Lenovo ThinkPad L banner.


Leder du efter en ny arbejdscomputer, så ved du at en bærbar ikke bare er en bærbar. Du skal have en bærbar computer, der kan håndtere de krævende arbejdsopgaver, og her kommer Lenovo ThinkPad L-serien ind i billedet. Med en Lenovo ThinkPad L bærbar får du en aldeles driftsikker bærbar PC, der kan håndtere langt de fleste hverdags- og arbejdsopgaver. Samtidig med at disse bærbare er praktiske at have med overalt, er utrolig alsidige og meget elegante i deres design, så består Lenovo ThinkPad L serien også af hardware i topklasse. Mere kvalitet for pengene bliver svært at finde, og vi fører adskillige modeller i den populære serie. Se vores udvalg af Lenovo ThinkPad L her på siden og gør et godt køb.

Resultater: 22
Resultater: 22


loader

Lenovo ThinkPad L er din nye rejsepartner

Lenovo har igennem årene virkelig opnået et godt ry om en høj standard, når det kommer til kvalitet og design, og dette kan vi hos Føniks Computer godt forstå. Med Lenovo ThinkPad L serien får du en serie af bærbar PC’er, der har et hårdført, men stilrent ydre og som har noget kraftfuldt hardware imens de er yderst prisvenlige. Lenovo formår med ThinkPad L-serien at kombinere alle de væsentligste faktorer, der udgør en fuldendt bærbar af høj kvalitet. Hvad end du skal bruge en prisvenlig og/eller refurbished bærbar PC til studie og underholdning, eller en mere avanceret model til arbejdet, så er du helt sikkert kommet til det rette sted.

Det slanke og afdæmpede design er enhver virksomhedsprofil værdig, og de kompakte kvaliteter gør Lenovo ThinkPad L til en praktisk og komfortabel rejsepartner for enhver person. Du kan let tage din bærbar PC fra Lenovo ThinkPad L serien med dig på farten idet Lenovo tilbyder skærmstørrelser i 13.3 tommer, 14 tommer og 15.6 tommer. Så du kan altså vælge mellem nogle kompakte størrelser, der er perfekt i tasken, og nogle lidt større størrelser, der er perfekte, hvis du skal arbejde med noget, hvor det kræver en lidt større skærm. Med Rapid Charge og en batterilevetid med op til 11,8 timer har du også en rejsepartner, der holder dagen ud.

Heller ikke i forhold til hardware har Lenovo sparet på noget. Du har blandt andet mulighed for at få masser af RAM, den nyeste generations Intel Core processor, Bluetooth 4.1, Gigabit Ethernet og SSD lagring. Flere modeller er også udstyret med den nyeste version af Windows, samt et 6-cellet batteri med en levetid på mange timer, hvilket giver rigelig tid til arbejde og underholdning på farten. Som ekstra sikkerhed kan du også få Trusted Platform Module (TPM 1.2) Security Chip, fingeraftrykslæser og SmartCard-læser. Har du specifikt hardware i tankerne så brug vores søgefunktion til højre på siden. Her kan du blandt andet vælge processor type, harddisk størrelse, RAM, opløsning, GPU og meget mere. For at sikre os at du har de nyeste Lenovo ThinkPad L at vælge mellem, holder vi os løbende opdaterede i forhold til de seneste produkter fra Lenovo.

Lenovo ThinkPad L passer til alt og alle

Med en Lenovo ThinkPad L får du en kraftfuld bærbar computer, der er yderst driftsikker til en rimelig pris. Den kan let bruges til hverdagens gøremål, men den egner sig særdeles godt som en bærbar computer til virksomheder. Lenovo ThinkPad L er overlegen til webkonferencer og online teammøder, hvor dens indbyggede webkamera kan optage klar lyd og billede, så du fremgår tydelig under disse møder. Vil du gerne have et andet webcam, så har vi rigeligt med webcams her hos Føniks Computer. På samme måde kan vi også tilbyde headsets, hvis du ikke vil have lyden direkte fra din Lenovo ThinkPad L.

Som Lenovo siger, så er ThinkPads ‘bygget til virksomheder, men testet til hverdagen’, hvilket betyder, at dens holdbarhed er testet efter militære specifikationer og kvalitetskrav, hvor de er yderst holdbare, da de kan køre under selv ekstreme forhold. Lenovo har blandt andet sørget for et tastatur, der kan håndtere spildt væske, hvis nu det værste uheld er ude – hvilket nemt kan ske på kontoret eller i hjemmet. Du går derfor aldrig galt med en Lenovo ThinkPad L til arbejdet.

Stor sikkerhed med Lenovo ThinkPad L

Med en Lenovo ThinkPad L får du en bærbar, hvor sikkerheden er helt i top med deres Discrete Trusted Platform Module (TPM 2.0) der sørger for at oprette og gemme krypterede nøgler, der bekræfter at operativsystemet og firmware på din Lenovo ThinkPad L er, som det skal være, og ikke er blevet ændret. Dette gør også, at når den krypterer dine data, så er dine data mere vanskelige at hacke. Dette er en essentiel funktion for dig, der har brug for en bærbar computer, der skal være sikker til dit arbejde.

Lenovo har også sørget for flere muligheder for, at du kan logge ind på din Lenovo ThinkPad L uden at du skal bruge password eller pinkode, når du tænder den. I stedet har du muligheden for at benytte dig af biometriske parametre, der kan sørge for, at du logges ind sikkert. Dette kan være ved at bruge en fingeraftrykslæser, der aflæser dit fingeraftryk eller ved at bruge IR-kameraet sammen med Windows Hello, hvor du kan bruge ansigtsgenkendelse til at logge ind. Der er flere smarte måder foruden et password.

Ved at bruge et biometrisk login, så sørger du for at nysgerrige øjne ikke kan få fingrene på dine passwords og pinkoder, og dermed er du sikker på at de ikke har muligheden for at logge ind, efter du har brugt din Lenovo ThinkPad L. Hvis du arbejder med vigtige dokumenter kan det være en god idé at overveje en bærbar computer, der benytter sig af fingeraftrykslæser eller ansigtsgenkendelse.

Køb din næste Lenovo ThinkPad L hos Føniks Computer

Se vores udvalg af Lenovo ThinkPad L her på siden, hvor du kan klikke ind på hvert produkt for at læse dig frem til de enkelte produkters specifikationer. Hvis du leder efter en bestemt skærmstørrelse, hardware eller noget tredje, så er det her du kan finde det. Kig specifikationerne grundigt igennem for at være sikker på du finder den rigtige bærbar computer til dine erhvervsmæssige eller studiemæssige behov.

Skal I bruge en eller flere Lenovo ThinkPad L til jeres virksomhed? Så kan I med fordel overveje at blive erhvervskunde hos Føniks Computer. Så er der mulighed for vejledning i topklasse, gode tilbud og meget mere. Vi sælger også så meget andet end bærbare, så hvis I er løbet tør for blæk og toner på kontoret, eller hvis I skal bruge tastatur og mus sæt, så er der rigtig mange forskellige produkter, vi kan være behjælpelige med.

Har du nogle spørgsmål til dit køb?

Hvis du allerede ved hvilken Lenovo ThinkPad L du er interesseret i, men du har nogle spørgsmål til specifikationerne for at være sikker på, du har valgt den helt rette for dine arbejdsmæssige og fritidsmæssige behov, så kan du altid kontakte vores kundesupport i chatboksen her på siden, over mail eller telefon. Uanset hvordan du kontakter os, så er vi altid mere end parate til at rådgive dig med dit nye køb.

Er du som virksomhed interesseret i Lenovo ThinkPad L som arbejdscomputer, så kan du også tage direkte kontakt med vores erhvervsafdeling, som håndterer vores erhvervskunder og deres behov. Du kan finde kontaktinformation som mail og telefonnummer på vores erhvervskundeside.