Laptop banner.


Går du og leder efter et godt laptop tilbud? Så er du kommet til det helt rigtige sted! Hos Føniks Computer har vi et stort udvalg af laptops til absolut alt. Uanset om du vil game, om det er en laptop til hverdagens strabadser, hvorvidt du skal bruge en PC til skolen eller om det er erhvervslivet der kalder, så har vi noget, der passer til dit behov. Så se dig om her på siden, hvis du skal have en ny laptop. Vi har alle de mest populære mærker og serier, så det er altid nemt at finde noget godt!

Resultater: 1474
Resultater: 1474


loader

Oftede stillede spørgsmål angående laptops

Er der noget du gerne vil vide angående laptops, eller har du spørgsmål til en bestemt model, eller måske en serie? Vi foreslår hurtigt at tjekke vores ofte stillede spørgsmål – måske kan du hurtigt finde svar på det, du gerne vil vide.

Ellers kan du læse videre her på siden, hvor der er rigtig meget information om laptops. Hvis det ikke lige er din stil, så vil vores kundeservice med glæde hjælpe dig. Én ting er helt sikker, og det er, at vi nok skal hjælpe dig med at finde den perfekte laptop!

Hvor meget koster en god computer

Det kommer an på, hvad du skal bruge den til. Skal du blot bruge en bærbar PC til studiet eller hverdagen, så kan 2.000 til 4.000 kroner ofte klare sagen.

Hvad koster en gaming laptop?

En gaming laptop koster mindst 7.500 kroner, men ofte er det bedre at købe en dyrere model imellem 10.000 og 15.000 kroner. Skal du bruge en rigtig kraftfuld model, så kan de også koste helt op til 47.000!

Kan man bruge en tablet som computer?

Langt hen ad vejen kan en tablet godt bruges som en computer. Vil du dog gerne have fuldt udbytte af både tablet og laptop, så overvej en 2-i-1 model, for eksempel en Lenovo IdeaPad Flex.

Find din nye laptop hos Føniks Computer

Leder du efter en ny laptop? Der er rigtig mange på markedet, og her hos Føniks Computer har vi et bredt udvalg til ekstremt gode priser. Det handler bare om at se sig lidt omkring.

Hvad end du leder efter et godt laptop tilbud til studiet, en trofast maskine til hverdagen, en exceptionel bærbar computer til arbejdspladsen eller den fedeste gaming laptop, så kan du finde det i vores sortiment.

Alt du behøver at gøre, er at finde ud af, hvad dit behov er, når det kommer til en ny laptop. Det kan dog være nemmere sagt end gjort. Vi foreslår derfor at overveje, hvad du skal bruge en laptop til, og om der er et bestemt mærke, som du bedre kan lide end andre.

Eventuelt gennemgår vi herunder lidt forskellige mærker, samt forskellige typer af laptops. Det er helt sikkert, at din nye laptop venter lige rundt om hjørnet. Sådan er det, når man befinder sig hos Føniks Computer.

Brands

Er der et bestemt brand, som du bare foretrækker frem for et andet? Der er hård konkurrence og mange goder mærker at vælge imellem, så vi har selvfølgelig sørget for, at vi har et bredt udvalg af laptops fra alle de bedste brands på markedet!

Du kan helt sikkert godt finde andre mærker af laptops hos os, men nedenstående er de mest populære, og det er helt klart dem, vi foreslår først og fremmest at kigge på.

Hvis du ikke er enorm fan af et bestemt mærke, og egentlig også selvom du er, så er det stadig smart at overveje ikke bare brand, men også hvad du skal bruge en laptop til. For selve formålet med din nye laptop kommer ofte til at afgøre modellen, og dermed også prisen.

Vælg den rigtige laptop til hverdagen

Er du typen der skal have betalt regningerne, sendt et pair mails og måske gerne vil browse de sociale medier og andre sider på nettet? En bærbar computer kan nemt og bekvemt bruges til dagen og vejen, og for mange det er en nødvendighed. Til dette formål kan du heldigvis slippe afsted med en billig en af slagsen!

Denne type af laptop er selvfølgelig en af de mest udbredte, hvilket også betyder, at der er rigtig meget at vælge imellem. Hvis du gerne vil have et godt laptop tilbud, så foreslår vi dog at se på modellerne i følgende kategorier:

Alle disse laptops er utroligt gode til både hverdagsbrug og det gængse kontorarbejde. Bevares, så er Latitude mest lavet til erhverv, men har du brug for en holdbar Laptop, så du er helt sikker på, at den kan tåle nogle knubs.

IdeaPads, Aspire og VivoBook er til gengæld de helt normale valg af laptop til din hverdag. Ved disse serier får du et laptop tilbud til en enormt god pris, samtidig med at den kommer til at yde godt i mange år fremefter. De fleste af dem kan også sagtens håndtere en smule let gaming.

Vil du alligevel gerne have en laptop der kan en smule mere, så kan du overveje at se på en Lenovo IdeaPad 5. De minder meget om 3'er serien, men de har bare lidt mere at byde på.

Gaming laptop – se efter det her

Gaming er blevet ekstremt populært, og det betyder også, at der altid et et stort udbud efter gode laptops til gaming. Hos Føniks er vi selv nørder af karat, og vi elsker både teknologi og gaming. Derfor har vi selvfølgelig også sørget for at have et stærkt udvalg af gaming laptops.

Laptops til gamere er dog lige så forskellige, som alle de forskellige computerspil der findes på markedet. Det kan derfor være noget sværere at vælge en af disse i sammenligning en laptop til hverdagen. Alle gaming laptops er dog ikke lavet ens, og vi foreslår derfor især disse kategorier:

Lenovo Legion er det populære valg, når det kommer til gaming laptops. Der er både fanfavoritterne Lenovo Legion 5 og Lenovo Legion 5 Pro, men hvis du ønsker dig ydeevne ud over det sædvanlige, så står Lenovo Legion 7 klar og parat til at tage imod dig.

Acer Predator og ASUS ROG er også helt perfekte, hvis du gerne vil have en yderst avanceret laptop til gaming. Her får du saft og kraft for pengene, da disse modeller altid er udstyret med yderst moderne high-end hardware.

De mest avancerede modeller kræver dog en vis investering. Vil du derfor gerne have et godt laptop tilbud, så er Lenovo LOQ og ASUS TUF laptops rigtig gode muligheder. Disse serier er skabt med et ét formål: muligheden for fantastiske gamingoplevelser, alt imens købet på ingen måder sprænger budgettet.

En bærbar computer kan hurtigt blive din faste kompagnon, når det kommer til at game. Hvor som helst og når som helst, står de klar til at hjælpe. Alt du skal gøre, er at investere i en ny bærbar computer.

Overvej hardwaren

Men hvordan ved du lige præcis, hvilken laptop du skal vælge til gaming? Selvfølgelig er det altid fornuftigt med et populært valg, men der er én helt sikker og ekstremt god måde at vælge på.

Først Googler du dig frem til kravene på de computerspil, du gerne vil kunne spille på din nye laptop. Det vil ofte være grafikkort/GPU, processor/CPU, RAM og SSD du skal kigge på.

Herefter kan du tjekke vores forskellige modeller af laptops, indtil du finder en, der passer helt perfekt til dine behov. Eventuelt er der også altid mulighed for, at du kan spørge vores kundeservice til råds. Vi har nemlig rigtig godt styr på, hvilke af vores laptops der er gode til hvilke computerspil.

Laptops til erhvervsbrug

Har I egen virksomhed og har brug for en eller flere laptops? Det er trods alt meget normalt i erhvervsmiljøet, at der er behov for laptops på arbejdspladsen, men det kan sagtens være, at I skal bruge flere forskellige alt efter formål. Det er derfor især fornuftigt at kigge på mulighederne fra følgende producenter:

  • Lenovo
  • Dell
  • HP

Disse tre producenter har i mange år været kendt for det høje niveau på deres laptops til arbejdsregi. De er derfor altid værd at se igennem, hvis I leder efter et bredt udvalg til gode priser.

Lenovo

Det helt oplagte valg fra Lenovo er deres serie af ThinkPads. De er specielt designede til erhvervslivet, og det er nogle af de klart bedste og mest populære laptops, når det kommer til dette formål.

Derudover er der også mange forskellige serier, alt efter hvad I skal bruge, og hvad budgettet er. De fleste af dem er bare ekstremt gode arbejdsmaskiner, men X, X1 Carbon, og Z har alle ekstremt stærk hardware, og kan bruges til nærmest hvad som helst.

Eventuelt er IdeaPads også gode på arbejdspladsen, hvis det er blot er alment kontorarbejde, som det handler om. Laptops fra ThinkPad serien er dog klart at foreslå, hvis der skal gang i tunge programmer eller arbejdes med grafik.

Dell

Er det en gængs laptop til kontorarbejdet fra Dell, så er det igen Latitude serien, som I skal have fat i. Ellers er det helt populære valg en Dell XPS. De har kraftfuld hardware og findes i mange forskellige smarte modeller – helt perfekte når der skal laves meget forskelligt.

Hvis I i den grad har brug for at køre tunge programmer, og ydeevnen på laptoppen skal være fuldstændig kompromisløs, så er det Dell Precision, som I vil have fat i. Disse laptops er lavet til at yde, når der virkelig skal ske noget. Med den nyeste hardware på markedet blæser disse modeller hvert et problem væk.

HP

HP har ligeledes mange fantastiske muligheder, når I leder efter laptops til firmaet. Hvis man ser udbuddet af EliteBooks, ProBooks og ZBooks, løber man aldrig tør for gode muligheder. Der er noget for hvem som helst, og det er altid værd at se vores udvalg igennem fra denne kendte producent.

Bliv erhvervskunde hos Føniks Computer

Hvis jeres firma har tænkt sig at investere i laptops fra os, så foreslår vi altid at se på muligheden for at blive erhvervskunde. Det kan hurtigt give jer mange fordele, og det gør det meget nemmere for os, når vi skal guide og hjælpe jer i den rigtige retning baseret på jeres behov.

Overvej en Chromebook

Skal du blot bruge en laptop til det mest fornødne? Så kan du med fordel overveje en Chromebook. Denne type laptops er især brugte til studiebrug, men så længe du ikke skal bruge din laptop til andet end at skrive, tage noter, sende mails, browse nettet og lignende, så er det helt perfekte.

Derudover er Chromebooks ofte utroligt billige. Det er derfor det perfekte laptop tilbud til dig, der skal bruge en billig maskine, og ikke har brug for, at den har det stærkeste og mest moderne hardware.

Miljøvenlige muligheder

Prøver du at tænke grønnere i din hverdag? Kan du, som alle andre, godt lide at spare penge? Hos Føniks Computer kører vi et koncept, der tillader dig at gøre begge dele på samme tid! Vi kalder det Refurbished, fyldt med produkter fra upcycle it.

En refurbished bærbar er det bedste laptop tilbud, du får i dag. Det er brugte laptops, der er blevet godt renset, har fået skiftet dele ud og helt generelt har fået nyt liv. Tilbage har du et utroligt billigt produkt, der stadig har en ekstremt høj ydeevne, og ofte blot et par ridser og en smule nedsat batterilevetid.

Det er det perfekte valg til dig, der gerne vil have en billig laptop, samtidig med at du gerne vil slå et slag for miljøvenlighed. Tænk grønt når du tænker på en bærbar PC. Tænk refurbished.

Har du spørgsmål? Kontakt vores kundeservice

Er du i tvivl om noget som helst angående laptops? Hvad end det handler om vores udvalg, en bestemt model, hvad du skal vælge eller noget helt andet, så er står vi altid klar til at hjælpe dig. Vores kundeservice er nemlig eksperter, når det kommer til at guide dig indenfor verdenen af laptops.

Du kan altid ringe til os i vores åbningstid, så tager vi gerne en snak med dig. Ellers er det bare at skrive en mail, eller at skrive en besked i chatten her på siden. Så skal vi nok komme tilbage til dig og dine spørgsmål så hurtigt som muligt. Når det handler om en ny bærbar computer, så står vi hos Føniks altid klar til at hjælpe!