Resultater: 7
Resultater: 7


loader

Dell XPS – bærbaren til dig

En god bærbar er vigtigere end aldrig før. Der er utroligt mange, der har en tralv hverdag, hvor mobilitet og tilgængelighed ofte er nøgleord. Uanset om erhvervslivet presser eller du blot vil have noget fra hånden derhjemme, så er den rigtige laptop en sikker vinder.

Dell XPS er bærbaren til dig, der har brug for en kraftfuld maskine med avancerede funktioner, samtidig med at den er elegant og letvægtig nok til at tage med på farten uden problemer.

Hovedsageligt bruges Dell XPS i erhvervssammenhæng, men de er også blevet populære i privaten, da de er gode og pålidelige laptops, der især viser deres effektive sider, hvis man godt kan lide kreativt arbejde.

Kort sagt, så er der én type af Dell bærbar, som vi altid vil foreslå, og det er en Dell XPS. Det er favoritvalget fra Dell, og det er ikke uden grund.

Tre forskellige muligheder

Når du er ude efter en ny Dell XPS, så er der tre oplagte muligheder, som man først og fremmest bør se på. Der er trods alt tale om serie af bærbare, hvor der er forskellige muligheder alt efter dit behov.

  • Dell XPS 13
  • Dell XPS 15
  • Dell XPS 17

Især de to første er populære valg, men det er alle enormt gode computere, der har deres gode navn og høje ydeevne tilfældes. Der er dog lidt forskel på dem, for ellers var der jo ingen grund til at have forskellige versioner.

Dell XPS 13

En af de mest populære modeller, du kan få fat i, er en Dell XPS 13. Her får du en 13 tommer skærm i en lille og kompakt maskine, der er ekstremt nem at have med sig rundt. De fylder intet, og de vejer kun omkring 1,5 kilo.

Samtidig får du stadig god ydeevne for pengene, og en skærmkvalitet uden lige. Dell XPS 13 2 i 1 er også de eneste modeller, der både kan bruges som bærbar og laptop. Disse modeller er derfor oplagte til dig, der gerne vil bruge begge dele.

Dell XPS 15

Dell XPS 15 er også en af de mest populære modeller. Her får du i stedet en 15 tommers skærm, og ofte vil en Dell XPS 15 have et dedikeret grafikkort, i stedet for et integreret som der oftest findes i Dell XPS 13.

Den større skærm, der ofte har en højere opløsning på helt op til 4k, samt det dedikerede grafikkort betyder, at en Dell XPS 15 er helt perfekt, hvis der skal laves grafisk arbejde. Om det er videoredigering, databehandling eller endda gaming i ny og næ, så er det her en laptop der kan klare sagerne.

Dell XPS 17

Storebroderen over dem alle er Dell XPS 17. Med en 17 tommers skærm i fantastisk kvalitet og en ekstremt høj ydeevne er det her toppen af poppen, når det kommer til Dell XPS modellerne.

Her er det dog værd at huske på, at denne model også vil være den klarts største, og dermed tungeste, samt den dyreste. Sådan er det, hvis man skal bruge det bedste af det bedste.

Derfor er Dell XPS et favoritvalg

Hvis du skal bruge en bærbar computer, der kan klare et hav af forskellige opgaver, så er en Dell XPS et af de bedste valg, du kan tage. De er et favoritvalg til både arbejdet og hjemmet, og det er fordi, de har så mange gode punkter.

  • Flot design
  • Lav vægt
  • Høj ydeevne
  • Fantastisk skærmbillede
  • 2-i-1 muligheder
  • Lang batterilevetid

Uanset om du skal i gang med at lave content, grafisk design på højt niveau, have gang i et simuleringsværktøj eller arbejde med komplicerede data, så er Dell XPS altid klar til at hjælpe. Og selvfølgelig kan de også klare alle de nemme opgaver.

Skønt design

Det er altid rart at have en bærbar, der har et flot design, og det må vi i den grad sige, at man får med en Dell XPS. Dell XPS har et slankt, gråt ydre der skjuler et en flot skærm med en smal ramme, samt et stort tastatur. De har derfor et professionelt look, som du kan vise frem over alt.

Let som en fjer

Langt de fleste modeller af Dell XPS er nemme at have med sig rundt, fordi de vejer virkelig lidt. Dette letvægtsdesign gør dem dem utroligt mobile, hvilket er perfekt til dig, der hele tiden skal have din laptop med. Så kan man altid få arbejde fra hånden.

Kraftfulde specifikationer

Dell XPS er det perfekte valg, hvis du har brug for en arbejdsbærbar med en høj ydeevne. De har ofte nogle af de nyeste generationer af Intel Core processorer, rigelige mængder af RAM og en rummelig SSD til at opbevare alt dit arbejde.

Er det nødvendigt med et stærkt grafikkort, så behøver du heller ikke bekymre dig. Flere af modellerne har kraftfulde NVIDIA GeForce RTX GPU'er at gøre med, så du sagtens kan få 3D-rendering og andet krævende grafisk arbejde fra hånden.

Professionelt skærmbillede

Arbejde med grafik og content kræver ofte et skærmbillede i høj kvalitet. Opløsningen skal være høj, og farvespektrummet skal være flot og præcist, så man kan se, hvad det er, man har med at gøre.

Her byder Dell XPS dig ligeledes på det bedste af det bedste. Med højkvalitetsskærme på op til 4k opløsning samt et bredt og klart farvespektrum, så får du ikke en bedre laptop til visuelt arbejde. Det er drømmen for dig, der laver grafisk arbejde eller content.

Dell XPS 13 2-i-1

Til kreativt arbejde er det ofte fedt, hvis man både har en laptop og en tablet. Du kan dog også nøjes med en Dell XPS 13 2 i 1. Disse smarte 2-i-1 maskiner fungerer som både en bærbar PC og en tablet på samme tid, så du virkelig kan slå kreativiteten løs.

Lang batterilevetid

En bærbar computer er ikke meget værd, hvis den ikke kan klare sig længe uden strøm. I så fald ville en stationær jo have nærmest det samme.

Derfor har Dell XPS altid en rigtig god batterilevetid, så du sagtens kan sidde med dem i mange timer ad gangen, uden at du behøver at finde en stikkontakt. Møder, ture i toget, strømsvigt – intet kommer til at stå i vejen for dig og din Dell XPS.

Dell XPS til erhverv

Har I eget firma, og skal I bruge en ellere flere Dell XPS? Vi hjælper jer rigtig gerne ikke bare med købet, men også med at vælge de helt rigtige modeller. Det er dog klart nemmest, hvis I bliver erhvervskunde hos Føniks Computer.

Det giver en unik mulighed for, at vi kan skabe et seriøst samarbejde med jer, og vi kan også byde på meget andet end bærbare – hvad end det handler om rådgivning eller salg.

Har du nogen spørgsmål?

Dell XPS er avancerede maskiner, og vi har intet imod at svare på spørgsmål, hvis du har nogen. Alt du behøver at gøre, er at tage fat i vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonen, på mail og i chatten på vores hjemmeside. Hvis du mangler en Dell XPS, så er vi altid klar til at hjælpe.