Resultater: 45
Resultater: 45


loader

Lenovo ThinkPad x1 Carbon – prisbelønnet tynd bærbar

Hvis du leder efter en bærbar computer ud over det sædvanlige, så er Lenovo ThinkPad x1 Carbon serien kommet for at rede dagen.

Disse prisbelønnede bærbare er ikke bare ordinære PC’er, og hos Føniks Computer er vi derfor glade for at kunne tilbyde et stærkt sortiment – ofte med refurbished Lenovo ThinkPad X1 Carbon, hvis du har brug for en bærbar, men stadig tænker på miljøet samt vil have et virkelig godt tilbud.

Der er utroligt meget godt at sige om Lenovo ThinkPad X1 Carbon serien. Det er pålidelige PC’er i en ekstremt tynd og let indpakning, samtidig med at de har en høj ydeevne, er utroligt holdbare og har et regulært hav af tilslutningsmuligheder.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon er altså der perfekte værktøj for dig, der ofte vil have noget fra hånden, imens du er på farten, eller som skal bruge en virkelig effektiv arbejdscomputer – og lad os være helt ærlige, der er ofte en sammenhæng her.

Hvis du synes, at dette udsagn passer på dig, så er Lenovo ThinkPads vejen frem. Det er alsidige bærbare, der er specielt gode til erhverv, og derfor muligvis også er specielt gode til dig.

Køb Lenovo ThinkPad x1 Carbon hos Føniks, eller se udvalget af andre bærbare

Lenovo er et yderst populært brand, når det gælder bærbare computere, og også meget andet hardware. Du kan derfor findeet stort udvalg af bærbare og andre gode sager fra Lenovo lige her hos Føniks Computer. Vi har et bredt sortiment af Lenovo ThinkPad x1 Carbon, men hvis du hellere vil have noget andet, så kan du også se på andre Lenovo bærbare.

Om du så vil have en IdeaPad eller en ChromeBook, så kan du godt være klar på et stærkt udvalg fra Lenovo, og det er alle sammen bærbare i virkelig høj kvalitet. Du kan også se på Lenovo tablets, hvis du går og mangler en pålidelig tablet til hverdagen.

Hardware der forundrer

Bærbare PC’er er som en regel ikke lige så stærke som stationære computere. Det er der heller ikke noget at sige til – stationæren har trods alt en del mere plads i sit kabinet, og det er derfor nemmere at få stærk hardware i et tilgængeligt design. Det er bare nemmere at skabe hardware med den højest mulige ydeevne, hvis det ikke skal være så småt som overhovedet muligt.

Det betyder dog ikke, at moderne laptops er svage. Bevares, en stationær kan altid laves med højere ydeevne, hvis man virkelig vil, men sådan er det bare. Alligevel er moderne bærbare ikke letvægtere. Tværtimod, så er nogen af dem utrolige i deres ydeevne, og det i en sådan grad, at man kan undre sig over, hvordan så meget hardware i topkvalitet kan passe ind i en lille smækker bærbar.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon er en serie af bærbare computere, der i den grad eksemplificerer, at bare fordi computeren ikke fylder særlig meget, så kan den uden problemer udrette store ting.

Med sit elegante, tynde design og ekstremt lave vægt kigger man på Lenovo ThinkPad X1 Carbon, og så kan man nemt komme til at snyde sig selv ved at tænke, at sådan en lille sag sikkert ikke kan så meget.

Specifikationer og hardware varierer selvfølgelig fra model til model, men i de vildeste Lenovo X1 Carbon PC’er kan du eksempelvis finde:

  • Intel Core i7 processorer
  • DDR3l RAM
  • SSD harddisk med masser af plads
  • WQHD skærme med fantastisk billedkvalitet

Ofte er skærmene også udstyrte med touch teknologi, så du kreativt og uhindret kan gå til værks, og det adaptive tastatur tilpasser sig, alt efter hvilket program der kører på computeren. Så længe du husker at tjekke, at modellen passer til dig, så er der ingen grund til bekymring.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon skal nok være der for dig. Er du dog i tvivl om, hvilken model der passer bedst til dig, så skal du bare gribe fat i vores kundeservice – hos Føniks Computer vil vi hellere end gerne guide dig til det rigtige valg, om det så er en Lenovo ThinkPad X1 Carbon eller en helt anden PC.

Den perfekte arbejdscomputer er en Lenovo ThinkPad x1 Carbon

Lenovo ThinkPad X1 Carbon er, som sagt, en serie af bærbare fra Lenovo, der er som skabt til arbejde og erhverv. De har al den hardware, der er brug for, når der skal arbejde fra hånden.

Derudover er batterilevetiden forunderligt lang, og skulle uheldet være ude og strømniveauet være lavt, så kan en Lenovo ThinkPad X1 Carbon lades op til 80% på blot en time. Det betyder, at disse ThinkPads altid er klar til brug, samtidig med at de kan håndtere hver en opgave, der skal laves på computeren.

Selvom en Lenovo ThinkPad X1 Carbon kan så meget, så er det på ingen måde et tungt skrummel, der skal slæbes rundt og bakses med. Tværtimod, så får du nærmest ikke en bærbar, der er nemmere at have med at gøre, end en Lenovo ThinkPad X1 Carbon. Ofte kommer disse ThinkPads næsten ned på et enkelt kilo, hvilket giver dig en bærbar, der bogstavelig talt ikke bliver meget lettere.

Dette gør det ekstremt nemt at tage din Lenovo ThinkPad X1 Carbon med til og fra arbejde, samt hurtigt at hive den frem i tog eller lignende, hvis der lige skal laves lidt. Her hjælper SSD’en også, så du får hurtig opstart, og med forskellige porte og Wifi 6-funktionen har det aldrig været nemmere at få tilsluttet dit mobile kontor, hvornår end det er nødvendigt at få lavet noget arbejde.

Sikkerheden er også i top, når alt det du har slidt og slæbt for at producere ligger på en Lenovo ThinkPad X1 Carbon. Denne serie af ThinkPads er fremstillet i kulfibermaterialer, både for at gøre dem lette, men også for at gøre dem hårdføre og slidstærke – der kan trods alt ske mange uheld med en bærbar.

Der er også fingeraftryksaflæser på computeren, så alle og enhver ikke bare kan logge ind, og der er også et specielt dæksel, så du kan lukke for webcamet, når du ikke bruger det til et møde eller lignende.

Erhverv – Samarbejd med Føniks Computer for at høste alle fordelene

Hvis I er en virksomhed, der skal bruge ThinkPads, eller anden IT og elektronik, kan I med fordel overveje at blive erhvervskunde hos Føniks Computer. Hvis der skal mere end bare én enkelt bærbar til, I løbende har brug for flere produkter eller der er interesse for stort indkøb, ville det være jer til fordel at blive erhvervskunde ved os.

På denne måde får I en seriøs samarbejdspartner, der foretrækker at skabe en relation til jer, så vi sammen kan finde de gode løsninger, i stedet for bare at opnå upersonlige salg. Det vil især være interessant for jer at blive erhvervskunde hos Føniks Computer, hvis I er interesseret i gode specialtilbud, samt vejledning med større sager.

Overvejer I at blive erhvervskunde hos os? Så læs mere om mulighederne på vores side for erhvervskunder, og kontakt os eventuelt, hvis I har nogen spørgsmål. Hos Føniks Computer handler det om at levere det perfekte produkt, om det så er til privatbrug eller erhverv.