Resultater: 17
Resultater: 17


loader

Ofte stillede spørgsmål om Lenovo ThinkBooks

Ligesom mange andre af Lenovos produkter, så er der ofte mange spørgsmål der fluktuere om Lenovo ThinkBooks. Derfor har vi lige her samlet de oftest stillede spørgsmål, så du så nemt som muligt forhåbentligt kan få svaret på lige det, du gerne vil vide.

Hvad er en ThinkBook?

En Lenovo ThinkBook er en bærbar computer der er skabt til erhvervsbrug og nogle gange til hjemme og/eller skolebrug. De fås til rigtig fornuftige priser og er derfor et oplagt valg af bærbar computer.

Hvad er forskellen på en ThinkPad og en ThinkBook?

Den største forskel ligger i designet. ThinkPads er mere tiltænkt større virksomheder, og har ofte lidt stærkere hardware pakket ind i deres professionelle sorte ydre. Lenovo ThinkBooks er ofte billigere og har et gråt ydre – de passer perfekt til mindre virksomheder eller endda hjemmebrug.

Hvad koster en Lenovo ThinkBook?

De billigste modeller af Lenovo ThinkBooks koster helt ned omkring 5.000 kr. Der er dog mange forskellige modeller til forskellige priser, og du kan også betale op til 14.000kr. hvis du vil have fingrene i en af de mest avancerede modeller.

Lenovo ThinkBook er en moderne og elegant arbejdscomputer

Hos Føniks Computer fører vi flere af Lenovos moderne og elegante arbejdscomputere fra deres ThinkBook-serie, hvor du får en bærbar PC, der virkelig er skabt til virksomhedsbrug. Med dens kraftfulde processor og RAM, får du en computer, hvor du kan bruge de nødvendige kontorprogrammer nemt og hurtigt uden at skulle bekymre dig for at din bærbar er langsom eller lagger, hvis du har flere programmer kørende på engang.

Batterilevetiden er også optimalt ved Lenovo ThinkBooks, hvor, alt efter bærbarmodel, du kan bruge din bærbar PC i op til 12,3 timer uden at skulle oplade den. Det er muligt at bruge den som en fleksibel arbejdscomputer, der kan fragtes fra ethvert lokale uden at du skal bekymre dig om muligheden for at oplade den. Dette er essentielt for dig, der også arbejder på farten og skal bruge den i tog eller fly, hvor du ikke nødvendigvis har tiden eller muligheden for at oplade den imens du bruger den.

Med dens slanke og lette konstruktion, betyder det også, at du har en moderne og elegant arbejdscomputer, du let kan tage med dig på farten, da du kan få Lenovo ThinkBooks i størrelser fra 13.3 tommer og op til 16 tommer. Det betyder også, at du har muligheden for at vælge den mindste størrelser, hvis det skal være let at håndtere, men at du også har muligheden for en større størrelse, når du skal arbejde med mindre detaljer og derfor har brug for en stor skærm.

Med en Lenovo ThinkBook får du en relativt billig bærbar PC, hvor prisniveauet er i den lavere ende, og som derfor egner sig godt til private og små-mellemstore virksomheder der leder efter en smart og prisvenlig arbejdscomputer. Det er besparelser hvor du ikke går på kompromis med kvaliteten.

Sikkerheden er i top med din arbejdscomputer fra Lenovo

Der er sørget for avancerede sikkerhedsfunktioner i Lenovo ThinkBooks, hvor sikkerheden er helt i top, så dine dokumenter er sikre, når du forlader din bærbar. Dette har Lenovo gjort ved blandt andet at have en integreret fingeraftrykslæser i nogle af af disse bærbare, så du nemt og hurtigt kan logge ind på din Lenovo ThinkBook uden at skulle bruge et password eller pinkode. Du kan også, ved udvalgte modeller, bruge det indbyggede infrarøde webkamera som ansigtsgenkendelse sammen med Windows Hello. Så har du en super hurtig måde og logge ind på ved at din Lenovo ThinkBook genkender dit ansigt.

Det er især smart at benytte sig af fingeraftrykslæser eller ansigtsgenkendelse når du skal logge ind på din ThinkBook i det offentlige, da du så ikke skal bekymre dig for at nogle måske ser din login-kode. Det er også smart i sig selv, da det er en super hurtig måde at logge ind på, så du ikke skal bruge tid på det.

Du vil sikkert også bruge noget tid med konferenceopkald og online team møder med kollegaer eller samarbejdspartnere, derfor vil du nok også ofte bruge det indbyggede webkamera der er i den bærbare pc. Der har Lenovo selvfølgelig også sørget for at sikkerhed, i forbindelse med det inkorporerede dæksel til webkameraet. Du kan med webkamera dækslet altid dække dit webcam til når du er færdig med at bruge det så dit privatliv altid er sikret. Vil du hellere have et webcam, du kan slutte til din Lenovo ThinkBook, så har vi også et stort udvalg af webcams, du kan se igennem.

Se vores udvalg af ThinkBook bærbar computere til erhvervsbrug og arbejde her på siden, hvor du under hver model også kan undersøge de individuelle specifikationer for hver model. Så kan du være sikker på at, du vælger den Lenovo ThinkBook, der passer til lige præcis dine arbejdsbehov. Du kan også bruger filterfunktionen til højre på siden, så du virkelig kan lede efter lige den Lenovo ThinkBook, du går og mangler.

En stilren arbejdscomputer i et moderne design til moderne fagfolk

Lenovo ThinkBooks er innovative og stærke arbejdscomputere, der har en bemærkelsesværdig ydeevne og smarte AI-baserede funktioner, der gør arbejdet nemmere, så du kan være mere effektiv og produktiv. Deres hardware specifikationer forenkler det moderne arbejdsliv, og gør det muligt for dig at arbejde hurtigere end før uden at skulle bekymre dig over langsom ydeevne eller om den nu kan trække det kraftfulde program, du gerne vil bruge.

Med Lenovo ThinkBooks kan du klare selv de mest krævende opgaver, samtidig med at du har en bærbar PC, der er designet til at være elegant og stilren, så du både kan bruge den effektivt men samtidig kan være stolt af at have et smukt design. Lenovo ThinkBooks er desuden designet i elegante grå toner med et sleek finish, så den bærbare arbejdscomputer fremstår lige så professionel som dig.

Køb din næste Lenovo ThinkBook hos Føniks Computer

Føniks Computer har et stort udvalg af Lenovo produkter, og vi er utroligt glade for også at kunne føre rigtig mange forskellige Lenovo ThinkBooks. Vi tilbyder dem i flere størrelser fra 13.3 tommer til 16 tommer, så hvis du leder efter en mindre og kompakt bærbar, eller en der har en ordentlig skærm, så du virkelig kan se, hvad du skriver, så er der i hvert fald forskellige skærmstørrelser at vælge imellem.

Hvis du har en virksomhed, eller på anden vis er del af en virksomhed, og det virker fordelagtigt for jer at købe Lenovo ThinkBooks fra Føniks Computer, så kan I med fordel overveje at blive erhvervskunder hos os. Det kan give jer en utal af fordele, samt mulighed for gode tilbud ikke bare på Lenovo ThinkBooks, men også en masse andre produkter. For eksempel sælger vi også printere samt blæk og toner, som langt de fleste virksomheder på den ene eller anden måde har brug for.

Har du nogle spørgsmål til Lenovo ThinkBook eller dit køb?

Hvis du flere spørgsmål angående Lenovo ThinkBooks? Så er du mere end velkommen til at kontakte Føniks Computers kundeservice, så vi kan rådgive dig med dit køb. Du kan tage kontakt til os gennem chatboksen her på siden, via mail eller over telefon. Vi ser frem til at kunne vejlede dig, så du får den helt rigtige bærbar til dine behov.

Er du som virksomhed interesseret i at købe arbejdscomputere her hos Føniks Computer, kan du tage kontakt med vores erhvervsafdeling hvis mail og telefon kan findes på erhvervskundesiden. Føniks Computer er en seriøs samarbejdspartner og vi er derfor mere end behjælpelige med vejledning og tilbudsgivning, hvis du er interesseret i at blive erhvervskunde hos os.