Her på siden finder du Føniks Computers gode udvalg af Lenovo IdeaPad 3 bærbar pc’er som er det oplagte valg til dig der søger en ny bærbar computer skole, arbejde eller hjemmebrug. IdeaPad 3 er en serie af bærbar computere fra Lenovo, som er både lette og slanke, men som samtidig indeholder kvalitets hardware, der sikrer dig en god ydelse til prisen. Foruden at det er nogle bærbar computere der er pengene værd, så er de også elegante og enkle i design så de passer ind til enhver smag og stil. Føniks Computer tilbyder Lenovo IdeaPad 3 i flere forskellige modeller, størrelser og priser, så du kan være sikker på at finde en bærbar model der passer til dit behov. Se vores udvalg af Lenovo IdeaPad 3 bærbar pc’ere forneden.

Resultater: 21
Resultater: 21Lenovo IdeaPad 3 – masser af bærbar for pengene

Lenovos bærbare har i mange år hørt til i markedets absolutte top, og det er der bestemt mange gode grunde til. Den populære virksomhed er kendt for den høje kvalitet af deres hardware, som samtidig ikke koster hele din opsparing. Lenovo IdeaPad 3 er en serie af bærbare med masser af gode detaljer, solid hardware og et flot design, alt sammen til en meget overskuelig pris. Vi er glade for at kunne præsentere et godt udvalg af Lenovo IdeaPad 3 i forskellige prisklasser. Hvad enten du er på udkig efter en bærbar til jobbet, til familiens hverdagsbrug eller til studierne, skulle der derfor også gerne være en bærbar til dig og dine behov.

Lenovo IdeaPad 3 er slanke og strømlinede, men kan stadig bide fra sig i forhold til ydeevne. De er udstyret med stærke Intel® Core™ eller AMD Ryzen™ processorer, SSD harddisk og mulighed for masser af RAM. Visse modeller er udstyret med Q-Control, en smart kølings-feature, du selv kan indstille. Med Lenovo IdeaPad 3 får du altså masser af kraft og arbejdsevne i en meget let indpakning.

Selv om Lenovo IdeaPad 3 er spækket med gode features og hardware i høj kvalitet, er det samtidig en let og slank laptop. Med en lav vægt og en beskeden tykkelse på omkring de to centimeter er den nem at have med sig i rygsækken. Dette gør den oplagt som studiecomputer, der kan komme med til forelæsninger eller undervisning. Er du pendler eller deler du din arbejdstid mellem hjemmet og din arbejdsplads, er det også nemt at transportere din IdeaPad frem og tilbage. Lenovo IdeaPad 3 har også en god, lang batterilevetid, så du kan arbejde igennem på togturen eller på steder, hvor det er svært at finde en stikkontakt på de dage, hvor opladeren er blevet hjemme på skrivebordet. 

Innovation og smarte detaljer fra Lenovo

Lenovo IdeaPad 3 er behagelig og praktisk at arbejde på. Nogle modeller kommer med et smart 180° drejeligt hængsel. På denne måde kan du nemt sætte din IdeaPad i forskellige stillinger, og du kan aflaste dine hænder ved at skifte arbejdsstilling eller dreje skærmen, så dine kolleger eller de andre i familien kan kigge med på skærmen. Betyder det meget for dig med et stort skærmbillede, når du arbejder, ser film, gamer eller surfer? Lenovo IdeaPad 3 fås med skærmstørrelser på op til 17 tommer. Lenovo designer desuden deres laptops på en måde, så rammen på computerskærmen er ekstra tynd. Derved kommer skærmen til at gå næsten ud til kanten af computeren. Forholdet mellem skærmbilledet og de omgivende rammer kalder Lenovo selv for Active Area Ratio (AAR), og på Lenovos IdeaPad 3 finder du altid en imponerende høj AAR.

Med IdeaPad 3 fra Lenovo er sundhed og sikkerhed i højsædet

De fleste af os tilbringer dagligt mange timer foran skærmen. Det kan være hårdt for øjnene, kroppen og vores mentale velbefindende. I dag er de fleste computerproducenter heldigvis opmærksomme på disse problemer. Der er i de seneste år udviklet mange teknologiske løsninger, der kan afhjælpe nogle af de belastende effekter ved vedvarende skærmarbejde. Det gælder også IdeaPad 3 fra Lenovo, hvor du finder forskellige smarte features. Lenovo Eye Care kan blandt andet indstilles til at reducere mængden af blåt lys fra skærmen. Dette kan reducere risikoen for belastning af øjnene og være mere behageligt at arbejde ved, især ud på aftenen, hvor det naturlige lys er mindre. Du finder også støjreduktion i flere modeller af Lenovo IdeaPad 3, som kan reducere baggrundsstøj, når du er med i videomøder og lignende. Det kan mindske trætheden i hovedet og skabe ro i sindet, at du ikke skal koncentrere dig så meget for at høre noget under møder osv.

Cybersikkerhed og tryghed er uvurderlige i vores digitale tidsalder og det er områder, som Lenovo tager alvorligt. Med Lenovo IdeaPad 3 får du et smart, indbygget kameradæksel, som kan dække din kameralinse. På denne måde kan du slippe for ubehageligheder og indtrængen i dit privatliv gennem dit bærbare kamera. Vil du se mere om de smarte features i vores udvalg af Lenovo IdeaPad 3, anbefaler vi dig at klikke dig ind på produktsiderne for de enkelte modeller, hvor vi fortæller meget mere om størrelse, hardware og andre detaljer.

Lenovo leverer en bærbar computer der er perfekt for den studerende 

Som studerende er det vigtigt at have en effektiv bærbar computer der kan håndtere de kontorprogrammer og studieprogrammer du skal bruge for at få hverdagen til at fungere, derfor har Lenovo også sørget for at skabe en bærbar der netop kan gøre dette. Du får en funktionel bærbar pc med IdeaPad 3 fra Lenovo, der sørger for at du kan køre de programmer du har brug for til studiet og i din fritid uden problemer ved at have 8GB RAM tilgængelig, så du kan have flere programmer kørende på en gang uden at de halter efter. 

Alt efter hvilken model du er interesseret i, så er der også rigelig med lagringsplads hvor du kan have 256 GB til 512 GB SSD. Så du har rigelig med plads til dine studienoter, studiebøger og meget andet. Du kan selvfølgelig også bruge din IdeaPad 3 til andet end studiet, når du er derhjemme og vil slappe af, vor dens skærm perfekt kan vise dine favorit serier. 

Med dens størrelse fa 15.6’’ og 17’’ kan du vælge hvilken der passer til dine behov, om det er en studie computer eller en bærbar til derhjemme.

Køb din næste Lenovo IdeaPad 3 hos Føniks Computer

Føniks Computer har som altid et godt udvalg af Lenovo IdeaPad 3 bærbar computere, hvor vi altid sørger for at holde øje med de helt nyeste udgivelser af bærbare fra Lenovo. Så du kan altid være sikker på at finde en Lenovo IdeaPad 3 i vores sortiment, hvor du helt klart kan være sikker på at finde en bærbar der passer til præcis dine ønsker og behov for kvalitet, design og ydeevne. 

Hvis du har fundet en IdeaPad 3 som du er interesseret i, men du stadig har nogle spørgsmål til bærbar-serien eller den individuelle models specifikationer er du mere end velkommen til at tage kontakt til Føniks Computer kundeservice. Du kan skrive en mail, ringe til os eller chatte med os i vores chatbox her på siden, hvor vi altid står klar til at vejlede dig. Foretrækker du personlig rådgivning face-to-face, så må du også hjertens gerne komme forbi en af vores fysiske butikker i Aarhus eller København. Her vil vi gladeligt hjælpe dig.