philips-hue-entertainment


Kunne du tænke dig at tage din hjemmeunderholdning med gaming, TV og musik til helt nye højder? Hos Føniks Computer finder du alt, du skal bruge til at opsætte surround-belysning med Philips Hue Entertainment, der giver dig den fedeste underholdningsoplevelse nogensinde. Hue Entertainment lader dig synkronisere indholdet på dit TV, din computer og din Spotify-konto med dine farvede lyskilder, så lyset skifter farve, blinker og reagerer øjeblikkeligt på det, du afspiller. Med en Hue Sync box tilsluttet dit TV eller den gratis Hue Sync desktop app til PC kan du låse op for et helt nyt niveau af din TV-, film- eller spiloplevelse: I perfekt synkronisering med dit skærmbillede omgives du af en reaktiv halo af farverige lyseffekter, der lader dig opsluge fuldstændigt.

Resultater: 28
Resultater: 28


loader

Hvad er Philips Hue?

Philips Hue er et brand, der har specialiseret sig i smart home løsninger, og som er et af de førende brands indenfor denne branche. Derfor kan du også være helt sikker på, at når du køber Philips Hue, så får du smart home produkter i topkvalitet. Philips som mærke kender du garanteret, og med deres produkter til Philips Hue Entertainment serien, får du lamper, lysbarre og meget mere, som passer perfekt ind i det moderne hjem. 

Hvordan bruger man Philips Hue Entertainment?

Hue Entertainment kræver, at du har farvede Philips Hue lamper eller pærer, samt en Hue Bridge. Hue Sync box sælges separat, mens appen kan downloades gratis. Alt styres nemt via app på din smartphone, således du nemt kan styre dine produkter fra Philips Hue. 

Køb Philips Hue Entertainment hos Føniks Computer

Hvis du mangler produkter fra Philips Hue, og du er blevet vild med idéen om at optimere dit hjem med de smarte løsninger, så skal du helt sikkert købe alt det sjove fra Philips Hue Entertainment her hos os. Vi har altid skarpe priser, og har tit tilbud på Philips Hue. Når du køber smart home løsninger hos Føniks Computer, så får du altid fri fragt og hurtig levering. Så hold godt øje med siden her, og gør et godt køb. Vi vil næsten love dig, at finder du først glæden ved Philips Hue Entertainment, så er det ikke sidste gang du køber Philips Hue. Det smarte ved disse produkter er nemlig også, at der hele tiden kommer nye produkter til, så du kan udvide dit sortiment igen og igen. På den måde kan du optimere dit hjem, til at være så smart som overhovedet muligt. 

Du kan med fordel koble dine produkter fra Philips sammen med andre smart home løsninger, som for eksempel Google Home, Apple mm. Du kan altså ende med at have et hjem, som er installeret og formet præcis til dine behov og ønsker. 

Er du vild med Philips Hue produkter?

Så er du ikke alene. Flere og flere danskere har de smarte pærer, lamper, lysbarre, loftslamper mm. i deres hjem, og det bliver kun mere og mere populært. Hvis du synes idéen om produkterne er smart, men måske stadig er lidt i tvivl om, hvad du skal købe, så kan du altid kontakte vores kundeservice for gode råd og vejledning. Vores dygtige medarbejdere sidder klar ved telefonerne, på mail eller ved chatten. Så brænder du inde med nogle spørgsmål, så kontakt os hellere end gerne. Så vil vi guide til til, hvilke produkter der passer allerbedst til dit behov. 

FAQ

Hvad er Philips Hue?

Philips Hue er et brand, der har specialiseret sig i smart home løsninger, og som er et af de førende brands indenfor denne branche.

Hvordan bruger man Philips Hue Entertainment?

Hue Entertainment kræver, at du har farvede Philips Hue lamper eller pærer, samt en Hue Bridge. Hue Sync box sælges separat, mens appen kan downloades gratis.