Resultater: 2
Resultater: 2


loader

WiZ lightstrips – kreativ belysning

Hvis du gerne vil have fuld kontrol over lyset i dit hjem, så er WiZ en seriøst smart og overraskende simpel løsning – og det gælder især for WiZ lightstrips. De giver bare en helt anden form for frihed, og det betyder, at du får muligheden for at være enormt kreativ.

Med WiZ pærer kan du nemt oplyse lokaler, så de er både stemningsfulde eller fyldt med lys. Det er en effektiv løsning til den generelle belysning i hjemmet. WiZ LED strips er ofte også med til at skabe stemning, men de kan klare det på en helt anden måde.

Du kan opsætte WiZ LED strips lige, hvor du har lyst til det. De kan sno sig op af gelænderet til trappen, gemme sig bag sofaen, sidde under en bordplade – det er virkelig kun din kreativitet, der sætter grænserne, når det kommer til WiZ lightstrips.

Hvad angår kreativ brug, så kan du også opsætte dine WiZ lightstrips i mange forskellige former. Det kunne være som en cirkel, som en stjerne eller noget helt andet. Du finder bare p lige det, du har lyst til.

Nemt og bekvemt

Helt generelt er det simpelt at komme i gang med produkter fra WiZ, og det gælder også WiZ LED strips. De skal bare sættes til og tændes i dit hjem, tilkobles din Wi-Fi og herefter kan du frit styre dem fra WiZ appen på din smart phone eller tablet.

Og for at gøre det endnu nemmere, så kan du også styre dine WiZ lightstrips med Amazon Alexa, Google Home, Samsung SmartThings og andre Smart Home løsninger. Dette giver dig adgang til stemmestyring, og gør dem nemme at inkorporere.

WiZ lightstrips passer også ind mange steder, hvor en normal pære eller lampe bare ikke kan komme til. Vil du have lys i en skuffe, bag på en billedramme eller et lignende sted, så er WiZ LED strips bare den simple løsning.

Hertil gælder det sig også, at WiZ LED strips både kan forkortes og forlænges, alt efter behov. Du kan derfor sagtens have 10 meters lyskæde via extensions, hvis det er det du vil, eller en kort strip til et lille område. Det bliver ikke nemmere.

WiZ LED strips i regnbuens farver

Hvis du regner med fleksibilitet og flotte farver, når du investerer i WiZ LED strips, så bliver du ikke skuffet. Ud over at de helt standard hvide nuancer, så kan WiZ lightstrips også lyse i 16 millioner forskellige farver.

De fungerer derfor perfekt både til helt almindelige neutrale dage, eller hvis der skal være fest og flotte farver på programmet. Dette kan nemt styres fra WiZ appen på din telefon, hvor du kan skifte som du vil, eller endda opsætte automatiske ændringer baseret på tidspunkt, m.m.

Det er ekstremt nemt at sætte stemningen med WiZ LED strips. Det eneste man behøver at gøre, er at anskaffe dem, sætte dem op, tilslutte dem til Wi-Fi og downloade en app.

Spar på strømmen

Man kan nemt snyde sig selv til at tro, at det koster en masse i strøm, når man har WiZ LED strips hængende rundt omkring. Heldigvis er det lige modsat, for der er meget energi at spare, når man bruger lightstrips fra WiZ.

Helt generelt bruger WiZ LED strips bare ikke særlig meget strøm, og da du kan sætte dem til at slukke automatisk, så kan du heller ikke glemme at slukke for dem, samtidig med at de hermed kun er tændte i de perioder, du vælger, at de skal være det.

Er der noget, du vil spørge om?

Har du spørgsmål angående WiZ lightstrips, eller er der noget helt andet, du undrer dig over? Under alle omstændigheder, så skal du være velkommen til at skrive eller ringe til vores kundeservice. Hos Føniks vil vi rigtig gerne hjælpe dig.