Med Lenovos Yoga ThinkPad får du en innovativ Ultrabook der kan bruges som både bærbar og tablet. Det specielle ved denne bærbarserie er at skærmen kan drejes 360 grader rundt på sin akse, hvilket gør den utrolig fleksibel. Dette kombineret med den lave vægt, betyder at du her har at gøre med en Ultrabook der i den grad egner sig til at have med på farten. Med en Lenovo ThinkPad Yoga er du sikret en bærbar med kraftig processor, skarp pris og et gennemgående flot design. Hos Føniks Computer har vi Yoga ThinkPads fra Lenovo i flere varianter så tag et kig på udvalget nedenfor og find den der passer til dine behov.

Resultater: 14
Resultater: 14Du får en innovativ bærbar og tablet i én med ThinkPad Yoga fra Lenovo

Hvad end du har brug for en fleksibel studiebærbar pc til en skarp pris, en kraftfuld arbejdsbærbar, eller en alsidig bærbar computer til underholdning på farten, så er du kommet til det helt rette sted. Føniks Computer tilbyder et fint udvalg af Lenovo ThinkPad Yogas der egner sig til alverdens brug. Dog er de exceptionelle til virksomhedsbrug, især grundet deres holdbarhed og fleksibilitet når det kommer til deres ydeevne og design. 

Med Lenovo ThinkPads kendte driftsikkerhed, en lang række sikkerhedsfunktioner og virksomhedsfunktioner, er ThinkPad Yoga-serien et oplagt valg for professionelle med høje standarder der leder efter en arbejdscomputer af høj kvalitet. 

ThinkPad Yoga-serien fra Lenovo byder på bærbare 2-i-1 arbejdscomputere i flere forskellige prisklasser, der hver har forskelligt men godt hardware. I den mere avancerede ende af ThinkPad Yoga-serien tilbyder Lenovo blandt andet Intel Core i7-processor, DDR4 RAM i 16GB, flotte touchskærme i fuld HD og smarte lyssensorer til omgivelserne. 

Flere af modellerne i ThinkPad Yoga-serien er også udstyret med 8-cellet batteri der giver bærbaren en batterilevetid på op til 8 timer, hvilket er praktisk hvis du vil arbejde eller underholdes på farten, især hvis du ofte pendler frem og tilbage fra arbejdet. Dertil kommer den lave vægt på omkring halvanden kilo, alt efter model, der gør en Lenovo ThinkPad Yoga virkelig nem at have med sig på farten. Dens kompakte design, gør også at foruden den lave vægt så er størrelsen også ideel at have med i tasken. 

Med dens elegante og stilsikre design, byder Lenovos ThinkPad Yoga-serie også på slidstærk og holdbar magnesium-legering der yder god beskyttelse - især på farten. 

Mobiliteten af den bærbar computer forstærkes yderligere af det innovative design af hængslet, der tillader 360 graders fri rotation rundt om skærmens akse. Du kan derfor nemt og enkelt skifte mellem flere forskellige tilstande: 

  • Bærbar

  • Tablet

  • Telt

  • Stand

Du får altså virkelig fleksibilitet for pengene med en ThinkPad Yoga fra Lenovo, da du let kan skifte mellem flere tilstande imens den bærbar pc er af holdbar kvalitet så du uden bekymringer kan tage den med dig på din rejse. 

Har du en særlig model i tankerne og vil du gøre din søgning nemmere så kan du med fordel bruge filterfunktionen her til højre på siden. Derudover er du som altid meget velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice, skulle du have spørgsmål i forhold til særlige modeller af Yoga ThinkPads fra Lenovo eller generelt spørgsmål til arbejdscomputere. 

ThinkPad Yoga er din moderne arbejdscomputer til kontoret og på farten

Med ThinkPad Yoga fra Lenovo får du en alsidig 2-i-1 computer til virksomhedsbrug der er ideel til arbejdet da du har muligheden for at skifte mellem flere tilstande som bærbar, tablet, telt og stand. Du kan derfor arbejde ekstra fleksibelt og produktivt. En ThinkPad Yoga giver dig større mobilitet i hverdagen, og på arbejdet, ved at have flere tilstande at vælge mellem og så har den også en høj ydeevne og et flot design. Det er kendetegnende ved en ThinkPad Yoga fra Lenovo. 

En ThinkPad Yoga er en business laptop der virkelig tilpasser sig til din virksomhed. Du kan ændre tilstanden så den fungerer mest optimalt alt efter hvilket arbejde du foretager dig - om du skal arbejde effektivt og koncentreret i nogle timer og skal bruge en ordentlig skærm med tastatur, eller om du skal samarbejde omkring en enkelt skærm og vise dine kreative visioner til flere. Der kan du bruge den smarte tablet tilstand, hvor alle kan være med til at se på skærmen idet du ‘vipper’ tastaturet om, og så har du en smart tablet ved hånden. 

Med tablet tilstand kan du arbejde smart og effektivt med tablet funktionerne, hvor du kan bruge MultiTouch-skærmen sammen med en Lenovo stylus pen. Du kan signere dokumenter, skrive digitale håndskrevne noter, lave grafisk materiale og meget mere ved at bruge tablet tilstanden sammen med en stylus pen. Dette er især smart hvis dit arbejde skifter mellem kreativt og grafisk arbejde til meget skrivning. 

Den højtydende ultrabook-computer fra Lenovo er skabt til virksomhedsbrug og kraftfuldt arbejde, hvilket også er tydeligt i dens holdbarhed. Denne holdbarhed er testet efter militære specifikationer og kvalitetskrav, så ThinkPad Yoga kan holde til at blive brugt regelmæssigt uden at lide last.

Køb din næste Lenovo ThinkPad Yoga hos Føniks Computer

Føniks Computer fører et fint udvalg af ThinkPad Yoga-serien her på vores side, hvor vi hele tiden holder øje med nye udgivelser, så du altid kan være sikker på at vi har de nyeste ThinkPad Yogas fra Lenovo. Du vil derfor kunne være sikker på at finde en af Lenovos smarte 2-i-1 hybrid ThinkPad Yogas der passer til dine arbejds behov. 

En ThinkPad Yoga er en essentiel arbejdscomputer til dig der har brug for en hybrid computer der kan skifte mellem flere tilstande, som tablet og bærbar, hvor det er vigtigt den også er i høj kvalitet med hardware for at kunne køre kraftfulde kontorprogrammer. Du kan let skifte mellem forskellige arbejdsopgaver, hvor den grundet dens gode processor og RAM, kan køre de programmer du skal bruge både hurtigt og effektiv. 

Se vores udvalg af effektive ThinkPad Yoga fra Lenovo her på siden for at finde din næste kraftfulde og fleksible arbejdscomputer.

Har du spørgsmål til dit køb af Lenovo ThinkPad Yoga? 

Hvis du har spørgsmål eller ønsker vejledning til dit køb af en Lenovo ThinkPad Yoga er du mere end velkommen til at kontakte os. Vores eksperter sidder klar med rådgivning af køb over mail, telefon eller chat. Du er også mere end velkommen til at komme forbi en af vores fysiske butikker i Aarhus eller København, for en mere personlig samtale. 

Er du som erhvervsdrivende interesseret i vores Lenovo ThinkPad Yogas til virksomhedsbrug, så er du velkommen til at kontakte vores erhvervsafdeling på vores mail eller over telefon hvor vi sidder parate med vejledning og tilbudsgivning. Du kan finde disse informationer her

Med Føniks Computer får du en seriøs samarbejdspartner du kan have en tæt relation til, hvor du som erhvervskunde vil få tildelt en kontaktperson, for hurtigere og mere personlig rådgivning.