philips-hue-paerer

Vil du opgradere lyset i dit hjem og få mere ud af dine rum? Vil du lege med farver og former i din belysning? Eller mangler du simpelthen bare en pære? Så tag et kig på vores udvalg af intelligente Philips Hue pærer og starter kits, der kan gøre en stor forskel for din hverdag. Du kan vælge mellem pærer, der kan dæmpes i lysstyrke, sættes til enhver nuance af hvidt lys og/eller give farvet lys i 16 millioner forskellige farver. Prøv en Philips Hue pære i dit hjem i dag. Find det store udvalg her ved Føniks Computer.

Resultater: 23
Resultater: 23


loader

Philips Hue pære – innovation i smuk indpakning

Med en intelligent Philips Hue pære kan du skabe smuk belysning i dit hjem, lige som du vil have det. En Philips Hue pære er udstyret med software, der er forbundet til en app, smart home assistent eller andre enheder, så du nemt kan opsætte og styre den belysning, du ønsker. Med appen eller trådløse kontakter har du ikke længere brug for traditionelle kontakter og kan styre lyset fra din magelige plads i lænestolen.

Hos Føniks Computer har vi et stort udvalg af Philips Hue pærer i med kendte fatninger som e14, e27 og GU10. Vi har også Philips Hue startsæt, som er sæt indeholdende pærer, bro og kontakt - oplagt til dig, der er ny ud i Philips Hue universet. Der er et hav af kombinationsmuligheder, så du kan finde belysning, der passer til din smag og indretning. En Philips Hue pære fås i tre nuancer og farve-intervaller: Hue Hvid, Hue White Ambiance og Hue White and Color Ambiance. En Philips Hue pære i hvid giver et varmt og blødt lys med mulighed for at vælge forskellige lysstyrker. En Philips Hue pære i Ambiance udgaven giver et smukt lys, der kan dæmpes og lyse i mange forskellige farver og nuancer fra de helt varme til de kølige.

Når du kigger efter en Philips Hue pære i vores udvalg, finder du blandt andet LED spot-pærer, LED lys-pærer, LED filament lyspærer og trådløse belysningssæt. Kombinér dem med de lampemodeller, du synes om, og skab dit eget, personlige udtryk i hjemmet. Med muligheden for selv at justere lysstyrke, nuance og farve på dine pærer kan du altid sætte det helt rette lys til enhver aktivitet – og sørge for den perfekte stemning til enhver anledning.

Hvad skal du bruge sammen med pærer fra Philips Hue?

Intelligente pærer fra Philips Hue kommer, som tidligere nævnt, med de fleste standardfatninger. Dermed passer de til de fleste almindelige lampetyper, og du kan nemt anvende dem sammen med dine eksisterende lamper - uanset om du skal bruge e14, e27 eller GU10 fatning.

For at få det fulde udbytte af alle de smarte detaljer og muligheder, der findes i udvalget af Philips Hue pærer, anbefaler vi dog, at du vælger en eller flere Philips Hue lamper. Sammen med dem kan du nemlig sætte de intelligente pærer op til skræddersyede automatiseringer, tidsplaner og rutiner, via Hue appen på din smartphone. Desuden skal du bruge en Hue Bridge, der fungerer som controller til systemet. Er du ny i Philips Hue universet, har vi som tidligere nævnt også smarte Philips Hue startsæt. Der følger en Hue Bridge med startsættet, hvilken giver dig adgang til alle funktionerne i Hue systemet.

Gå på opdagelse i vores sortiment af de intelligente Philips Hue LED pærer, Philips Hue LED spot pærer, og find dit nye belysningssæt i dag.

Spar på strømmen med en Philips Hue pære

Vidste du, at du kan spare strøm ved at vælge en Philips Hue pære med LED? LED-pærer bruger langt mindre strøm end traditionelle elpærer, så med en Philips Hue pære med LED vil du altså også kunne spare på strømmen, og det er jo altid rart. Du kan også programmere en Philips Hue pære, så den tænder og slukke på faste tidspunkter, eller koble den til en bevægelsessensor, så lyset automatisk tænder, men også så det slukker, hvis husstanden har tendens til at glemme at slukke for lyset, når de forlader et rum.

Du kan slippe for pærer, der bare står og bruger strøm, ved at vælge en Philips Hue pære. Glemmer du at slukke lyset i stuen, inden du går i seng, så kan du blot slukke det direkte i din app fra soveværelset.

Det kan altså være en god måde at spare strøm på, når du vælger Philips Hue pære.

Grundig vejledning i dine varer

Det kan være svært at vælge, når der er så meget lækkert og smart fra Philips Hue. Derfor er vi ved Føniks Computer altid klar til at hjælpe og vejlede dig, så du er sikker på, at du får det rigtige produkter hjem, som passer til dine behov.

Lige meget hvordan, du foretrækker at få rådgivning, så har vi en mulighed, som du kan vælge. 

Døgnet rundt kan du sende os en e-mail på kontakt@fcomputer.dk, hvor vi svarer på din henvendelse så hurtigt, som muligt. Vil du hellere have fat i os med det samme, så har du tre muligheder i vores åbningstider. Hjemmefra kan du chatte med os direkte her på hjemmesiden, eller du kan ringe til os på 70 60 60 64.

Fri fragt og lang returret

Her ved Føniks Computer er der altid mulighed for gratis levering, lige meget hvor stor eller lille din bestilling er. Vi har flere fragtmuligheder, men for gratis fragt skal du blot vælge levering med GLS, og så vælge levering til PakkeShop. Du kan se forventet leveringstid ud for hvert produkt, så du ved, hvornår du kan forvente at modtage det. Vi sender din pakke samlet, når alle varerne i bestillingen er klar.

Vi tilbyder desuden en udvidet returret, så du kan returnere uåbnede varer i helt op til 3 uger.

FAQ

Kan jeg styre min Philips Hue pære med en app?

Ja, det er super nemt og smart, og du kan styre pærerne fra hele huset.

Kan jeg bruge min Philips Hue pære inde og ude?

Der er pærer til inde og ude, men det er forskellige pærer, så du skal tjekke den enkelte.

Er fragt altid gratis?

Ja, men kun hvis du vælger levering til PakkeShop med GLS. Så er levering gratis, og du får nemt og hurtigt din ordre.