KONTORARTIKLER

Føniks Computer er stedet, hvor du finder de kontorartikler, som du har brug for i hverdagen for at få kontoret til at fungere optimalt. Vi fører blandt andet mange forskellige makulatorer, der er en rigtig praktisk tilføjelse til alle typer kontorer. Makulatorer er en meget let anvendelig metode til at destruere og ulæseliggøre vigtige papirer og dokumenter, du ikke har brug for mere, men som du heller ikke vil have, nogen andre skal læse. Vi fører et bredt udvalg af kontorartikler fra nogle af markedets mest populære mærker, så du altid får kvalitet, når du handler hos os. Se hele sortimentet lige herunder.

Resultater: 965
Resultater: 965


loader

Kontorartikler til ethvert behov

Hos os finder du et bredt udvalg af kontorartikler til ethvert behov - uanset om du har brug for skriveartikler, mapper, clipboards eller noget helt fjerde. Vi har samlet alt det, du skal bruge til at drive en velfungerende arbejdsplads eller hjemmekontor.

Køb alt inden for scan/print hos Føniks Computer

Føniks Computer er eksperter inden for alt der hedder IT & elektronik og dette gælder faktisk også inden for scan/print udstyr til både virksomheder og private. Vi har derfor ikke kun professionel viden omkring scan/print, men vi har også sørget for at samle det bedste inden for dette så du nemt kan tilgå det for at finde det rette scan/print udstyr til dine behov. 

Vi vil derfor gerne byde dig velkommen ind i vores scan/print univers af fantastisk udstyr som højkvalitets printere fra de mest pålidelige mærker på markedet som bl.a. Brother, Epson, Canon og HP. Vi byder ikke kun på printere, men også brugervenlige scannere til alle salgs scanningsopgaver og også disse er fra anerkendte mærker, hvor kvaliteten er helt i top. Hvis du har brug for udstyr til dine printere/scannere/kopimaskiner så har vi ikke kun et stort udvalg af officielle blæk og toner, men også printerpapir i topkvalitet i forskellige størrelser og papirformater til bl.a. dokumenter, billeder og mere. 

Hvis du har behov for at opgradere kontoret, finder du flere kontorartikler såsom makulatorer og multifunktionsprintere, men du finder også lamineringsmaskiner og et hav af alt muligt andet i vores scan/print kategori der trækker sig udover alle områder du kan forestille dig når det kommer til scannere og printere.

Træd ind i vores scan/print univers og find alt du skal bruge til dit kontor hos Føniks Computer!