Her hos Føniks Computer har vi alt i udstyr og tilbehør til print og scan til skarpe priser. På denne side finder du vores udvalg af printerservere og løsninger til printernetværk. Vores udvalg består af en lang række af markedets mest anerkendte mærker, blandt andre Edimax, Lexmark og Epson, så du får kvalitet i verdensklasse når du handler hos os. Står du og mangler en printerserver til dit netværk i virksomheden eller hjemmet, så kan du her finde både trådløse samt traditionelle printerservere med kabel. Se nærmere på vores sortiment nedenfor og find netop den model, der passer til dine behov og ønsker.

Resultater: 65
Resultater: 65


loader

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en printerserver?

En printerserver er en enhed, der bruges til at dele en printer mellem flere brugere i et netværk.

Hvordan tilslutter jeg min printer til en printerserver?

Du tilslutter simpelthen printeren til printerserveren ved hjælp af en USB-kabel.

Hvordan giver jeg rettigheder til printeren til mine brugere?

Du kan administrere rettigheder og adgang til printeren vha. den medfølgende software eller webgrænseflade på printerserveren.

Hvor mange brugere kan tilgå printeren via en printerserver?

Antallet af brugere, der kan tilgå printeren, afhænger af printerserverens kapacitet og konfiguration.

Kan jeg tilføje flere printere til én printerserver?

Ja, det er muligt at tilføje flere printere til en printerserver, så længe kapaciteten tillader det.

Fungerer printerserveren med alle typer printere?

Printerserveren fungerer med de fleste USB-printere.

Er det svært at sætte en printerserver op?

Det er nemt at sætte en printerserver op. Der medfølger ofte en brugervejledning, og installationen kan typisk gennemføres på få minutter.

Del din printer med flere brugere ved hjælp af en printerserver

En printerserver gør det nemt at dele en printer mellem flere brugere i dit netværk. Med en printerserver forbinder du blot printeren til dit netværk og giver adgang til de brugere, der skal kunne printe. På den måde slipper du for at skulle flytte printeren mellem computere, og du kan nemt administrere rettigheder og adgang til printeren.

Vi har samlet et stærkt udvalg af det bedste inden for printerservere i højeste kvalitet her på siden, hvor du nemt kan kigge rundt for at finde den model der passer til dine ønsker og behov. Er du interesseret i en trådløs printerserver eller bluetooth printerserver, så kan du nemt finde disse lige her hos os. Vi har også printerservere til netværk, så du nemt kan tilkoble alle på netværket til din printer uden problemer. Så kig endelig vores udvalg igennem for at finde den rette printerserver for dig.

Har du spørgsmål til vores udvalg af printerservere, så kan du altid tage kontakt til vores kundeservice der sidder parate på mail, telefon eller chat, som ser frem til at rådgive dig med dit køb eller besvare eventuelle spørgsmål du måtte have! Du finder vores kontaktinformation helt øverst på siden. 

Køb alt inden for scan/print hos Føniks Computer

Føniks Computer er eksperter inden for alt der hedder IT & elektronik og dette gælder faktisk også inden for scan/print udstyr til både virksomheder og private. Vi har derfor ikke kun professionel viden omkring scan/print, men vi har også sørget for at samle det bedste inden for dette så du nemt kan tilgå det for at finde det rette scan/print udstyr til dine behov. 

Vi vil derfor gerne byde dig velkommen ind i vores scan/print univers af fantastisk udstyr som højkvalitets printere fra de mest pålidelige mærker på markedet som bl.a. Brother, Epson, Canon og HP. Vi byder ikke kun på printere, men også brugervenlige scannere til alle salgs scanningsopgaver og også disse er fra anerkendte mærker, hvor kvaliteten er helt i top. Hvis du har brug for udstyr til dine printere/scannere/kopimaskiner så har vi ikke kun et stort udvalg af officielle blæk og toner, men også printerpapir i topkvalitet i forskellige størrelser og papirformater til bl.a. dokumenter, billeder og mere. 

Hvis du har behov for at opgradere kontoret, finder du flere kontorartikler såsom makulatorer og multifunktionsprintere, men du finder også lamineringsmaskiner og et hav af alt muligt andet i vores scan/print kategori der trækker sig udover alle områder du kan forestille dig når det kommer til scannere og printere.

Træd ind i vores scan/print univers og find alt du skal bruge til dit kontor hos Føniks Computer!