Er du på udkig efter en top professionel bærbar så er Lenovo ThinkPad T-serien et rigtig godt bud. Med hardware i topklasse såsom højtydende Intel Core processorer og lynhurtige RAM, får du med ThinkPad T-serien en bærbar der kan håndtere dine arbejdsopgaver med lethed. Kombineret med en lav vægt og et strømlinet ydre, er denne bærbarserie et sikkert valg til dig der gerne vil kunne arbejde og blive underholdt, uanset hvor du befinder dig. Lenovo ThinkPad T serien er at finde i forskellige prisklasser og modeller så se nærmere på vores udvalg her på siden og find din næste bærbar med Lenovo.

Resultater: 85
Resultater: 85


loader

Stort udvalg og billige priser på Lenovo ThinkPad T-serien

Lenovo har gjort det igen – med ThinkPad T serien får du den komplette bærbaroplevelse til en skarp pris, uanset hvilken af de mange modeller du vælger. Masser hukommelse og lynhurtig lagring, lækre højopløselige skærme og et tidløst design. Bærbar arbejdscomputere har sjældent været så praktiske, hurtige og flotte som med Lenovos T serie. I den mere avancerede ende kan du blandt andet få Intel Core i7 processorer, de nyeste versioner af Windows, Bluetooth 4.1 og HD webkamera der egner sig til online konferencer. Heller ikke på sikkerhedsfronten er der sparet på noget. Du kan for eksempel få sikkerhedsforanstaltninger såsom fingeraftrykslæser og SmartCard-læser, der i høj grad bidrager til mere tryg brugeroplevelse. Fælles for alle T-serie ThinkPads fra Lenovo er blandt andet en lav vægt og et kompakt design der gør det nemt arbejde på farten. Skærmen kan i den forbindelse lægges helt vandret ned og bidrager dermed til en sjældent set alsidighed.

For at du slipper for at skulle være i nærheden af en stikkontakt i tide og utide, er Lenovos T-serie også udstyret med Power Bridge teknologi. Med Power Bridge kan du bytte batteriet ud, helt uden at skulle slukke for bærbaren så du nu kan arbejde og underholdes i endnu længere tid af gangen. Det elegante og stilsikre udtryk oser af overskud, klasse og professionalisme der klæder enhver virksomhedsprofil. Dette er blot nogle af de smarte features og geniale træk ved Lenovos ThinkPad T serie.

Lenovo ThinkPad T-serien gør det nemt at bruge flere skærme på en gang

En af de store forskelle på de forskellige ThinkPad serier, er deres mulighed for at tilkoble computerskærme. Hvis du vælger at købe en ThinkPad e-serie, så kan du sagtens koble en skærm til med et HDMI stik. Det er dog væsentligt mere besværligt at skulle koble mange skærme til.

Sidder du i et arbejde hvor det er rart med 2 eller flere skærme, så får du stor af glæde af en ThinkPad t-serie bærbar. De har let adgang til at koble flere skærme til på samme tid, så du kan bruge den til at arbejde på i mange timer. 

Det er vigtigt at have skærme op i en ordentlig højde, når du bruger mange timer på arbejdet. Du kan få ondt i nakken og skuldrene, hvis du ikke arbejder ergonomisk korrekt. Føniks Computer vil derfor gerne anbefale dig, at du anskaffer dig en bærbar fra Lenovo ThinkPad T-serie, så du kan koble alle de skærme til, som du synes er nødvendigt. 

Mangler du også et ergonomisk tastatur og en ergonomisk trådløs mus? Så har vi hos Føniks Computer heldigvis et stort sortiment du frit kan vælge mellem. 

Hvad koster en bærbar fra Lenovo ThinkPad t-serien?

Hos Føniks sælger vi mange bærbar computere, og vi ved derfor at ThinkPad t-serien er en meget populær arbejdscomputer. Vi ved derfor også, at du får en virkelig god bærbar pc for de penge du kaster efter den. Lenovo ThinkPad t-serien er ikke den billigste serie af bærbare på markedet. Til gengæld er det en af de bedste arbejdscomputere du kan få. DEn er helt ideelt til dig som arbejder meget på farten, og tager din bærbar computer  med frem og tilbage. Det er en robust computer som kan holde til at blive brugt, og til at blive hevet op og ned af computertasken mange gange. 

Hos Føniks Computer starter prisen ved en ny bærbar fra ThinkPad T-serien ved en pris på 7.249 kr og opefter. Du får til gengæld også hvad du betaler for - og mere til. 

Så mangler du en super kraftig, stærk og hurtig arbejds pc, så skal du gå efter en Lenovo ThinkPad fra t-serien. 

Hvor mange RAM har en arbejdscomputer brug for?

Hvor mange GB RAM du har brug for til din nye arbejds pc afhænger af din branche, og din jobfunktion. Så du skal overveje, hvad du skal bruge den til. Skal du bruge den til tung grafik, videoredigering, musik, tunge økonomiprogrammer? Så skal du overveje om du ikke skal have minimum 16 GB RAM, så du er sikker på din bærbar computer fra Lenovo kan trække den. 

Skal du bruge den til mails og lidt skriveri på nettet, så kan du fint nøjes med en bærbar på 8 GB RAM. 

Køb brugt bærbar fra Føniks Computer

Hos Føniks computer er vi meget stolte af vores koncept “upcycle” it. Du får her et brugt, men gennemtestet og virkelig godt produkt. Du sparer penge, og du sparer verden for Co2. Når du køber en brugt bærbar fra Lenovo hos os, så kan du vælge mellem forskellige grader, i forhold til hvor brugt den skal være. Du kan få grade A, B, C. De brugte computere med grade A, kan man næsten ikke se er brugte - her er det typisk en lidt lavere batterilevetid der gør, at man kan se den er brugt. En grade B har lidt flere brugsspor end grade A. Ved en brugt Lenovo thinkPad t-serie der har grade C, kan man se flere brugsspor og batteritiden kan være forringet. 

Dog vil du stadig opleve at få nogle gode og funktionelle ThinkPads fra T-serien, så du kan få en god bærbar. 

Det er blevet moderne at købe genbrug, så hvorfor ikke også vælge at købe en refurb computer fra Lenovo. Priserne for en brugt Lenovo bærbar svinger, da det kommer an på standen og modellen. For vores billigeste bærbar pc’er skal du investere 1.649 kr. Der er altså tale om en kæmpe stor besparelse, hvis du køber en brugt bærbar fra vores koncert “upcycle it”. 

Er du i tvivl om hvilken ThinkPad t-serie bærbar du skal købe? 

Spørg endelig vores eksperter til råds, hvis der er nogle spørgsmål du brænder inde med. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig. Uanset om det er en ny Lenovo ThinkPad t-serie computer du leder efter, eller om du hellere vil købe en brugt computer fra vores “upcycle it” kategori og er i tvivl om hvilken grade du skal vælge. 

Du skal som altid være mere end velkommen til at besøge os nede i vores fysiske butikker i Aarhus eller København. Du kan også sende en besked over chatten, der sidder vores eksperter klar til at svare på dine spørgsmål. Er du mest til et telefonopkald 70 60 60 64 eller en gammeldags mail, så gør du bare det. Vores computernørder sidder klar på alle kanaler, så du spørger bare løs.