SMART HOME


Her på siden kan du finde alt, du skal bruge, når det kommer til Smart Home. Philips Hue byder på et hav af Smart Home løsninger, og det samme gælder for Yeelight. Det er altså intet problem, at få styr på lyset – både ude og inde. Vi tilbyder også Smart Home produkter indenfor overvågning, fjernstyrede stikkontakter og meget mere. Det er nemt at tage skridtet, når det kommer til Smart Home. Du kan bare se dig omkring her hos os.

Resultater: 771
Resultater: 771


loader

Smart Home – De oftest stillede spørgsmål

Der er et par spørgsmål, vi ofte bliver stillet, når det kommer til Smart Home. Dem svarer vi på lige herunder, så du med lidt held hurtigt kan finde svar på det, du gerne vil vide. Ellers, så læs mere længere nede på siden, eller spørg vores kundeservice til råds.

Hvad er Smart Home teknologi?

Smart Home har at gøre med forskellige elektroniske enheder, der nemt og bekvemt kan arbejde sammen og gøre din hverdag meget nemmere. Med Smart Home kan du styre støvsugeren fra din telefon, få lys til automatisk at tænde og meget mere.

Hvordan virker Smart Home?

Smart Home løsninger fungerer generelt igennem Wi-Fi, via Bluetooth eller med en gateway. Det giver dig muligheden for at styre teknologien i dit hjem med stemmen, via din telefon, ved at automatisere det og på et utal af andre måder.

smart homesmart home med philips huesmart home overvågning

Smart Home produkter gør hverdagen nemmere

I en travl hverdag er det altid værd at se på, hvordan ens liv kan blive nemmere end det allerede er. Her er forskellige Smart Home løsninger oplagte, da de enten automatiserer dit hjem, eller lader dig styre det hele direkte fra din telefon eller tablet.

Uanset om det er den helt rigtige belysning, et sikkerhedssystem, nem afspilning af musik, en Chromecast til TV'et eller noget helt andet, så kan det alt sammen klares med de rigtige Smart Home produkter.

Smart Home er i den grad fremtiden, og uanset om du vil have alt i dit hjem til at være smart og moderne, eller om det blot er et par enkle ting, du vil have er nemmere i hverdagen, så har vi helt sikkert noget, der passer til dit behov.

Vælg den rigtige platform

Når du er på udkig efter Smart Home produkter, så er det altid nødvendigt at overveje, at du skal bruge en platform, hvorfra du kan styre dem. Der er mange muligheder, og det kan endda være, at du ender med at have mere end én, alt efter hvilke Smart Home løsninger du ender med.

Du kan selvfølgelig altid vælge en platform, der virker til specifikt det Smart Home produkt, du investerer i. Mange af de mest populære apps og muligheder, er dog kompatible med det meste Smart Home. Vi foreslår derfor at overveje:

  • Amazing Alexa
  • Google Home
  • Apple HomeKit
  • Samsung SmartThings
  • Xiaomi Home

De ovenstående platforme er alle kompatible med et bredt udvalg af Smart Home løsninger, og de er derfor altid gode at have i mente. Hvis du hovedsageligt har at gøre, med Smart Home fra ét bestemt mærke, så er det dog altid værd at se på, hvilken platform de tilbyder.

Få det helt rigtige lys

Nogle af de mest populære produkter, når det kommer til Smart Home, er de Smart Home produkter der har at gøre med belysning af hjemmet. For lys er ikke bare lys.

Det kan være utroligt forskelligt, og man med den rette form for Smart Home belysning, kan man nærmest gøre alt. Du styrer helt selv farverne, om lyset skal være skarpt eller blødt, og hvor i hjemmet du vil have disse Smart Home løsninger. Der er også mulighed for automatisk lystænding.

Der er nogle bestemte mærker, der virkelig har fokuseret på belysning, når det kommer til Smart Home. Hvis du gerne vil have den bedst mulige belysning, så foreslår vi at se på dem først:

Philips Hue

Når det kommer til Smart Home og lys, så er Philips Hue det klart mest kendte mærke. Deres Smart Home løsninger til belysning i hjemmet er af enormt høj kvalitet, og er virkelig nemme at bruge. Du kan både finde Smart Home til indoor og outdoor, og et væld af Philips Hue pærer.

Yeelight

Yeelight er Smart Home lys, der er kendt som det bedste i verden – over 200 af verdens lande foretrækker faktisk deres Smart Home produkter. Her har du også et væld af muligheder indenfor pærer, lamper og lightstrips, så du nemt kan komme i gang med Smart Home.

Nanoleaf

Nanoleaf er mere niche end de to andre Smart Home giganter indenfor belysning, men de har stadig en masse fedt at byde på. Lamper, lyskæder og forskellige former med fedt lys til væggen er deres alfa og omega.

Sikkerheden er i top

Et andet sted hvor Smart Home virkelig er blevet populært, er i forhold til hjemmeovervågning og sikkerhed. Det kan være alt fra dørklokker til overvågningskameraer, der er så smarte, at de giver dig besked, hvis de opfanger bevægelse i nærheden af dit hjem.

Kæmpe udvalg, gode priser

Uanset hvad du er ude efter indenfor Smart Home, så er der en rigtig god chance for, at du kan finde det her hos Føniks Computer. Vi har et bredt udvalg, populære mærker og rigtig gode priser.

Hvis du er i tvivl om noget, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice indenfor vores åbningstider. Ring til os, skriv i chatten eller send en mail. Vi guider dig gerne indenfor Smart Home løsninger, så du kan finde det, du går og mangler i hverdagen.