Resultater: 19
Resultater: 19


loader

Hvad er en Lenovo ThinkPad E?

En Lenovo ThinkPad E er en serie af fantastiske bærbare fra Lenovo. De er specielt designet til at være arbejdscomputere, fordi de er robuste og kraftige. I ThinkPad serien finder du blandt andet E-serien, L-serien og T-serien. Hos Føniks Computer er vi meget begejstrede for Lenovo ThinkPads, fordi du får en virkelig god bærbar PC til arbejdet, samtidig med at de er til at få til en rigtig fair pris. Med deres stilsikre design, fantastisk hardware og med sikkerheden i top, er du garanteret en virkelig god arbejdscomputer, når du køber en Lenovo ThinkPad E. 

Lenovo ThinkPad E – Kompromisløs laptop

Lenovo ThinkPad E er til dig, som ikke ønsker at gå på kompromis med hverken funktionalitet, design eller computerkraft, når det gælder valg af bærbar. Lenovos ThinkPad bærbarserie har længe været en favorit i erhvervslivet og Lenovo ThinkPad E serien er i den sammenhæng ingen undtagelse. Disse bærbare er møntet på arbejdsopgaver og professionelt brug, med deres fortræffelige features i forretningsøjemed, samtidig med at de så sandelig også er velegnede til fornøjelse og underholdning.

Foruden et elegant og stilrent ydre der passer til langt de fleste firmaprofiler, så er Lenovo ThinkPad E serien også propfyldt med højtydende hardware. Specifikationerne varierer selvfølgelig alt efter model og pris. I high-end modellerne kan du blandt andet få Intel Core i7 processor, kraftfulde AMD Radeon eller NVIDIA grafikkort og den nyeste version af Windows. Mange modeller er også udstyret med en flot højopløst skærm, så du kan se film i fantastisk opløsning. Derudover kan du også få et batteri med mange timers batterilevetid, hvilket især er praktisk, når du arbejder på farten. Også på sikkerhedsfronten kan Lenovo ThinkPad E tilbyde innovative løsninger, herunder fingeraftrykslæser, der gør det nemmere at beskytte dine data.

Lenovo ThinkPad E – Perfekte arbejdscomputere

Lenovo ThinkPad E er uden tvivl virkelig gode arbejdscomputere. De er hurtige, stabile og meget brugervenlige. Hvis du arbejder meget på kontor og benytter mindre programmer som Office, mail eller standard browsing, så er en Lenovo ThinkPad E en perfekt arbejds PC. Lenovo ThinkPad E kommer overordnet i to modeller. Du kan få en Lenovo ThinkPad E med 14 tommer og 15 tommer. Det er begge gode arbejdscomputere, som indeholder det samme hardware. Hvilken model du skal vælge afhænger af din branche. Forskellen på de to størrelser er, at der i den model, der er 15 tommer, er et numerisk tastatur. Det er der ikke plads til i modellen med den mindre skærm. 

Skriver du mange emails, arbejder med content marketing eller andre erhverv, hvor du skal skrive rigtig meget, så er en 14 tommer rigtig passende. Arbejder du derimod primært med tal, som økonom eller lign, hvor du skriver mange tal ind i et excel ark hver dag, så er det en god idé at gå efter en 15 tommer. Det handler bare om, hvor vigtigt det numeriske tastatur eller ej.

Hvor mange RAM skal jeg vælge til min arbejdscomputer? 

Når du vælger en Lenovo ThinkPad E, så får du en god arbejdscomputer, du kan bruge til helt almindeligt brug. Alt efter hvad du skal med den, så skal du dog virkelig overveje mængden af RAM. E-serien fra Lenovo ThinkPad understøtter 8 GB RAM, 16 GB RAM og 32 GB RAM. Har du brug for flere RAM, så skal du vælge L eller T serien. De fleste der arbejder på et almindeligt kontor med standard programmer, har ikke behov for mere end 16 GB RAM. Du kan derfor sagtens vælge en Lenovo ThinkPad E, hvis du ikke skal designe meget tunge grafiske opgaver, redigere professionelle film eller ignende.

Derfor skal du vælge en bærbar som arbejdscomputer

Mange mennesker er vant til at sidde ved en stationær workstation, men det bliver mere og mere normalt at få en bærbar, enten som primær arbejdscomputer eller som sekundær. Før i tiden har det været meget normalt at vælge en stationær, fordi de ofte har været i bedre kvalitet og har haft flere funktioner. Sådan er det ikke længere. En Lenovo ThinkPad E er en fantastisk arbejdscomputer og er ideel til dig, der skal bruge den til helt almindeligt kontorarbejde.

I den tid vi lever i nu om dage, er det også blevet meget normalt at have hjemmearbejdsdag, og det bliver væsentlig mere besværligt, hvis du ikke har en bærbar PC. Det er selvfølgelig oplagt både at have en stationær arbejds PC fra Lenovo, og en Lenovo ThinkPad E, så du nemt kan arbejde hjemmefra. Det fede ved en Lenovo bærbar er også, at du kan arbejde alle steder. Du kan tage den med i sommerhuset, i sengen eller udenfor på en god solskinsdag. Det giver dig en helt anden fleksibilitet med en Lenovo ThinkPad E. Derudover har vi dem også til virkelig gode priser!

Hvad koster en Lenovo ThinkPad E? 

Ligegyldigt hvilken Lenovo ThinkPad du køber, så får du en god computer. E-serien er ikke Lenovos billigste serie, men bestemt heller ikke den dyreste. Hvis du køber en Lenovo ThinkPad E, får du en virkelig god arbejdscomputer til skarpe priser.

Hos Føniks Computer får du Lenovo ThinkPad E i forskellige prisklasser, alt efter hvor mange GB RAM den skal have, og hvilken intel processor du har brug for. Vores priser starter omkring 5.000 kr. for vores billigste Lenovo ThinkPad E bærbar. Du får altså en virkelig billig arbejdscomputer, som dækker dine behov for en god bærbar. Har du brug for lidt flere RAM og en lidt hurtigere processor, så koster computeren selvfølgelig også lidt mere. Vores Lenovo computere kommer i flere prisklasser, så der er noget til enhver smag. 

Har du spørgsmål om vores Lenovo ThinkPad E serie?

Er du i tvivl om hvilken model du skal vælge, eller har du særligt hardware i tankerne, så kan du med fordel benytte dig af vores søgefunktion til højre på siden. Her kan du blandt andet vælge din foretrukne processor type, model, RAM, harddisk størrelse, opløsning, GPU og meget mere. Du er også meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål i forhold til vores udvalg af Lenovo ThinkPad E.

Du skal være mere end velkommen til at skrive en mail, ringe til os på telefon eller skrive en besked på chatten. Så sidder vores eksperter klar til at give råd og vejledning.