Yeelight banner.


Yeelight er verdens bedste løsning indenfor Smart Home belysning, foretrukket af over 200 af verdens lande. Uanset om det er effektive løsninger til hjemmet og kontoret, eller om det er fed belysning til gamerhulen, så byder Yeelight på det hele. Det er alt indenfor pære, lamper, lyspaneler og lyskæder – alt sammen nemt og smart at styre fra en enkelt app.

Resultater: 61
Resultater: 61


loader

Yeelight – Verdens Smart Home belysning

Smart Home løsninger bliver en større og større realitet i hverdagen. Det gælder især, når det kommer til belysningsmuligheder, og her er Yeelight verdens bedste løsning. Det mener vi ret seriøst, for over 200 af verdens lande vælger Yeelight, når det kommer til Smart Lighting.

Yeelight har et stort udvalg af forskellige produkter, og deres produktsortiment er oplagt til mange forskellige typer folk. De har gode løsninger til hjemmet og kontoret, og hvis arbejdspladsen virkelig skal imponere, så har de også specielle løsninger til professionelt brug.

Derudover fungerer Yeelight også til dit gaming setup, så du kan game i den bedst mulige stemning. Der er nærmest ingen grænser for, hvad du kan med Yeelights Smart Home løsninger. Det er et firma, der i sandhed bringer lys til verden!

Til hverdag, kontor og gaming

Yeelights syn på belysning er bredt og alsidigt. Der skal være noget til alle og enhver, og det må vi sige, at de i den grad tilbyder. Med et fokus på både gaming, hverdagen og kontoret, så kan du helt sikkert finde en Smart Home løsning, der passer til dit behov.

Der er flere forskellige Yeelight produkter at vælge imellem, og for at gøre det nemt for dig, at finde lige det, du leder efter, så har vi delt dem op i følgende kategorier:

Der er altså meget at se på fra Yeelight, uanset om det skal være ekstra RGB-lys til gaming sessionerne, eller om du bare gerne vil have et rart og smat hjem at bruge din tid i.

Pærer

Yeelight byder på et bredt udvalg af forskellige lyspærer, som du kan oplyse dit hjem med. Der vil ofte være tale om Yeelight Smart Bulbs, så du kan ændre lysstærke og farve, præcis som du ønsker.

Lyskæder

Der er mange kreative og praktiske anvendelsesmuligheder, når det kommer til lyskæder. Derfor har Yeelight sørget for, at de har et stærkt sortiment, når det kommer til lightstrips. De kan bare være, og nå, forskellige steder, som andet belysning ikke kan.

Lamper

En lampe er ikke bare en lame, og det ved Yeelight udmærket godt. Loftslamper og bordlamper bliver brugt vidt forskelligt, og en sensor i klædeskabet er i en helt anden boldgade. Det kan også være en Yeelight Cube eller et lyspanel, der slår stemningen an.

Tilbehør

De fleste vil bruge en af de mange populære apps, der er lavet til at styre deres Smart Home løsninger, når man investerer i Yeelight. Alligevel har Yeelight sørget for, at de har forskelligt tilbehør i form af fjernbetjeninger og kontakter, hvis du gerne vil have analoge muligheder.

Et hav af tilslutningsmuligheder

En af de store fordele ved Yeelight er, at du har utroligt mange muligheder, når det kommer til at styre din Smart Home belysning. Effektiv Smart Lighting sker fra én enkelt app, og Yeelight har allieret og integreret sig ved de mest populære Smart Home apps:

  • Google Home
  • Amazon Alexa
  • Mi Home
  • SmartThings
  • Razer Chroma

Google Home og Alexa er helt standard, og det giver alle og enhver en god mulighed for at gøre brug af Yeelights muligheder. Xiaomis løsninger vinder også vej, og hvis du er vild med Samsung produkter, så bruger du sikkert allerede SmartThings.

Er du en gamer, der er stor fan af Razers produkter, så er det også super fedt, at du kan synkronisere Yeelights produkter med Razer Chroma RGB. Lysshowet stopper aldrig, når du gamer med Yeelight!

Ud over disse kendte løsninger, så er Yeelight også kompatibelt med en masse andre apps. Hvis du er interesseret, så tjek alle deres integrationsmuligheder.

Vil du vide mere om Yeelight?

Vil du gerne vide mere om Yeelight, eller er der nogle bestemte produkter, du gerne vil høre mere om? Ring til vores kundeservice indenfor vores åbningstider, skriv en besked i chatten eller send os en mail. Vi skal nok svare på dine Smart Home spørgsmål.