Resultater: 6
Resultater: 6


loader

WiZ Accessories – tilbehør til dit smart system

Vil du gerne forbedre din oplevelse når du bruger det intelligente belysningssystem fra WiZ? Så kan du gøre dette ved at tilføje et af deres smarte tilbehør til dit WiZ system derhjemme.

WiZ har en række af forskellige tilbehør og fjernbetjeninger, der kan forbedre din brugeroplevelse, så det er endnu lettere at have dit helt eget smart belysningssystem som du helt selv kan styre som du vil. 

Med det rette tilbehør kan du selv styre belysningen i dit hjem, lige på den måde som du foretrækker det, så du endnu nemmere kan skabe den helt rette stemning i hjemmet uanset om det er til råhygge på en fredag, romantisk middag eller en lille lørdagsfest. 

WiZ fjernbetjening

Hvis du gerne vil have muligheden for at kontrollere dit WiZ system uden at skulle åbne appen på din Smartphone, så vil en WiZ fjernbetjening være en god hjælp. Du kan bruge fjernbetjeningen til at tænde og slukke lyset, skifte farvetemperaturen og dæmpe lyset. 

WiZ fjernbetningen er derfor perfekt for dig, der gerne vil styre dit lys på en mere traditionel måde, hvor også dine gæster kan være med. Hvilket gør fjernbetjeningen til den perfekte WiZ tilbehør for dig der vil have lidt mere ud af din smartbelysning.

WiZ Smart Plug

Vil du gerne benytte dig af WiZ Connected, så er det deres Smart Plug som du skal have fingrene i. Her får du et stykke WiZ tilbehør der giver dig muligheden for at forbinde dine almindelige lamper til dit WiZ smart system. 

Med WiZ Smart Plug kan du dermed tænde og slukke dine almindelige lamper i WiZ appen.

WiZ Motion Sensor

Hvis du er interesseret at spare både energi og penge, så vil WiZ Motion Sensor være det ideelle WiZ tilbehør for dig. Med den smarte sensor kan du indstille din belysning til at tænde og slukke baseret på bevægelse rummet. 

Du kan derfor kontrollere at lys tændes når du træder ind i et rum og derefter slukkes når du træder ud. Uden at du selv skal foretage dig noget, hvilket især er velegnet til dig der gerne vil skabe en god stemning ligeså snart du træder ind af døren.

Med WiZ Accessories har du muligheden for at skabe den perfekte belysning i hjemmet på den måde som du foretrækker det. Uanset om du er interesseret i at gøre hverdagen lettere, og lysere, eller bare gerne vil have din belysning til at være mere personligt, så er der noget WiZ tilbehør til dine behov.

Har du spørgsmål til WiZ Accessories?

Vil du gerne vide mere om de forskellige tilbehør til smart belysning eller har du spørgsmål omkring WiZ? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice ved at ringe til os i vores åbningstider, eller skrive til os når det passer dig – så svarer vi dig så hurtigt som muligt.