Lenovo ThinkPad X-serie letvægts Ultrabooks

Er du ude efter en sand all-around Ultrabook, der kan håndtere langt de fleste arbejdsopgaver så bør du tage et kig på udvalget nedenfor. Med Lenovo ThinkPad X-serien har du at gøre med en bærbar i absolut verdensklasse. X-serie ThinkPads fra Lenovo kan fås både med og uden touch skærm. Alle modeller har strømbesparende men kraftige Intel Core processor, tilpasningsdygtigt tastatur og meget mere. Derudover er serien kendt for en imponerende lav vægt og et hårdført, men elegant design, så skal du bruge en Ultrabook til arbejde og underholdning mens du er på farten, er dette stedet for dig. Vi kan tilbyde dig flere forskellige modeller fra Lenovo ThinkPad X serien så se nærmere på hele udvalget nedenfor og find den model der passer til dine ønsker og behov.

Resultater: 56
Resultater: 56


loader

Lenovo ThinkPad X - Prisbelønnet ultra tynd bærbar

Hos Føniks Computer er vi glade for at kunne præsentere Lenovos X serie af letvægts Ultrabook, der er en prisbelønnede bærbare udover det sædvanlige. Med sit elegante design og ekstrem lave vægt, er en X-serie ThinkPad nem og praktisk at transportere. Derfor er den naturligvis også et hit blandt professionelle, der godt kunne tænke sig at få lidt arbejde fra hånden på farten. Da serien er fremstillet i kulfibermaterialer er de dog derfor ikke blot lette, men også hårdføre og slidstærke, hvilket kun gør dem endnu mere praktiske at have med sig.

Fantastisk hardware i en ThinkPad X pc

Lenovo ThinkPad X-serien er i kraft af de praktiske kvaliteter, samt de stilrene og elegante designvalg, som skabt til erhvervslivet. Dertil kommer naturligvis de imponerende hardware komponenter. Specifikationerne varierer fra model til model så uanset dit budget og behov, kan du sikkert finde en passende X-serie Ultrabook, her på siden. I den mere avancerede ende finder du blandt andet Intel Core i7 processorer, DDR4 RAM, SSD med rigelig plads, samt en fantastisk billedkvalitet i form af WQHD skærme. Mange skærme er i den forbindelse også udstyret med touch teknologi. Så skal du bruge en 10-punkts berøringsskærm, kan Lenovo også her imødekomme dine behov. Adaptivt tastatur der tilpasser sig efter hvilket program der bruges, RapidCharge batteri med en levetid på mange timer og ikke mindst det patenterede kølingssystem der giver en stabil performance. Med Lenovos ThinkPad X serie får du design, hardware og funktionalitet til en yderst skarp pris.

Lenovo 2-i-1 bærbar - få en tablet med i købet

2-i-1 bærbar konceptet er virkelig smart, og noget vi er meget begejstrede for her hos Føniks. Når du køber en Lenovo ThinkPad X-serie, så får du også en tablet med i købet. Det smarte ved ThinkPad X-serien er nemlig, at du både får en bærbar og en tablet i en og samme enhed. 

Du får mulighed for at bruge ThinkPads som en helt almindelig bærbar computer, og du har mulighed for at tage tastaturet af og bruge den som en tablet. Det er virkelig en funktionel feature, som vi her hos Føniks er meget begejstrede for. 

Så kan du nemt bruge din tablet i toget eller på færgen, så du ikke er afhængig af et bord at stille computeren på. Det er smart hvis du pendler frem og tilbage på arbejdet, eller hvis du ofte er på forretningsrejser. Eller du kan bruge computeren som en helt almindelig arbejds pc, når det er mere passende. Men med en 2-i-1 ThinkPad får du en anden frihed, fordi du selv kan vælge hvilken enhed du gerne vil benytte. Det giver dig en anden form for fleksibilitet, fordi du har mulighed for begge dele. 

Vælg en kvalitets computer fra Lenovo ThinkPad

Når du køber din nye bærbar hos Føniks Computer får du altid god service, hurtig levering og garanti fra Lenovo. 

Tegn på din computer med en Lenovo ThinkPad X-serie

Vælger du en af de ThinkPads med touch skærm, får du mulighed for at bruge den til grafisk arbejde. Arbejder du med at fremstille tegninger, plakater eller andet grafisk, får du mulighed for at tilkøbe en Lenovo ThinkPad Pen. Så passer du godt på din skærm, samtidig med at den er virkelig funktionel og nem at tegne med. Du kan selvfølgelig også bruge den til andet end at tegne. Den kan være yderst brugbar, hvis du skal overstrege tekster, fremhæve grafer osv. 

Køb en brugt ThinkPad og spar mange penge

Hos Føniks er vi meget stolte af vores “upcycle it” kategori. Det giver mulighed for at handle bæredygtigt, og samtidig kan du få en yderst funktionel pc til meget skarpe priser. Vores brugte pc’er kommer naturligvis med 3 års garanti fra producenten. 

Vi har altid et bredt sortiment af forskellige modeller fra ThinkPad X-seri. Modellerne og brugsspor varierer, men du får altid en fuld funktionel ThinkPad X-serie computer. Afhængig af hvor mange tydelige brugsspor computeren har, så får de forskellige grades. Er du derfor interesseret i en brugt bærbar fra ThinkPad Lenovo, så skal du overveje hvor meget du vil betale og hvor brugt den må være.

Vi har brugte bærbare med grade A, B og C, hvor dem der scorer A, er dem med mindst brugsspor og mest batterilevetid tilbage. 

Hvilken processor skal jeg vælge til min ThinkPad? 

Først skal vi lige klargøre hvad en processor er. Uden en processor, eller en CPU som det også bliver kaldt, vil computeren ikke fungere, da det er den som er “chefen” i computeren, og får hardware og software til at snakke sammen. 

Hos Føniks Computer forhandler vi ThinkPads med forskellige processer. Vi ved at der forskel på, hvad du skal bruge computeren til. Vi har ThinkPad X-serien computere med intel i3, intel i5 og intel i7. Du kan derfor vælge den processor der passer til dit behov.

Jo højere tal jo hurtigere er computeren. Så skal du bruge en helt almindelig arbejdscomputer er i3 og i5 rigtig gode valg, men skal du køre tungere programmer som kan gøre computeren langsom, anbefaler vi at du vælger en intel i7 processor.

Har du nogle spørgsmål angående ThinkPads? 

Så er du landet det helt rigtige sted. Hos Føniks sidder vores eksperter klar til at hjælpe dig, så du kan vælge den rigtige bærbar fra Lenovo ThinkPad x-serien. Her hos Føniks er vi computernørder, så vi ved selvfølgelig en masse. Den viden vil vi gerne dele ud af, og derfor står vi naturligvis til din rådighed. 

Du kan altid komme forbi vores butikker I Tilst eller Frederiksberg, der står vores dygtige personale klar til at hjælpe dig. Er du mere til at sende en mail eller en chatbesked, så skal du være meget velkommen. 

Handler du ind for en virksomhed, og leder efter gode virksomhedscomputere? Så kontakt da venligst vores erhvervsafdeling, så kan de give dig et fantastisk tilbud på Lenovo ThinkPad x-serien.