til dig. Så hvis du er på udkig efter en god, men brugt iPad eller tablet, så bliv på siden her og tjek vores udvalg ud. Vi går højt op i, at vores upcycle it kategori kun indeholder varer, som vi kan stå inde for. Du får derfor en brugt iPad i meget høj kvalitet, som vores eksperter har gennemtestet og fikset, hvis det var nødvendigt.  Vælg mellem forskellige grades, alt efter hvor brugt den gerne må være. Vi hos Føniks Computer håber du finder lige præcis det, du leder efter. Så kig gerne på siden her. 

Resultater: 5
Resultater: 5


loader

Føniks koncept upcycle It - hvad er det? 

Hos Føniks Computer er vi utrolig stolte af vores refurbished brand upcycle it. Hos os i Føniks går vi meget op i, at vi skal passe på vores miljø. Vi ved godt, at vi som teknologi virksomhed har et forholdsvist højt forbrug af CO2, og derfor er upcycle it, vores måde at give igen på.

Upcycle it er vores brandnavn for brugt it-udstyr, herunder brugte ipads og tablets. Det fungerer således:

Vi får en brugt ipad ind → Vores eksperter tjekker den igennem → Giver den en grade → Skifter de dele der evt. skal skiftes → Vi sælger den til dig til en formidabel pris.

Når vi får en brugt ipad ind af døren, giver vi den en grade - altså vurderer vi dens tilstand i kategorierne A, B eller C. A er den bedste, B næstbedste osv. Men du kan være sikker på, at ligegyldigt hvilken grade du vælger, så får du et super godt og funktionelt produkt. Det er derfor en god idé at undersøge hvilken årgang produktet er, og hvilken grade vores eksperter har vurderet den til. 

Kan du slet ikke lide brugsspor, og den skal se så ny ud som overhovedet muligt, så skal du vælge en grade A. Er den til børnebørnene, og det betyder ikke helt så meget at den ser ny ud, så kan du sagtens vælge en grade C. Så får du den også billigere.
Grade A koster naturligvis lidt mere end en grade C. Du kan derfor vælge præcist det behov, der passer til din økonomi. 

Derfor skal du købe en brugt tablet

Du står garanteret lige nu og overvejer at købe en tablet, og du er måske i tvivl om, om du skal købe en ny eller en brugt. Vi vil gerne lige slå et slag for vores brugte tablets upcycle it brand. Det er brugte tablets, som vi har sat i stand og sørget for fungerer upåklageligt. 

Så når vi anbefaler dig at købe en brugt tablets, så er der flere årsager:

1: Du sparer mange penge ved at købe refurbished

2: Når du køber en brugt tablet hos os, får du 3 års garanti ved producenten

3: Du gør noget godt for miljøet

Køb en brugt iPad hos Føniks Computer

I vores upcycle it kategori er der altid et varierende, men godt udvalg. Vi har stort set altid brugte iPads som er i virkelig høj kvalitet. Det fede ved at købe en brugt iPad er, at apples produkter altid holder virkelig længe, så du kan bruge din nye brugte iPad i mange år, selvom den er købt brugt. 

Vi har altid et skiftende udvalg, men vi har ofte en brugt iPad air i forskellige generationer og en brugt iPad mini. Tag derfor gerne et kig på vores udvalg, men du skal være hurtig, for de er meget populære. 

Hos Føniks Computer har vi naturligvis andre mærker end en brugt Ipad. Du kan også finde forskellige tablets fra blandt andet chromebook, Lenovo osv. 

Tænk bæredygtigt - Køb brugte tablets

I den verden vi lever i nu, er det især vigtigt at tænke bæredygtigt. Og ikke kun tænke - du skal også handle bæredygtigt. Vi hos Føniks Computer gør alt hvad vi kan, og derfor har vi udviklet vores koncept upcycle it. Brugt it-udstyr som vi gennemtester og sætter i stand, så du kan være sikker på at få et ordentligt produkt.

Mange mennesker vil rigtig gerne leve mere bæredygtigt og købe flere brugte ting. Men mange har også oplevet, at når du køber brugt it-udstyr fra private mennesker, så er det ofte fordi der er et eller andet galt med produktet, som sælgeren ikke har oplyst om. Og så er det nærmest penge ud af vinduet. 

Det er ærgerligt når sådan noget sker, for så har man ofte ikke lyst til at købe genbrug igen.

Med vores Refurbished brand upcycle it, får du 3 års garanti fra producenten på dit produkt, og du bliver forsikret om, at den brugte tablet du køber, også virker som den skal. 

Verden sejler, inflationen er tårnhøj, der er krise. Både økonomisk og i verden. Det kan godt mærkes på pengepungen, at alt bliver dyrere og dyrere, og mange mennesker er pressede.

Mange mennesker er presset på grund af stigende priser, og det bliver dyrere og dyrere at leve. Vi bliver hele tiden mindet om at vi skal spare, både på vores penge og på vores CO2 udslip.

Det kan være helt stressende, og måske ved man ikke hvor man skal starte. Børnene trænger til en ny ipad, men det er dyrt, og så vil du gerne lige tænke lidt på miljøet også.

Så derfor skal du selvfølgelig købe en brugt iPad eller en brugt tablet hos Føniks Computer. 

Hvor meget sparer jeg ved at købe en brugt iPad?

Det er svært at sige præcis hvor meget du sparer, når du køber en brugt iPad. Men en ny god iPad koster ca. fra 5000 kr og opefter. Ved at købe en brugt iPad hos os i vores upcycle it kategori, får du naturligvis ikke den nyeste model, men til gengæld sparer du mange penge. Priserne på vores brugte iPads variere alt efter grade og årgang, men de koster ca. fra 1200 kr og opefter. Det er altså en kæmpe stor besparelse du kan opnå, ved at købe en brugt iPad frem for en ny. Ligeledes med vores tablets, får du også en meget stor besparelse. Det kan altså tydeligt betale sig at købe brugt it-udstyr hos Føniks Computer. 

Har du nogle spørgsmål angående køb af brugte tablets og ipads?

Hvis du brænder inde med nogle spørgsmål om hvilken model du skal købe, hvordan du kan se standen på vores brugte tablets eller lignende, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vores team består udelukkende af it-eksperter, og de er altid klar til at hjælpe dig. 

Har du brug for gode råd og vejledning, så tøv ikke med at kontakte os. Du er altid velkommen til at ringe til os på tlf: 70 60 60 64, skrive en mail eller en chatbesked.