Resultater: 7
Resultater: 7


loader

Hold din virksomhed kørende med en Getac tablet

Med tablet fra Getac får du en robust og pålidelig enhed, der er specielt designet til at opfylde dine forretningsbehov. Fnugfri skærm og høj synlighed gør det nemt at se data under alle lysforhold. Med en brugertid på op til 12 timer og IP65-klassificering kan du stole på, at din Getac-tablet vil holde dig i gang hele dagen uden afbrydelser. Uanset om du er på byggepladsen eller i marken, kan du stole på, at dine data er sikre på en Getac tablet med sikre autentificeringsmuligheder.

Øg effektiviteten med Getacs førsteklasses håndværk

En Getac tablet er bygget med fokus på at levere pålidelig ydeevne og robusthed, så virksomheder i alle brancher kan drage fordel af en mobil enhed, der kan modstå krævende arbejdsforhold. Med en letvægtsdesign på 1,28 kg, sammen med enhedens stød - resistens og dens IP65-klassificering, kan man nemt tage sin Getac tablet med sig overalt. En integreret GPS og WWAN giver dig mulighed for at forblive forbundet uanset hvor du er, og du kan altid stole på en klar skærm, når du læser data udendørs. Dette er hvad der gør Getac til det perfekte valg for enhver organisation, der ønsker mere effektivitet og stabilitet i deres arbejdsgange.

Køb din nye Getac tablet hos Føniks Computer allerede i dag og nyd den perfekte kvalitet i arbejdslivet med det samme. Vi leverer hurtigt og med fri fragt.