Resultater: 1
Resultater: 1


loader

WiZ Outdoor – tryghed og komfort

Det er ikke kun inden for hjemmets fire vægge at belysningen skal være helt rigtigt, for at skabe den rette tryghed og komfort for dig og dine kære, det er nemlig lige så vigtigt uden for hjemmet. Med WiZ Outdoor kan du skabe den perfekte stemning med intelligent lys til din have så du altid kan føle dig godt tilpas når mørket slår til. 

Med deres smarte udendørsbelysning har WiZ sørget for at du kan tage den tryghed og komfort med dig ud i haven. Hvor du har mulighed for at skabe et hyggeligt og indbydende område, der altid er lyst op efter dine behov ved hjælp af WiZ smart belysningssystem. 

WiZ Outdoor giver dig de samme gode muligheder som WiZ Indoor, hvor du helt selv kan styre farvetemperaturen og nuancerne, samtidig med at du kan bruge de samme velkendte funktioner i appen, så du kan skabe din helt egen paradis af lys i haven.

Skab den rette stemning i haven med WiZ udendørslamper

Vil du gerne skabe den helt rette stemning i haven med intelligent lys fra WiZ? Så har du muligheden for at vælge mellem flere forskellige udendørslamper der hver især kan skabe en unik udendørsbelysning. Du kan vælge mellem:

  • Elpas væglamper
  • Elpas Piedestal
  • Spots
  • Lyskæde

Hver af WiZ udendørslamper kan skabe en unik belysningsmulighed til din have, hvor de dog alle har tilfælles at de bruger den smarte belysningssystem fra WiZ så du nemt kan kontrollere belysningen, så den altid er som du vil have det. 

Elpas væglamper

Med disse udendørslamper har du muligheden for at give den klassiske væglampe et moderne twist med WiZ. Elpas væglamperne er elegant designede med 400 lumen lys, der professionelt kan installeres i forhaven, baghaven, balkonen eller verandaen, for den helt rette stemning.

Elpas Piedestal 

Er du gør-det-selv typen og vil du gerne have smartbelysing til haven, som du nemt og enkelt selv kan installere? Så er Elpas Piedestal med LED smartlys det rette valg for dig. Du kan forbinde op til fem lav volt piedestaller i haven, hvorend du vil, så du kan skabe den perfekte udendørsbelysning. 

Spots 

Med farverige spots fra WiZ kan du skabe oplyste områder i haven eller ved indkørslen, så du nemt kan se hvor du går når der er mørkt udenfor. Denne type af WiZ Outdoor belysning er ideel for dig der vil have en nem og enkel installation af stærk og dynamisk lys, for at gøre haven endnu tryggere og komfortabel at være i. 

Lyskæde

WiZ Outdoor byder dig også på muligheden for at skabe en hyggelig atmosfære med lyskæder i haven eller på balkonen. Med deres vandafvisende, gør-det-selv, udendørs lyskæder kan du skabe en farverig stemning hele året rundt – skiftende røde og grønne farver til julen eller enkle farver til resten af året, det hele er op til dig. 

Udendørsbelysning efter dit humør

Med WiZ Outdoor kan du skabe udendørsbelysning helt efter dit humør enten ved at bruge de forudindstillede dynamiske tilstande på udendørslamperne eller ved at bruge dit eksisterende Wi-Fi system. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Forvandel haven til et ægte paradis ved at vælge mellem millionvis af farver, justerbare hvide nuancer og dynamiske lystilstande. Med hjælp af WiZ appen kan den rette sceneplanlægning skabe den perfekte atmosfære i haven, så udendørsbelysningen er helt som du gerne vil have det.

Du kan installere dine WiZ udendørslamper til at tænde og slukke automatisk, så der altid er lyst på det tidspunkt du foretrækker det og dermed kan du også spare både tid og energi så du kan slappe helt af i din have.

Har du spørgsmål WiZ Outdoor?

Er du interesseret i intelligent lys til din have, men du sidder tilbage med nogle spørgsmål. Så kan du altid kontakte vores kundeservice ved at ringe til os i vores åbningstider eller skrive til os, så skal vi nok vende hurtigt tilbage til dig med et svar.