Her finder du vores produktudvalg af bærbare fra Dells Latitude serien. Skal du bruge en arbejdsbærbar der kan håndtere alle de opgaver du forlanger af den, bør du tage et kig på udvalget nedenfor. Med en Latitude bærbar fra Dell har du at gøre med en af markedets mest praktiske og håndterlige bærbare, der samtidig er designet med henblik på arbejdsopgaver og studiet. Den populære bærbar serie udgøres af mange forskellige modeller i adskillige prisklasser og du vil helt sikkert også kunne finde den helt rette Latitude bærbar her hos os. Se derfor nærmere på serien nedenfor og find din næste bærbar hos Føniks Computer.

Resultater: 46
Resultater: 46


loader

Dell Latitude serien til hverdag og erhverv

Blandt de stilsikre modeller fra Dell Latitude serien, finder du nogle af de letteste og slankeste bærbare computere fra Dell til dato. Deres diskrete størrelse og lave vægt gør det muligt at have dem med overalt, hvilket selvfølgelig er til gavn for mange, der er meget på farten. Med en uovertruffen lang batterilevetid og spildsikret tastatur, er Dell Latitude serien det helt rigtige sted at søge, når du leder efter en driftsikker bærbar til arbejdet eller til hjemmekontoret. Bærbare computere fra Dell Latitude serien kombinerer det æstetiske med det funktionelle på smagfuld og innovativ vis. Resultatet er en række særdeles indbydende og vel præsterende maskiner, der passer til langt de fleste firmaprofiler. Som mange andre af Dells bærbarserier, kan Latitude også fås i flere forskellige prisklasser med varierende specifikationer.

Er det en budgetvenlig og simpel bærbar du skal bruge, til mindre arbejdsopgaver så kan du finde en række passende modeller på denne side. Skal du derimod bruge en avanceret bærbar med hardware i topklasse så kan Dell også her imødekomme dine behov. Hvad end du kunne tænke dig 6. generations Intel Core i7 processor, touchskærm i fuld HD, eller tablet funktion så er denne bærbarserie ikke til at komme udenom. Benyt gerne vores søgefunktion til højre på siden og vælg blandt andet din ønskede processor type, harddisk type, GPU og meget mere. Uanset din foretrukne model, får du en hårdfør, elegant og alsidig bærbar med Dells Latitude serie og vi tilføjer regelmæssigt de nyeste modeller til vores udvalg. Har du spørgsmål i forhold til sortimentet, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. 

Dell Latitude-serien giver dig bærbar computere med en helt masse muligheder 

Med en bærbar pc fra Dell i Latitude-serien får du en af branchens mest intelligente og sikre arbejdscomputere med indbygget kunstig intelligens (AI) der giver maksimal udbytte af kvalitets hardware til priser der passer dertil. 

Du får nogle fede samarbejds- og tilslutningsmuligheder med Latitude-serien der byder på Intelligent Audio Elimination hvor den kan eliminere baggrundsstøj fra alle deltagere i et konferenceopkald med neural støjannullering. Det er smart hvis du ofte har konferenceopkald eller skal have online møder med kollegaer, kunder, samarbejdspartnere og mere. Dine online samtaler og opkald bliver også endnu bedre af at Dell har indbygget FHD IR-webkameraer med to sensorer og tidsmæssig støjreduktion - du kommer til at lyde bedre og se bedre ud i alle dine opkald. 

Med Dell Latitude får du en laptop der har en stærk ydeevne, da du har en bærbar pc der er finjusteret ned til den sidste detalje for at skabe en bærbar der er i perfekt balance med dens ydeevne, køling og batteri. Dell har tænkt på det hele med deres Dell Optimizer, som sørger for at din bærbar er helt i top når du arbejder på den. 

Dell byder ikke kun på en bærbar med høj ydeevne, gode kølings muligheder, levende farver på skærm og reduceret blåt lys, men også en smuk og stilren bærbar man kan være stolt af at vise frem hvis man er pendler. Den er enkel og elegant, og så er den tynd og let. Den er derfor også oplagt til at tage med sig på farten, da den ikke vejer eller fylder for meget i din taske. Størrelserne på modellerne i Latitude-serien varierer også, så du kan finde en bærbar der er både 13’’ og 15.6’’. 

Se vores store udvalg af Latitude-serien her på siden, hvor du kan se de specifikke specifikationer inde under hvert produkt så du er sikker på at du finder den helt rigtige bærbar computer der passer til dine behov. 

Almindelig bærbar computer vs. en 2-i-1 bærbar computer 

Dell byder på flere forskellige stærke bærbar computere i deres Latitude serie, hvor du selvfølgelig har valget mellem en helt almindelig bærbar computer eller en 2-i-1 hybrid bærbar. Uanset hvilken model af Latitude-serien du er interesseret i, så er de alle selvfølgelig af samme gode kvalitet og kan byde på deres eget, når det kommer til specifikationer. Men det er selvfølgelig godt at tænke over hvilke behov man har og om man vil have en almindelig bærbar eller en hybrid bærbar. 

Med en almindelig bærbar fra Dell, så du som altid en bærbar der kan noget, som fungerer rigtig godt og som ser elegant og enkel ud. Det er det sikre valg hvis alt du skal bruge din bærbar til er almindelig arbejde, men hvis du er interesseret i at kunne bruge din bærbar som en tablet så vil deres 2-i-1 bærbar computer være det oplagte valg. 

En Dell Latitude 2-i-1 bærbar pc er oplagt til dig der vil have fleksibilitet og forskellige muligheder for at arbejde på, hvor du hurtigt kan skifte mellem almindelig bærbar brug og tablet brug. Med tablettens touchskærm funktion får du uanede muligheder for at lave håndskrevne noter, tegninger, grafer og andet i dine noter. 

Om du skal vælge en almindelig bærbar eller en 2-i-1 bærbar kommer altså helt an på dine behov og ønsker. Du bør derfor undersøge nærmere hvilke specifikationer du gerne vil have i din fremtidige bærbar og hvilke der er nødvendige for at du kan arbejde produktivt og effektivt. 

Bæredygtigheden er helt i top hos Dell 

Flere af bærbar modellerne i Latitude-serien fra Dell er skabt med omtanke på miljøet og er derfor bæredygtige. De er perfekte til dig der interesseret i genbrug og bæredygtighed, og som er interesseret i at hjælpe miljøet på flere niveauer i din dagligdag. Genbrugsmaterialer går igen i flere dele af deres bærbare. For eksempel har Dell har skabt emballage til deres Latitude bærbare der er skabt af genbrugsmateriale og selve Latitude bærbarene er udviklet med biobaseret plastik fra havet. Alle bærbarene i Latitude-serien fra Dell er EPEAT Gold-registrerede og de opfylder derfor også kriterierne sat frem fra Global Electronics Council. 

Så Latitude fra Dell kan være et oplagt og godt valg for dig der interesserer sig for bæredygtighed og gerne vil have elektronik hvor omtanke på miljøet har været en del af produktionen. 

Køb din næste Dell bærbar computer hos Føniks Computer

Har du nogle spørgsmål til en af vores Dell Latitude bærbare kan du kontakte vores kundesupport i en af Føniks Computers fysiske butikker i henholdsvis Aarhus og København, hvor de står parat til at give dig personlig rådgivning så du vælger den helt rigtige bærbar for dine behov. Hvis du ikke har muligheden for at komme forbi en af vores butikker kan du også kontakte vores kundesupport over mail, telefon eller chatten her på siden, så står vi også mere end parat til at hjælpe dig.