Resultater: 26
Resultater: 26


loader

WiZ – ofte stillede spørgsmål

Smart Home løsninger og Smart Home produkter fører altid spørgsmål med sig, og det gælder også sortimentet fra WiZ. Derfor svarer vi herunder på de spørgsmål, der oftest bliver stillet om WiZ.

Læs mere længere nede på siden, hvis du ikke her i vores FAQ finder svar på dit spørgsmål. Eventuelt kan du også skrive eller ringe til vores kundeservice, så skal vi nok hjælpe dig.

Hvad er forskellen på Hue og WiZ?

Den største forskel imellem WiZ og Philips Hue er, at produkterne fra WiZ tilkobles Wi-Fi'en direkte, hvorimod Philips Hue skal bruge en Bridge som mellemled. Dette er med til at lyskilderne fra WiZ utroligt simple at bruge.

Hvordan fungerer WiZ?

WiZ er utrolig simpelt, da du blot skal forbinde pærer og andre lyskilder herfra til din Wi-Fi. Herefter kan du nemt styre og indstille dem via WiZ appen, som du kan downloade på din smart phone eller tablet.

Kan WiZ bruges sammen med Hue?

Ja, WiZ er kompatibelt med Philips Hue og en lang række andre enheder. Det er derfor virkelig nemt at inkorporere WiZ i dit allerede eksisterende Smart Home økosystem.

WiZ – smart belysning til et smart hjem

Kunne du godt tænke dig, at du helt selv styrer lyset? Så er WiZ lige sagen. WiZ er den smarte og simple måde til at få intelligent belysning til hjemmet. Med deres pærer og lamper er det dig, der er i kontrol over, hvordan belysningen i dit hjem skal være.

Du kan skrue op og ned for lysstyrken, ændre på om lyset skal være varmt eller køligt, lave om på farverne, sætte lys til automatisk at tænde på bestemte tidspunkter eller ved bevægelse og meget mere. Det er seriøst smart, og det er virkelig billigt.

Kom godt i gang med WiZ

WiZ er seriøst smart og overraskende simpelt. Så snart du har sat dine pærer, lamper og andre produkter fra WiZ til, skal de blot tilsluttes din Wi-Fi. Herefter kan du styre dem med WiZ appen fra din smart phone eller din tablet.

Det er derfor super nemt for dig at komme i gang med WiZ, og for at gøre det hele endnu nemmere, så er WiZ enhederne også kompatible med mange andre Smart Home systemer som for eksempel:

  • Amazon Alexa
  • Google Home
  • Smart Things

Vil du være helt sikker på, om WiZ er kompatibelt med det Smart Home System, som du foretrækker? Så kan du se alle WiZ-kompatible partnere her. Du har en utrolig mængde af  muligheder foran dig, inklusiv stemmestyring af dit lys.

Belys dine muligheder

WiZ handler i bund og grund om smart belysning, og det giver dig en helt masse forskellige muligheder. Først og fremmest er der mange muligheder gemt i din fantasi, for det er dig, der bestemmer, hvordan din belysning skal sættes op. Men der er også mange muligheder i de valg WiZ giver dig.

Lys er ikke bare lys. Det kommer fra forskellige kilder, og her byder WiZ på ikke så lidt at vælge imellem. Det kan være lamper til indendørs eller udendørs brug, virkelig fede lightstrips eller deres smarte pærer, hvis du godt kan lide de lamper, du allerede har.

Herefter bør man overveje, hvilken type belysning man gerne vil have. Forskellige lamper og pærer fra WiZ byder på forskellig belysning, så man skal huske at holde øje med, at man får fat i det, man gerne vil have.

Man kan for eksempel vælge belysning, der kan skiftes til en helt masse forskellige farver. Der er også mulighed for belysning, hvor du kan skrue op og ned for lysstyrken, eller belysning hvor du kan skifte imellem varmt og koldt lys.

Få styr på dit udstyr

Man kommer langt med lamper, pærer, lightstrips og WiZ appen, men det er ikke det hele. Der findes også ekstra udstyr, der giver et nyt niveau til dine drømme om smart belysning.

WiZ bevægelsessensorer er nødvendige, hvis du gerne vil have, at dit lys automatisk tændes og slukkes, når du går ind og ud af bestemte rum. Det er især oplagt lige inden for døren, så du kan komme hjem og med det samme have lys, uden at du behøver slippe alt du har i hænderne.

Skal andre have mulighed for at styre lyset uden at bruge din telefon, så kan du med fordel anskaffe dig de transportable kontakter fra WiZ. Her kan man også overveje at gøre brug af den smarte WiZ mote, der er en fjernbetjening til dine WiZ pærer.

Føl dig tryg med WiZ

Et smart hjem er et trygt hjem, og det kan WiZ også hjælpe med. Én ting er, at du kan sætte lyset i dit hjem til at skifte og opføre sig som om, at der er nogen hjemme, selvom du slet ikke er i huset. Noget helt andet er direkte overvågning med et WiZ indendørskamera.

Et WiZ indendørskamera er en smart anordning, der både ser og hører for dig. Det ligger derfor mærke til, hvis nogen hamrer døren ind eller smadrer en rude, selv hvis kameraet ikke direkte kan se det.

Derudover optager kameraet, hvad der sker i dets synsfelt og gemmer det i 10-30 dage. Du kan selvfølgelig også se med, og endda tale igennem kameraet, hvis det skal være. WiZ er tryghed i hjemmet, og det er virkelig smart.

Vil du gerne vide mere?

Vil du gerne vide mere om WiZ, eller har du spørgsmål om bestemte produkter? Uanset hvad det måtte være, så er du velkommen til at skrive eller ringe til vores kundeservice. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at finde lige det fra WiZ, du går og mangler.