Resultater: 18
Resultater: 18


loader

WiZ pærer – en verden af lys

Drømmer du om et smart hjem, hvor lyset gør lige det, du vil have det til? Det behøver ikke længere at være en drøm, for WiZ har alt det, du har brug for, og her er det især nemt at komme i gang med WIZ pærer.

Alt du behøver at gøre, for at styre lyset i dit hjem, er at skrue WiZ pærer i lamperne derhjemme og at installere WiZ appen på din smart phone eller tablet. Herefter kommer du nemt i gang, og du kan gøre lige det, du har lyst til.

Du kan styre alt lyset fra din telefon, skifte farve, skrue op og ned for lysstyrken, sætte lyset til at tænde og slukke på bestemte tidspunkter og meget mere. Du skal bare sørge for, at du har Wi-Fi i hjemmet, for at det hele virker. Det er seriøst smart, og det er overraskende simpelt.

Tre typer lys – vælg de rigtige

Der er hovedsageligt tre typer af WiZ pærer, og det er vigtigt at overveje, hvad du skal bruge, inden du investerer i dem. For de kan ikke alle helt det samme, og du skal jo have fat i noget, der passer til dit behov. De typer af WiZ pærer, du kommer til at møde, er:

  • Dæmpbar WiZ pære
  • Tunable WiZ pære
  • Farve WiZ pære

Nogle af disse WiZ pærer har overlap med hinanden – for eksempel vil dem med farvet lys også ofte være tunable. Selv her er der dog en grund til at overveje valget, for prisen på de forskellige pærer ikke den samme.

Dæmpbar

Dæmpbare WiZ pærer er meget ligefremme. Det er en pære med et hvidt lys, hvor du via WiZ appen kan skrue op og ned for lysstyrken – enten aktivt eller ved at indstille din WiZ pære til noget bestemt.

Tunable

Med tunable WiZ pærer er det dig, der bestemmer, om det hvide lys fra pæren skal være koldt eller varmt. Ofte vil det varme lys være passende, når man sidder og ser en film eller på anden vis hygger sig, imens det kolde lys er meget bedre, når man laver mad eller arbejder.

Farve

WiZ pærer med farve giver sig selv. Nu kan du styre hvilken farve, dit lys skal have, og det er perfekt til at sætte den gode stemning! Ofte er disse WiZ pærer også tunable, og de vil ofte også være dæmpbare. De koster mere end de andre to typer, men de giver dig også mange flere muligheder.

Oplev WiZ SpaceSense

Forestil dig en verden, hvor lyset i entreen automatisk tænder, når du i årets mørke måneder kommer hjem, eller hvor lyset på toilettet automatisk tænder, når du kommer og går, men kun på de tidspunkter af døgnet, hvor du synes det er smart.

Den verden kan blive en virkelighed for dig. Alt du behøver er et minimum af to WiZ pærer, WiZ appen og forståelse for hvordan man udnytter WiZ SpaceSense. For SpaceSense kan udnytte din Wi-Fi til at opfange bevægelser, som kan bruges til at styre lyset.

Her er det vigtigt at huske på, at SpaceSense skal bruge mindst 2 WiZ pærer eller lamper i lokalet, og flere end det får det kun til at fungerer bedre. Lamperne skal dog være placeret mindst to meter fra hinanden.

Det er altså overraskende simpelt at få automatisk lys i dit hjem. Alt du behøver er WiZ pærer eller andre WiZ indoor produkter med pærer i. Med det rigtige udstyr er det dig, der styrer dit Smart Home.

Spar på strømmen

Helt generelt er de fleste WiZ pærer effektive og strømbesparende, hvilket er godt både for miljøet og for din bankkonto. Det er altså noget alle kan nyde godt af og bruge med god samvittighed, for lys skal der jo til i hjemmet.

Samtidig er det automatiske lys vis SpaceSense, samt automatisk lysslukning du selv sætter til via appen, også med til at spare på strømmen. Så glemmer man ikke lige at slukke lyset, og samtidig betyder det også, at du slipper for at tænke over eller bekymre dig om dette.

Har du spørgsmål om WiZ pærer?

Har du nogen spørgsmål angående WiZ pærer, eller er der andet du gerne vil vide om WiZ? Så er der ingen grund til at holde dig tilbage, du spørger bare vores kundeservice. Du kan ringe til os indenfor vores åbningstider, og ellers er det bare at skrive – så svarer vi dig så hurtigt som muligt.